.T. Objavljeno September 23, 2005 Deli Objavljeno September 23, 2005 Do 3. oktobra me ni. Dopust vabi :OK: Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno September 23, 2005 Deli Objavljeno September 23, 2005 Dolg, zaslužen dopust od 01.10. - 07.11. :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 Če bo vsaj približno vreme me tja nekam do torka-srede predvidoma ne bo. Gremo malo švicat preko Trojan (dokler še lahko :hmm: , čez en mesec se itak selimo nazaj za Ljubljanico :huh: ) Lahko pa kako na Štajerskem, Prekmurju, Koroškem rečemo iz oči v oči :) Zdele poslušal vreme. Od nedelje večera dalje je napovedano samo slabo vreme(cel teden) :SS , tako da moram še v nedeljo nekako priti do MB, v ponedeljek zjutraj pa na cug za žabarijo(upam, da se jim bo vsaj za kak dan tole zavleklo :SS ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 (popravljeno) Drug teden se boste pa lahko spočili od mene. :P Bo treba po befelu službe it mal študerat. Me že zdej glava peče! :cry: Pa celi dnevi bojo šli u qrac. 'Bem ti Gatesa in njegovo firmo! :angry2: :angry2: Pa še prokleti dež, ne vem kao bo s transportom mojga teleščka! :cry: :? Popravljeno September 30, 2005. Popravil HHV Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 Čav za 3 dni ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gic Objavljeno Oktober 9, 2005 Deli Objavljeno Oktober 9, 2005 Lepo se imejte naslednje 4 dni. :P Grem mal švedinje pogledat :naughty: !!! Če bo kaka dobra fotka jo dobite!!! :photo: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 9, 2005 Deli Objavljeno Oktober 9, 2005 Če bo kaka dobra fotka jo dobite!!! :photo: :yea1: ← To se pa le potrudi :yes: P.S. Pa ne slikat kakšnih sončnih zahodov i ostalih gluposti, saj sam veš :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno Oktober 28, 2005 Deli Objavljeno Oktober 28, 2005 Kakih 14 dni bom izklopljen... selim se, pa si moram se urediti ADSL na novi lokaciji. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidy Objavljeno Oktober 31, 2005 Deli Objavljeno Oktober 31, 2005 Folk obveščam vas, da bom do 20.11.2005 odsoten iz Motosveta, danes ob 21.25 letim na tajsko, soncu na proti :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Oktober 31, 2005 Deli Objavljeno Oktober 31, 2005 Folk obveščam vas, da bom do 20.11.2005 odsoten iz Motosveta, danes ob 21.25 letim na tajsko, soncu na proti :OK: ← a uš moped zravn vzeu? :D :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Oktober 31, 2005 Deli Objavljeno Oktober 31, 2005 Ko sem videl zadnjo objavo od Symruja, sem se zbal da se mu je kaj zgodilo :friend1: .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno November 6, 2005 Deli Objavljeno November 6, 2005 No nekaj časa boste imeli mir pred mano, kako dolgo pa je odvisno od stricev v belih haljah in tet v modrih :blush: , Upam, da bompred novim letom sposoben za.. :? mejte se, mogoče kdaj uletim preko ukradenega interneta gor :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Januar 14, 2006 Deli Objavljeno Januar 14, 2006 Uživajte... en teden imate mir pred mano... off to ski... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Januar 14, 2006 Deli Objavljeno Januar 14, 2006 ti uživej pa v enmu kosu prid nazaj :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno April 14, 2006 Deli Objavljeno April 14, 2006 Za naslednje 3 tedne se poslavljam s foruma... grem jest pesek... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Perla Objavljeno April 14, 2006 Deli Objavljeno April 14, 2006 Za naslednje 3 tedne se poslavljam s foruma... grem jest pesek... :D ... tolk se odpravljaš, da ti morm res rečt: pejt že enkrat!!! :devil: :P :D hehe, sej vem, da komaj čakaš :yea1: ... mi pa tudi - da se vrneš/te!! :OK: pazi/te nase & SREČNO!!! :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno April 14, 2006 Deli Objavljeno April 14, 2006 ... tolk se odpravljaš, da ti morm res rečt: pejt že enkrat!!! hehe, sej vem, da komaj čakaš ... mi pa tudi - da se vrneš/te!! pazi/te nase & SREČNO!!! : Perlica zlatica, to govorim zato, da me ne bo čakalo krdelo PMjev... ;) Hvala... :004 Res komaj čakam odklop... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 26, 2006 Deli Objavljeno April 26, 2006 od jutr pa do torka ste me frej :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno April 26, 2006 Deli Objavljeno April 26, 2006 od jutr pa do torka ste me frej :P :yea1: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Maj 20, 2006 Deli Objavljeno Maj 20, 2006 lepo se imejte naslednjih 14 dni :010 :friend2: :010 :beer2: :010 :friend2: :010 :beer2: :010 :friend2: :010 :beer2: :010 :beer2: :010 :beer2: :010 :beer2: :010 :friend2: :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Maj 27, 2006 Deli Objavljeno Maj 27, 2006 Ne bom več težil ene 16 dni. Bom raj motor gonu :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Maj 27, 2006 Deli Objavljeno Maj 27, 2006 Ne bom več težil ene 16 dni. Bom raj motor gonu :kva2: Jaz tudi, jaz tudi..... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Maj 27, 2006 Deli Objavljeno Maj 27, 2006 Jaz tudi, jaz tudi..... :kva2: Mejte se :yea1: pa kaj se javte če naletite na kak konc interneta :kva2: (mater sn vam fauš !!!!) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Junij 2, 2006 Deli Objavljeno Junij 2, 2006 Do 13. junija grem na preddopust.... :yea1: :yea1: :yea1: Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 Vam dam mir v naslednjih 3 tednih. Odoh na lepše :OK: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se