GREY WOLF Objavljeno Julij 20, 2007 Deli Objavljeno Julij 20, 2007 Do 05.08., mate mir pred mano... :yea1: :yea1: :? me vzameš s sabo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 20, 2007 Deli Objavljeno Julij 20, 2007 hmmm od jutri pa do 5.8.07 bo mir pred mano... al pa tud ne ... odvisno od vremena in vročine na morju :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Free bikerca Objavljeno Julij 20, 2007 Deli Objavljeno Julij 20, 2007 hmmm od jutri pa do 5.8.07 bo mir pred mano... al pa tud ne ... odvisno od vremena in vročine na morju :whistle: :hmm: Sumljivo...Vreme bo, vročina tud, ampak morje je pa moj... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Free bikerca Objavljeno Julij 20, 2007 Deli Objavljeno Julij 20, 2007 :? me vzameš s sabo? :hmm: Pa glih zdej, k sem dala zadnj zic pofleksat... :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 20, 2007 Deli Objavljeno Julij 20, 2007 Do 05.08., mate mir pred mano... :yea1: :yea1: hmmm od jutri pa do 5.8.07 bo mir pred mano... al pa tud ne ... odvisno od vremena in vročine na morju :whistle: Sem vedu Maus uvek prvi stiže,pa ma tak kratke noge...? :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 20, 2007 Deli Objavljeno Julij 20, 2007 :hmm: Pa glih zdej, k sem dala zadnj zic pofleksat... :headbang: :headbang: Nč bat, izofiks, al pa atak, bi šlo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Free bikerca Objavljeno Julij 20, 2007 Deli Objavljeno Julij 20, 2007 Nč bat, izofiks, al pa atak, bi šlo? Nak - tok je lepi... :wub: - brez zadnjga zica Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JaRaNe Objavljeno Julij 20, 2007 Deli Objavljeno Julij 20, 2007 ne bo me 1.8-8.8, bom v bolgariji na sončni plaži u senci piv pivo :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 20, 2007 Deli Objavljeno Julij 20, 2007 Nak - tok je lepi... :wub: - brez zadnjga zica Dj no, z mano odzad bi bil lepšiiiiii,pa naslon bi imela :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 Od jutri naprej vam dam 2 tedna mir. :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 15, 2007 Deli Objavljeno September 15, 2007 uživaj... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 ene 10' me ne bo..... grem h Bunkežu na en pir.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 spij še za mene enga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 I'am back..... doggie, zlati, motoristek, lojze knapić, hočko, keky, hanzi, klimbra, jager, fire, fifty in samo enega za sebe.... toliko mi je uspelo.... vsi ostali pridete na vrsto v prihodnjih dneh.... pa brez zamere.... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 17, 2007 Deli Objavljeno Oktober 17, 2007 da ne bi slučajno zame pil, ker potem bom jaz žajn :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno Oktober 20, 2007 Deli Objavljeno Oktober 20, 2007 od ponedeljka pa do petka me ne bo, ker gremo po bivši YU kao ekskurzija Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno November 6, 2007 Deli Objavljeno November 6, 2007 (popravljeno) Za slučaj, da nenadoma izginem: Telebajsek se je očitno spet odločil da me skensla. Zato čaw do nadaljnega. Bilo-je-kratko-al-ludo-press :yea1: Popravljeno November 6, 2007. Popravil Broj Jedan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno November 6, 2007 Deli Objavljeno November 6, 2007 Jurči, vzami fotkič in hitro na en dolg sprehod v naravo. Pomirja ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno November 6, 2007 Deli Objavljeno November 6, 2007 Jurči, vzami fotkič in hitro na en dolg sprehod v naravo. Pomirja ;) OK :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gerholdd Objavljeno November 6, 2007 Deli Objavljeno November 6, 2007 Za slučaj, da nenadoma izginem: Telebajsek se je očitno spet odločil da me skensla. Zato čaw do nadaljnega. Bilo-je-kratko-al-ludo-press :yea1: :kva2: :kva2: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno November 6, 2007 Deli Objavljeno November 6, 2007 nenapovedano odsoten dva dni zaradi tehničnih motenj :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorskaroza Objavljeno November 12, 2007 Deli Objavljeno November 12, 2007 do 27tega me naceloma ne bo... grem snofljat po Bolgariji in Angliji. Mogoce se vmes kje prikradem do kakega racunala, pa kej spisem... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno December 6, 2007 Deli Objavljeno December 6, 2007 Škoda bi bilo pokvarit to okroglo število postov. Vsaj nekaj časa. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno December 6, 2007 Deli Objavljeno December 6, 2007 Škoda bi bilo pokvarit to okroglo število postov. Vsaj nekaj časa. :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno December 6, 2007 Deli Objavljeno December 6, 2007 Škoda bi bilo pokvarit to okroglo število postov. Vsaj nekaj časa. It's just a number, ne ga srat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se