.T. Objavljeno Avgust 18, 2004 Deli Objavljeno Avgust 18, 2004 Do ponedeljka se odjavljam, se grem v Bohinj klofat z redarji. Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 19, 2004 Deli Objavljeno Avgust 19, 2004 Danes bom še mal nabijala, potem pa se poslavljam za 16 dni ... UŽIVAJTE ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Avgust 19, 2004 Deli Objavljeno Avgust 19, 2004 Jutri grem in se vrnem 8.9. . Glede na to, da smo rokomet popušili vam je upanje, da se mi kaj zgodi uzalud. .) No dokler sem še tukaj...pa lohk še komu živc spulim :fight1: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 19, 2004 Deli Objavljeno Avgust 19, 2004 Jutri grem in se vrnem 8.9. . Glede na to, da smo rokomet popušili vam je upanje, da se mi kaj zgodi uzalud. .) No dokler sem še tukaj...pa lohk še komu živc spulim :fight1: :004 Ne it, ne it, ne it..... :cry: :( :ph34r: p.s. A greš Tja? :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Avgust 19, 2004 Deli Objavljeno Avgust 19, 2004 :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 19, 2004 Deli Objavljeno Avgust 19, 2004 Jutri grem in se vrnem 8.9. . Glede na to, da smo rokomet popušili vam je upanje, da se mi kaj zgodi uzalud. .) No dokler sem še tukaj...pa lohk še komu živc spulim :fight1: :004 Hudiča, da ne greva midve skupaj kam ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Avgust 19, 2004 Deli Objavljeno Avgust 19, 2004 (popravljeno) Ti greš verjetno bolj na jug......ker iz Kopra v Umag bi blo mace smešno. Al pa tut ne---zmešana si glih prav. <_< PS tole ,,zmešana,, je mišljeno pozitivno, da ne rečem kompliment. bljak zdej sem pa že osladna :grim Popravljeno Avgust 19, 2004. Popravil lina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 19, 2004 Deli Objavljeno Avgust 19, 2004 Ti greš verjetno bolj na jug......ker iz Kopra v Umag bi blo mace smešno. Al pa tut ne---zmešana si glih prav. <_< PS tole ,,zmešana,, je mišljeno pozitivno, da ne rečem kompliment. bljak zdej sem pa že osladna :grim A morš prav takrat it skozi Koper ko mene ni več tam :fight2: , da potem ne moreva na kufe it pa kako :fight2: (beri konstruktivno) debato vrečt ... Jaz grem v mojo najdražjo Bosno ... nemorembrezovčetineinčevapovšemanjbrezbaščaršijepress :D UŽIVLI :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Avgust 19, 2004 Deli Objavljeno Avgust 19, 2004 Enako...pa ne vsee ovce z z iskro lakote v očeh gledat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Avgust 19, 2004 Deli Objavljeno Avgust 19, 2004 Enako...pa ne vsee ovce z z iskro lakote v očeh gledat... Sicer :topic: ... ampak vseeno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Avgust 19, 2004 Deli Objavljeno Avgust 19, 2004 Jast grem, čeprav sam do torka, ampak, dejmo se mal organizirat.... ....gdo bo pa zdej nabiju ??? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Avgust 20, 2004 Deli Objavljeno Avgust 20, 2004 Jest neeeee! Ker pridem danes zvečer za tabo :yea2: in me na ta način do ponedeljka ne bo. upam da se ne boste imeli bolje kot jaz :OK: in d ami boste vsajmalo fouš :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Avgust 25, 2004 Deli Objavljeno Avgust 25, 2004 torej po odkritju zelo zanimivega foruma RKC se pervy za nekaj časa seli tja saj je ugotovil, da je tam saj 80% tem o spolnosti, medtem ko so tu samo motorji in podobne bedarije. Torej bratje motoristi lep pozdrav, Pervy je prejel klic, ki ga sili na misionarsko pot razsvetljevanja pohotne horde O:-) "In vrnil se bo med brate, ko na tem svetu ne bo več zafrustriranih devic ali če ga prej izženejo!" PS: lepo mu vzdržujte peskovnik, da vas bo tu in tam obiskal PSS: o sebi govori v tretji osebi ker tako deluje bolj učeno in duhovno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno September 9, 2004 Deli Objavljeno September 9, 2004 Mejte se lepo, dijo forever .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 16, 2004 Deli Objavljeno September 16, 2004 Zdajle na Hvar do nedelje odklop :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schultz Objavljeno September 19, 2004 Deli Objavljeno September 19, 2004 Zdej me ne bo cca. en teden. Morda se beremo naslednjo nedeljo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HAWKey Objavljeno September 22, 2004 Deli Objavljeno September 22, 2004 (popravljeno) grem na maturanca..... pa pridem v ponedeljek, bom povedu kok je blo če se bom spomnu... :doze: :yea1: :beer2: :beer1: :grim Popravljeno September 22, 2004. Popravil HAWKey Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno September 28, 2004 Deli Objavljeno September 28, 2004 dijo - gremo za nedoločen čas gledal bom le PMje - takole zvečer, predno padem dol :zzz: pa lepo prosim, če bo dlje trajalo kot mislim, ne spet mojega nicka "blokirat", da ne bo spet nesporazumov ob vrnitvi ... :fight2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 1, 2004 Deli Objavljeno Oktober 1, 2004 Odklop do 10.10.04 :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno November 12, 2004 Deli Objavljeno November 12, 2004 dosta ;) za neki časa - se spet vidimo, ko bo več časa za MS glejte, da spet ne crkne kaj v vačih računalih ... ker bi revček TC moral spet garati, da bi se približal svojemu mega-posteku TC - drž se - :OK: ko se vrnem glej, da ti bom lahko napisal čestitkico :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno December 3, 2004 Deli Objavljeno December 3, 2004 Se poslavljam do nedelje zvečer. :) Ahhhh :OK: :D :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno December 10, 2004 Deli Objavljeno December 10, 2004 pa-pa dobro se imejte teh par dni, ko bom manjkal pa glejte, da vsi ne :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno December 13, 2004 Deli Objavljeno December 13, 2004 no, sedaj pa spet adijo, PC gre na servis ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno December 16, 2004 Deli Objavljeno December 16, 2004 Adijo, fejst se imejte. Si tipkamo 3. januarja 2005 (JupiiiiJagaLavfaPress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Killroy Objavljeno December 25, 2004 Deli Objavljeno December 25, 2004 Se odjavljam za en teden-Portugalska vabi :kva2: :OK: Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se