Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

@burgy :samo pazi to:

Ti kupuješ notebok točno eno leto kasneje :kva2:

danes se začnejo noteboki pri 200, lani pri 250, predlani pri 300, koliko bodo drugo leto :xx:

Objavljeno

Ups :xx: :wacko:

Sem pa res v temo brcnu :D

Se mi je zdelo da je za ene 100k sit predrag tist celeron :hmm:

Časovni stroj.....potovanje v preteklost......spet nazaj....vrnitev v prihodnost .)

Drgač mam pa že tanovo mašinco doma :D Upam da ne bo še tako kmalu crknil, ker ni IBM :?

Objavljeno

malo ste me pogreli s tem nakladanjem o kvaliteti in podpori za ibmova jajca. ga je kupil kolega tri leta nazaj za nekaj malega vec kot miljoncek (mislim, da je bil takrat procesor 900mhz). ohisje in izdelava je bila res kvalitetna, design za moje pojme katastrofalen in tisti rdeci jojsticek na sredini, je bil roko na srce neuporaben. zataknilo se je pri izmenjevalniku flopija in cdja, za katerega so pri ibmu pozabili na razvoj driverjev za ne tako nov operacijski sistem. prilozeni, oziroma prednalozeni so bili win98 in s tem sistemom je delovalo vse. ko pa smo zaradi resnejse uporabe masine nanj nalozili 2000 se je pa zataknilo, ker preprosto na internetu ni bilo driverjev in ker preprosto na ibm servisu niso imeli omenjenih driverjev, ker jih preprosto ni bilo. in tako smo imeli v rokah pregresno drago masino s katero smo lahko igrali pasjanso namesto, da bi se ukvarjali z virtualnimi simulacijami. in potem, po precej pretecenem casu, ko so pribrcali xpji se je zadeva resila. potem pa so nastopili problemi s premalo rama in je masinca sla na servis kjer so morali samo vtakniti dodaten ram in ze smo zaradi tega stirinajst dni bili brez masine in brez rama in s precej kilometri med sluzbo in servisom in prosjacenjem naj ze koncno postimajo. na koncu smo kupili ram nekje drugje, ne pri uradnem servisu in sem ga lastnorocno vtaknil, stvar ene ure z nabavo vred.

zato, ibm nikoli vec, ne hvala. servis, odnosi do strank, nategovanje, problemi z naprednejsimi tehnologijami in se kaj bi se naslo. cena, ki jo hocejo imeti ne odtehta ponujenega, ker so zaspali na lovorikah preteklosti.

vedno se najdejo zadovoljni in opeharjeni ljudje, pri vsaki firmi in zato govoriti kaj je oh in sploh in kaj je jajc je nesmiselno, vsaj ko primerjas ceno in kvaliteto.

Objavljeno

uf fazerer, tale vaš problematičen driver pa me res fuul zanima - katere dodatke ste hoteli in kako izmenjevati, in kateri driverji so manjkali?

Glede dizajna in joysticka pa - vsak ima svoj okus. Meni je tista palčka povsem uporabna in sovražim sledilne ploščice! Dizajn mi je pa povsem všeč... kot Volvo :)

Objavljeno

sej pravim, sto ljudi sto cudi in zato naj vsakdo sproba par opcij in se odloci kar mu pase, meni tisti rdeci smerni gumbek pri tosibah in ibm-ih ne odgovarja.

slo je za zelo lahkega prenosnika, ki je nekaj malega prostora in teze (mislim, da je imel 2.3kg) in varcevanja z energijo pridobil na racun izmenljivega cd-ja in flopija. torej obe enoti hkrati nisi mogel uporabljati, ker sta bili obe za vtaknit v isto rezo in sta bili med delom izmenljivi s parimi kliki, vendar ne v 2k. in ker lahko recem zase, da kr dobro poznam masinerijo tako hardversko (tudi drobovje) kot softversko, mi takrat res ni bilo jasno kako si taka firma kot je ibm lahko privosci tak spodrsljaj, se posebej ker so bili 2k ze nekaj casa v uporabi.

Objavljeno

sem pozabil se napisat: to niso bili dodatki, ampak standardna oprema vsake masine, torej flopi in cd.

Objavljeno

...če koga slučajno zanima, je na prodaj:

HP nx9005, procesor AMD Athlon-M 2400+XP, 2.400 MHz, Zelo malo rabljen, 256MB DDR DRAM (do 1GB), DVD&CD RW, mrežna, modem, ATI IGP (do)64MB shared, 40GB diska, 15"TFT (1028x768), Win XP.., 3.1 kg. Cena: 230.000 SIT

....več info na PM!

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

mimogrede - uporabniki prenosnikov na kavču tvegajo neplodnost :)

poročilo na www.24ur.com

:)

no, saj to je že itak znano dalj časa ... :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!