motoristek Objavljeno Januar 7, 2008 Deli Objavljeno Januar 7, 2008 Škoda bi bilo pokvarit to okroglo število postov. Vsaj nekaj časa. Jaz imam tudi lepo številko... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno Junij 4, 2008 Deli Objavljeno Junij 4, 2008 Kvajzdej to? Kje je Lobo že pou leta?? Kdo ve :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Junij 5, 2008 Deli Objavljeno Junij 5, 2008 Lobota nema više spljoh :evilgrin: ........in dvomim, da še kaj pride okrog pogledat............čeprav se ga drugače da videt :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Junij 5, 2008 Deli Objavljeno Junij 5, 2008 Lobota nema više spljoh :evilgrin: ........in dvomim, da še kaj pride okrog pogledat............čeprav se ga drugače da videt :naughty: Sem slišal, ko ga vidiš ga ne spoznaš... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Junij 5, 2008 Deli Objavljeno Junij 5, 2008 :naughty: Ilegalapress......... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 5, 2008 Deli Objavljeno Junij 5, 2008 Kje je Lobo že pou leta?? Tak ko vedno, striže ovce pa domači šnops pije. Sem slišal, ko ga vidiš ga ne spoznaš... :naughty: Jaz ga tut nisem spoznal. Mater ej, kak je pa ded nabildan ratal! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Junij 5, 2008 Deli Objavljeno Junij 5, 2008 Sem slišal, ko ga vidiš ga ne spoznaš... :naughty: hja tati ga je zadnjič kurcala, da je enega takega brezdomca brila :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno Junij 5, 2008 Deli Objavljeno Junij 5, 2008 Ja a bi kdo kej bel konkretnega povedal? Po vseh postih sodeč se je naveličal ''tega norega sveta'' in odšel na šarplanino ovce past... A vsaj motor še vozi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Junij 5, 2008 Deli Objavljeno Junij 5, 2008 (popravljeno) Ja a bi kdo kej bel konkretnega povedal? Po vseh postih sodeč se je naveličal ''tega norega sveta'' in odšel na šarplanino ovce past... A vsaj motor še vozi? Ne morem in ne smem. Tako je. Tudi to je deloma res.Seveda..... sem zadnjič videl deda na bendžoli :whistle: Popravljeno Junij 5, 2008. Popravil GRUNF Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno Junij 5, 2008 Deli Objavljeno Junij 5, 2008 Kaj pa na PM? :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 17, 2008 Deli Objavljeno Junij 17, 2008 me skoraj 14 dni ni bilo na MS-ju pa ni noben opazil :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Junij 17, 2008 Deli Objavljeno Junij 17, 2008 a je kdo kej mausija vidu ??? se mi zdi, da ga že ene 14 dni ni na MS-u... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Avgust 30, 2008 Deli Objavljeno Avgust 30, 2008 Od petka dalje, bova z Vapotekom manjkala ene dva tedna. Zakaj? No, ker že ravno sprašujete; na Sardinijo greva :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Avgust 30, 2008 Deli Objavljeno Avgust 30, 2008 Od petka dalje, bova z Vapotekom manjkala ene dva tedna. Zakaj? No, ker že ravno sprašujete; na Sardinijo greva :yea1: nemogoč si..... :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Avgust 30, 2008 Deli Objavljeno Avgust 30, 2008 nemogoč si..... :D :D Vem, pa še na Sardo grem :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se