Ice Objavljeno November 13, 2003 Deli Objavljeno November 13, 2003 desmo me je "opozoril" na nekaj....... Motosvet v Pikachize :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno November 13, 2003 Deli Objavljeno November 13, 2003 what the hell?????????? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno November 13, 2003 Deli Objavljeno November 13, 2003 zakon...nekdo/nekaj je bil/o očitno jezen/o... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno November 13, 2003 Deli Objavljeno November 13, 2003 (popravljeno) Hola! WTF??? Nč ne zastopm ampak zihr je kul... :? ...brsk brsk brsk... Ahaaaaaaaaaaa!!! "Pikachizer translates a web page or some text into the mysterious language spoken by Electric Mice. Watch out! bold and italic tend to upset them. Don't mess with bolditalic! " Bravo Desmo!!! :lol1: :OK: Popravljeno November 13, 2003. Popravil suzuki freya in SharpNinja 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno November 13, 2003 Deli Objavljeno November 13, 2003 Nekatere stvari so celo bolj razumlivo napisane kot tukaj. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno November 13, 2003 Deli Objavljeno November 13, 2003 ...forum v pikachuu verziji je prav zanimivo 'brat'.... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaiser Objavljeno November 13, 2003 Deli Objavljeno November 13, 2003 A ni Pikču ena risanka, ali lik iz risanke :blink: :wacko: ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno November 13, 2003 Deli Objavljeno November 13, 2003 A ni Pikču ena risanka, ali lik iz risanke :blink: :wacko: ? risanka ...Pikaču je eden lik izmed mnogih.... gledam vsako nedeljo.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno November 13, 2003 Deli Objavljeno November 13, 2003 Kachu pi Chu kaaa ka ka kaaa: http://pikachize.eye-of-newt.com/ (Prevod: tukaj je en link na to temo) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno November 13, 2003 Deli Objavljeno November 13, 2003 Aaaa, zdaj pa razumem tvoje obnašanje na forumu .... O:-) in potem se sprašujete zakaj pride do konfliktov.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 13, 2003 Deli Objavljeno November 13, 2003 Moje tapravo in priimek, prevedeno : pika-chu pika-chu Moj nick name pa : pika - pika :) :rolleyes: :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 13, 2003 Deli Objavljeno November 13, 2003 Moje tapravo in priimek, prevedeno : pika-chu pika-chu Moj nick name pa : pika - pika :) :rolleyes: :wub: To se v pikačuščini prebere pika-fuk pika-fuk pika-pika :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 13, 2003 Deli Objavljeno November 13, 2003 Kliknte raje tole! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 13, 2003 Deli Objavljeno November 13, 2003 :OK: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 13, 2003 Deli Objavljeno November 13, 2003 Moje tapravo in priimek, prevedeno : pika-chu pika-chu Moj nick name pa : pika - pika :) :rolleyes: :wub: To se v pikačuščini prebere pika-fuk pika-fuk pika-pika :lol1: Stara, spet te meče ob svet :wub: ... sicer sem pa mimogrede na Ervininem Pikačajzerju preverila še zate : Tvoje pravo ime in priimek : Piikachu pika - pi- pi -i Tvoj nick pa : chuu a še mal transformiram, al ti prepustim ta užitek.... no daj sama.... :OK: :lol1: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 13, 2003 Deli Objavljeno November 13, 2003 <span style='font-size:8pt;line-height:100%'>Kliknte raje tole!</span> :kva1: :kva1: :kva1: p.s. Zakaj pa pr bejbi dneva ni napisan!?????!!!! :blink: :o :fight2: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 13, 2003 Deli Objavljeno November 13, 2003 fifty = pikapi :wub: :wub: :wub: p.s. Se včasih res mal pika... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 13, 2003 Deli Objavljeno November 13, 2003 Vale - chuu => fuuk :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno November 13, 2003 Deli Objavljeno November 13, 2003 http://pikachize.eye-of-newt.com/pika.cgi?...://www.siol.net http://pikachize.eye-of-newt.com/pika.cgi?...tp://www.gov.si A je dost primerov? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 13, 2003 Deli Objavljeno November 13, 2003 Vale - chuu => fuuk :P Za rojstni dan ti bom kupla letalsko vozovnico do Kitajske. :OK: Povratno, seveda, chuu... :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 13, 2003 Deli Objavljeno November 13, 2003 Za rojstni dan ti bom kupla letalsko vozovnico do Kitajske. :OK: Povratno, seveda, chuu... :004 Kitajci mi niso všeč :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno November 13, 2003 Deli Objavljeno November 13, 2003 <span style='font-size:8pt;line-height:100%'>Kliknte raje tole!</span> Pise da je Manuela kriz. :D :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 13, 2003 Deli Objavljeno November 13, 2003 AlterMann - Pi - i - piikaa :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 13, 2003 Deli Objavljeno November 13, 2003 Za rojstni dan ti bom kupla letalsko vozovnico do Kitajske. :OK: Povratno, seveda, chuu... :004 Kitajci mi niso všeč :cry: A zato ker so rumeni ti si pa rasist? :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 13, 2003 Deli Objavljeno November 13, 2003 Za rojstni dan ti bom kupla letalsko vozovnico do Kitajske. :OK: Povratno, seveda, chuu... :004 Kitajci mi niso všeč :cry: A zato ker so rumeni ti si pa rasist? :huh: Ne, sam Mulati pridejo v poštev :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se