klimbra Objavljeno November 2, 2001 Deli Objavljeno November 2, 2001 quote: Javite se profiju... LP KEKCA ZA STROKOVNEGA SVETOVALCA.....jessssss uspeh zagotovljen Triumph....za vaše telo in vašo dušo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barbwire Objavljeno November 5, 2001 Deli Objavljeno November 5, 2001 pervyyyyy ...a bom morala posikati drugega producenta ali pa si se samozacasno kam skril ? ... ali pa morda pospeseno pripravljas slikovni material ... upam , da je to drugo ,ker nujno rabm nekaj "stimulativnega" za zacetek tedna ... RETURN definitivno sledi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno November 5, 2001 Deli Objavljeno November 5, 2001 quote: pervyyyyy ...a bom morala posikati drugega producenta ali pa si se samozacasno kam skril ? ... ali pa morda pospeseno pripravljas slikovni material ... upam , da je to drugo ,ker nujno rabm nekaj "stimulativnega" za zacetek tedna ... RETURN definitivno sledi nisem se skril, sem se vozil, pripravljam slikovni material, malo me cas base ampak bo kmalu! ja ja kar pripravi return! SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barbwire Objavljeno November 5, 2001 Deli Objavljeno November 5, 2001 return je ze pripravljen ... no ja vsaj tako za skomine prebudit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
A_je_to Objavljeno November 5, 2001 Deli Objavljeno November 5, 2001 quote: vidim , da zanimanje za "dokumentarec" definitivno je ...sedaj morva sam se en pameten scenarij spisat pa bo ... pervy , upam da bodo moje malenkostne zelje tudi kaj upostevane ... jst bi tako hmmm vec akterjev , ce ne zahtevam prevec Ah pusti scenarij. saj ljudlje filme gledajo vecinoma na osnovi igralcev... tko da ICE mora bit notri... ne se pogajat glede honorarja ... vse se bo povrnilo :)) _________________________ Quemadmodum desiderat cervus at fontes aquarium item desiderat anima mea at te DUCATI. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno November 5, 2001 Avtor Deli Objavljeno November 5, 2001 ej...ne ti mene zdaj tu zraven mesat....se bodo ze zmenili,kako jim bo pasalo ------- Injection is nice but I´d rather be blown. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barbwire Objavljeno November 5, 2001 Deli Objavljeno November 5, 2001 a je to ... a ti pa nebi nic prispeval k temu , da oscar koncno enkrat prijadra tudi na soncno stran Alp ? ... pa ne da smo naenkrat postali sramezljivi a Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
A_je_to Objavljeno November 6, 2001 Deli Objavljeno November 6, 2001 Eh jaz sem ze od nekdaj sramezljiv, samo ti tega se ne ves :) Sicer pa ali si res zelis da bi mladina zbirala najine filme kot mi vcasih ZIVOTINJSKO CARSTVO hehe... (vsakapodobnostzrealnostjojezgoljnaključna) _________________________ Quemadmodum desiderat cervus at fontes aquarium item desiderat anima mea at te DUCATI. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno November 8, 2001 Avtor Deli Objavljeno November 8, 2001 kot je rekel gregs: pobarvana blondinka = AI ------- Injection is nice but I´d rather be blown. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Marec 7, 2007 Deli Objavljeno Marec 7, 2007 Hmmm, uganka, še vedno je ali ni več? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Marec 7, 2007 Deli Objavljeno Marec 7, 2007 Hmmm, uganka, še vedno je ali ni več? za kaj se je že šlo???? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Marec 7, 2007 Deli Objavljeno Marec 7, 2007 za kaj se je že šlo???? :hmm: Miloševič je bil nominiran za nobelovo nagrado za mir :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 7, 2007 Avtor Deli Objavljeno Marec 7, 2007 glih se je navadu, pol je pa riknu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Marec 8, 2007 Deli Objavljeno Marec 8, 2007 I feel Barbwire! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Marec 8, 2007 Deli Objavljeno Marec 8, 2007 Hm nekje tukaj notri je ziher "love" :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 8, 2007 Deli Objavljeno Marec 8, 2007 love or no-love, samo , da je notri :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se