AlterMann Objavljeno April 23, 2004 Deli Objavljeno April 23, 2004 En teden si kar sami vice pripovedujte... En teden si kar sami čestitajte..... En teden si kar sami nage tete limite... ...z eWe odhajava v EU. Ko se vrneva, bo EU prišla z nama... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno April 24, 2004 Deli Objavljeno April 24, 2004 (popravljeno) Ko se vrneva, bo EU prišla z nama... :yea1: In tako sta pripeljala EU v deželo, na sončni strani Alp .) Drugače se pa tudi jest poslavljam do ponedeljka zvečer, grem v Rovinj mal po vrtcih plezat B) .) Popravljeno April 24, 2004. Popravil gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno April 25, 2004 Deli Objavljeno April 25, 2004 Odoh ja do nedelje v Yugo, ker ne maram EU ... MEJTE SE SKRAJNO FAJN ... :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno April 26, 2004 Deli Objavljeno April 26, 2004 Jest se grem pa KUJAT......k nobenga nau!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 26, 2004 Deli Objavljeno April 26, 2004 Jest se grem pa KUJAT......k nobenga nau!!!!! bom jutri izostaw prav posebej z namenom, da pridem do tebe na pirčka :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno April 27, 2004 Deli Objavljeno April 27, 2004 Par dni me nebo, grem na lušno... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Maj 14, 2004 Deli Objavljeno Maj 14, 2004 Bay, bayči za en teden. Gremo mal delat, mal jagat, pa če bo po sreč, še mal ga srat. Imejte se skrajno fajn! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Maj 14, 2004 Deli Objavljeno Maj 14, 2004 Bay, bayči za en teden. Gremo mal delat, mal jagat, pa če bo po sreč, še mal ga srat. Imejte se skrajno fajn! :OK: Ne pozabi : točno opoldne, horjo..... B) Jagat? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Maj 22, 2004 Deli Objavljeno Maj 22, 2004 mene po moje ne bo na forum do 10.Junija ... lepo se mejte pa ne preveč nabijat, da ne bo preveč dela z branjem, ko se vrnem :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Maj 22, 2004 Deli Objavljeno Maj 22, 2004 ys se pa spet pojavim :devil: po opravljenem delu (450-500 strani) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Killroy Objavljeno Junij 25, 2004 Deli Objavljeno Junij 25, 2004 Odjavljam naju z Zeusom za en tedn-razen če bova najdla kšn cajber-kofe u Grčiji :) Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno Junij 29, 2004 Deli Objavljeno Junij 29, 2004 :P ....lepo se mejte...je napovedano lepo vreme in gremo.... :D drugi naj delajo.... :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Julij 2, 2004 Deli Objavljeno Julij 2, 2004 Ker grem jutri na dopust se za 18 dni odjavljam od foruma. Če najdem kak cyber caffe napišem kako poočilo o djevojkah u ljetnim haljinama.... Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno Julij 2, 2004 Deli Objavljeno Julij 2, 2004 ....lep pozdravcek....MALTA...sonce,sonce...morje cisto...jedaca in pijaca kr poceni....lepo....na cesti pa vecinoma stare skatle....sonce,letne haljinice,pivo,fuzbal.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Julij 4, 2004 Deli Objavljeno Julij 4, 2004 Grem....... Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 5, 2004 Deli Objavljeno Julij 5, 2004 Grem....... Alla Pa ne še zdaj nooooooooooooooo ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Julij 8, 2004 Deli Objavljeno Julij 8, 2004 Od ju3 naprej odjavlam mene in CrashOver-ja, saj grema na luštno v mrzle kraje (Finsko) :OK: :yea2: za kakšni 16 - 17 dni. :wub: Mejte se skrajno lepo ... :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Saint Objavljeno Julij 9, 2004 Deli Objavljeno Julij 9, 2004 Končno boste imeli mir pred mano in mojimi modrovanji, pridem nazaj v ponedeljek, 26.7.2004, do takrat pa, vsi lastniki Aprilij, dejte mal v mojem imenu po forumu reklamo delat. Vsem lepe pozdrave, pa vse naj na počitnicah pa... :wub: lp Rudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Julij 14, 2004 Deli Objavljeno Julij 14, 2004 No, pa vam še pomahcam v slovo in se odjavljam med 15. in 19. julijem.... :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Julij 23, 2004 Deli Objavljeno Julij 23, 2004 poslavljam se do 8.8., najdete me v naselju bučanje na lošinju. če bo kdo tam v bližini je vabljen na pir, mobi pa lahko dobi od kateregakoli člana MB sekcije ali moderatorjev. ne me iskat na plaži, glejte v senco in seveda za šank .) :yea2: PS: če bom slučajno na plaži bom zgledal tako :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hribovc Objavljeno Julij 23, 2004 Deli Objavljeno Julij 23, 2004 Hribovc se pa tudi počasi poslavlja......do 28.08.2004. Dooooooooooooooooooooooolg dopust, ni kej, ampak sem si ga zaslužu....... Pa lepo se tipkajte, ko pa pridem nazaj me bo že čakala moja Yamahca...... BRRRRRRRRRRRRRRMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Julij 24, 2004 Deli Objavljeno Julij 24, 2004 najdete me v naselju bučanje na lošinju. e pervy pervy ... a nisi mogel en teden kasneje tja, ko bom jaz na podaljšanem vikendu v točno istem naselju ... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Julij 24, 2004 Deli Objavljeno Julij 24, 2004 z mojo se za teden poslavljala....lepo se mejte.... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HAWKey Objavljeno Avgust 7, 2004 Deli Objavljeno Avgust 7, 2004 se poslavljam za 14 dni.... have fun!! pa ne prouč nabivat :P P.S.: sm na Visu (Komiža) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Osama Objavljeno Avgust 18, 2004 Deli Objavljeno Avgust 18, 2004 Izostal sem, ko je bog delil lepoto, pamet, srečo in denar... Na forumu bom izostal vsaj do ponedeljka in s tem olajšal življenje drugim udeležencem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se