bobek Objavljeno November 9, 2003 Deli Objavljeno November 9, 2003 Živ a mogoče kdo ve za kake internet naslove oz slike s podobno tematiko? LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno November 9, 2003 Deli Objavljeno November 9, 2003 Evo naslova: http://www.fantasygallery.net/ Tukej so razne fantazijske pa mistične slike različnih svetovnih avtorjev. Ene so fenomenalne. B) Glede na slikco, ki si jo pripopal, so tele doktorske :) ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobek Objavljeno November 10, 2003 Avtor Deli Objavljeno November 10, 2003 Sej iščem take bol enostavne - k bi sedle v Airbush obliki :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno November 10, 2003 Deli Objavljeno November 10, 2003 Meni slika izgleda kot Ogre iz Warcrafta. Ce mislis take slike potem poglej na blizzardovi strani pod concept art gallery. Link Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno November 10, 2003 Deli Objavljeno November 10, 2003 Sej iščem take bol enostavne - k bi sedle v Airbush obliki :OK: Delaš z airbrushem? B) A na papir, al kakšne čelade oz. pleh? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno November 11, 2003 Deli Objavljeno November 11, 2003 (popravljeno) a take kot je "Vulcania"? :rolleyes: Popravljeno November 11, 2003. Popravil 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno November 11, 2003 Deli Objavljeno November 11, 2003 al take :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno November 11, 2003 Deli Objavljeno November 11, 2003 al pa tole Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno November 11, 2003 Deli Objavljeno November 11, 2003 (popravljeno) mogoče en grad Googlevezavsenaslovepress :lol1: Popravljeno November 11, 2003. Popravil 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno November 11, 2003 Deli Objavljeno November 11, 2003 (popravljeno) Bobek odpri Google.com (zakon za iskanje) vpiši "fantasy" v iskalno polje & klikni "slike" & "išči" 36 STRANI polnih naslovov s takimi slikami tridesetkrat ponovi: www.google.com ne, ne - hecam se, ni treba 30X, sam 29X dej ne, spet se hecam ampak zdaj si si zapomnil za celo življenje :) humornaučnametodapress Popravljeno November 11, 2003. Popravil 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobek Objavljeno November 11, 2003 Avtor Deli Objavljeno November 11, 2003 (popravljeno) A haaaaaaaa tu je odgovor na moje vprašanje! strica googla poznam a sem iskal z napačnimi kombinacijami besede - Trudu z raznimi wikings pic pa mistic pic pa kelts pic....... sami neuspehi al pa tatoo slike :cry: Tako da se ti 1-ka iskreno zahvaljujem :notworthy: :doze: - moj prvi uspeh je bil.............. Pod besedo Fantasy seveda ................ in Tko da :blink: :blink: Popravljeno November 11, 2003. Popravil bobek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 11, 2003 Deli Objavljeno November 11, 2003 strica googla poznam a sem iskal z napačnimi kombinacijami besede - Trudu z raznimi wikings pic pa mistic pic pa kelts pic....... sami neuspehi al pa tatoo slike :cry: Bobek, računalniki so dost ekzaktne naprave, piši kao što govoriš tu žal ne pali... Se pa trudijo razvijalci v to smer, da bi človk lahk tud malo mim usekal, pa bi mu računalnik vseen našel "pravo stvar" :) Namesto wiking daj viking. Namesto mistic daj "mystic" ali "mystical". Za kelte pa probaj "celts" ali "celtic" ali "kelt"... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tratnjak Damijan Objavljeno November 11, 2003 Deli Objavljeno November 11, 2003 Kul, bomo probal malo pobrskat. Zima bo še dolga. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 12, 2003 Deli Objavljeno November 12, 2003 Slike so pa čudovite Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobek Objavljeno November 12, 2003 Avtor Deli Objavljeno November 12, 2003 strica googla poznam a sem iskal z napačnimi kombinacijami besede - Trudu z raznimi wikings pic pa mistic pic pa kelts pic....... sami neuspehi al pa tatoo slike :cry: Bobek, računalniki so dost ekzaktne naprave, piši kao što govoriš tu žal ne pali... Se pa trudijo razvijalci v to smer, da bi človk lahk tud malo mim usekal, pa bi mu računalnik vseen našel "pravo stvar" :) Namesto wiking daj viking. Namesto mistic daj "mystic" ali "mystical". Za kelte pa probaj "celts" ali "celtic" ali "kelt"... Sem vedu, da sem se uštel, k sem prevelik fen Vuka Dražkoviča! :naughty: :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno November 12, 2003 Deli Objavljeno November 12, 2003 ..fen Vuka Dražkoviča! :naughty: :xx: no sam da je :) zadnč je en Nemc reku: "... Fuk Drisko Fic.." :lol1: pišikaoštogovorišpress Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobek Objavljeno November 14, 2003 Avtor Deli Objavljeno November 14, 2003 (popravljeno) Hm Popravljeno November 14, 2003. Popravil bobek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
WiDo Objavljeno November 17, 2004 Deli Objavljeno November 17, 2004 aaaa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 17, 2004 Deli Objavljeno November 17, 2004 Sem vedu, da sem se uštel, k sem prevelik fen Vuka Dražkoviča! :naughty: :xx: ← Vuk Karadjic? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se