Fabo Objavljeno December 25, 2004 Deli Objavljeno December 25, 2004 Se odjavljam do naslednjega jutra.... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VrUUUUUmmmm Objavljeno December 25, 2004 Deli Objavljeno December 25, 2004 Pozdrav vsem do 3. januarja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DrAc0 Objavljeno December 29, 2004 Deli Objavljeno December 29, 2004 Saj ne da bi me kdo pogrešal a vseeno. Adijo In srecne praznike. Do 3 Jan.2005, se poslavljam. LP Vsem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Februar 10, 2005 Deli Objavljeno Februar 10, 2005 malce vas bom razveselil s svojo odsotnostjo ... veselo in sproooščeno nakladanje med mojo odsotnostrjo vam vsem želi moja malenkost čaf :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Februar 10, 2005 Deli Objavljeno Februar 10, 2005 (popravljeno) Štacuno zapiramo v soboto, 12.2.2005, ob 7.00 zjutraj, in bo zaprta do nedelje, 20.2.2005, do 12.00. če ma kdo kaj za povedat naj pove prej če ne pa si naj zapiše pa pove potem. :grim hastalavista Popravljeno Februar 10, 2005. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno Februar 10, 2005 Deli Objavljeno Februar 10, 2005 Štacuno zapiramo v soboto, 12.2.2005, ob 7.00 zjutraj, in bo zaprta do nedelje, 20.2.2005, do 12.00. če ma kdo kaj za povedat naj pove prej če ne pa si naj zapiše pa pove potem. :grim hastalavista ← :SS :SS :SS komi začel :hmm: pa že zaprto..... ....jst tud ne bom težil v istem terminu....pa ne bom zaprl .) ....oštarija bo odprta sej če ne še kdo dehidrira v tem mrazu in brez padavin....se ga vidmo...Kronplatz - družinski dopustek... :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Februar 10, 2005 Deli Objavljeno Februar 10, 2005 @ Jazbec: Ne tumbaj :grrr - za en tedn zapiramo samo podružnico v štajerlandu. tu je itak tak mrzlo da ni kšefta. Naše storitve bomo zato izvozili na tuje za en tedn :grim Tam pa bo štaucuna odprta, o ja... :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno Februar 10, 2005 Deli Objavljeno Februar 10, 2005 ...sorry....sva že :topic: .....ti deloholik.... :bounce: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
duhec Objavljeno Februar 24, 2005 Deli Objavljeno Februar 24, 2005 Jst bom pa zdej do nadaljnega brez ADSLja ker mi ga selijo. Zdej, ce se bodo telekomovci zmigali <_< bi moru bit back online do naslednjega tedna, ce ne pa... veste koga krivit! :angry2: Sm zivcen ze zdej! :cry: lp duhec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 9, 2005 Avtor Deli Objavljeno April 9, 2005 ne vem ce bom jutri se kaj pisal. naslednji teden sem v berlinu. ko vasega "najljubsega" macka ne bo doma lahko misi plesejo. :P motoradirkatorji, ne delajte mi sramote; vsaj 20 na cakalni klopi je minimum. :devil: :whistle: :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno April 9, 2005 Deli Objavljeno April 9, 2005 motoradirkatorji, ne delajte mi sramote; vsaj 20 na cakalni klopi je minimum. ... se bomo potrudili... :whistle: :yea2: Uživaj v Berlinu! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno Maj 5, 2005 Deli Objavljeno Maj 5, 2005 do nadaljnega izostajam od foruma. če me kdo slučajno kaj rabi - email ali PM... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Maj 28, 2005 Deli Objavljeno Maj 28, 2005 Hrem v daljno deželo Eireland, kjer se cedita Pivo & Whiskey! Pozdrav vsem motoristom, upam da bo skoz scal, al pa da bo za popizdit vroče pod kombinezoni!! :grim :grim :grim :grim :grim B) B) B) B) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Maj 28, 2005 Deli Objavljeno Maj 28, 2005 (popravljeno) LEPO SE IMEJ-IMEJTE in pazite glavo. Popravljeno Maj 28, 2005. Popravil lina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 1, 2005 Deli Objavljeno Junij 1, 2005 Čaw :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 2, 2005 Deli Objavljeno Junij 2, 2005 ok, zdej pa res: Sayonara :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Junij 2, 2005 Deli Objavljeno Junij 2, 2005 Murmelni letijo v nebo... se mi zdi :huh: .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Junij 3, 2005 Deli Objavljeno Junij 3, 2005 (popravljeno) Tadej odhaja na pred-dopust. Se tipkamo po 14-stem juniju.... Če najdem kako internet kafano, vam napišem poročilo o "robi" na plaži :naughty: Tadej Popravljeno Junij 3, 2005. Popravil Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 13, 2005 Deli Objavljeno Junij 13, 2005 Zna se zgodit, da bom začasno odklopljena iz intersveta sploh. Pa take.... :( kaj pa vem. :doze: Možno je vse. :blink: Aja, pa novo številko mobitela mam. :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno Junij 16, 2005 Deli Objavljeno Junij 16, 2005 :( jah, jebi ga :( , prišel je čas, da se bom tudi jest za nekej časa (mesecev) poslovil od MS večino vas, vem da to ne bo kaj dosti zmotilo, mogoče me bo pogrešalo le par posameznikov, vendar dosegljiv bom LE na E-naslovu :D , ki je v profilu ali pa smo na vezi preko telefona. Lahko rečem le to, da je bilo zelo lepo spoznavat nove obraze (to mi bo manjkalo :( ,priznam), in z njimi popit kakšno pivo ali kavo ali pa :whistle: (no vsega pa res ne povem) :grrr . DA tudi slučajno ni kdo od VAS pomislu da se mi je kaj zemeril,..... Aja,.....in zakaj me ne bo :hmm: :hmm: :hmm: mogoče zaradi cenzure :hmm: :hmm: mogoče menam službo :hmm: :hmm: mogoče imam polhn kurac oportunističnih prijatlov :hmm: :hmm: mogoče enostavno nimam časa :hmm: :hmm: mogoče zaradi hinavcev, ki od mene pričakujejo pokornost :hmm: :hmm: mogoče zaradi tistih ki so mi kot senca in vedo o meni več kot jaz sam :hmm: :hmm: aja tudi SNOBOV ne maram :hmm: sicer pa sploh ni tolk pomembno, MS je zakon :OK: in zelo rad se bom udeležil (če bom le imel čas), kakšne fure, ali kakšne pijače na kakšnem srečanju v okviru MS ZDEJ SE GREM PA VOZT!!! (no, ne še takoj, še 1 uro bom tuki, k moram še par PMjev poslat) lp SHARKi :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: in vsem enga :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Junij 16, 2005 Deli Objavljeno Junij 16, 2005 Kam to greš SHARki? :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno Junij 16, 2005 Deli Objavljeno Junij 16, 2005 @SHARKi: Sem pa tja nas pa vseeno lahko prideš malo pogledat... :D Kjerkoli že boš in karkoli boš delal, uživaj 1000% ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 17, 2005 Deli Objavljeno Junij 17, 2005 večino vas, vem da to ne bo kaj dosti zmotilo, ← Mene je zmotilo. :huh: Hvala za vse. :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Godfather Objavljeno Junij 22, 2005 Deli Objavljeno Junij 22, 2005 :OK: Odsoten od danes pa do sobote 25.6.2005 (Dubrovnik) :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Julij 4, 2005 Deli Objavljeno Julij 4, 2005 Kakšen teden bo mir pred mano - do sobote vsaj :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se