RAN Objavljeno November 13, 2003 Deli Objavljeno November 13, 2003 Ker je vse pozaklenjeno, odpiram novo temo. Sem dolžan zgolj eno kratko obvestilce. Manuelca škoda, ker to ne boš brala, ali pa ?(Vale vem da bo). O:-) Tist k z mano drži, ga mam najrajši. :D :D Ma ne, tud če bi me popljuvala, si dobr pr men zapisana (Fifty ne špegaj sem noter). Na forumu bom le še redko kdaj. Zakaj ? Ma vsega po malem. Največ pa naveličanost in neproduktivnost takega početja. Mal bom poškilil, pa le izjemoma kdaj kaj napisal, tako kot sedaj naprimer. Zamerim pa nobenemu nič. Tako kot ne moreš nobenemu zamerit, če dež pada. In razlog zakaj sem zadnjič popizdil je ravno tak, tako kot dež občasno pada, pa se ne sprašuje, kje, kdaj in ali je komu všeč, tako metla po forumu pometa. Na meni je zgolj, da odprem marelo ali ne. Pa sem jo odprl in to je vse. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno November 13, 2003 Deli Objavljeno November 13, 2003 skoda. da bos samo se skilil v forum. se vidimo - nekje, enkrat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 13, 2003 Deli Objavljeno November 13, 2003 Pa res naj mudaratorji to temo pustijo, pa ne brišejo nič ... je fajn eno tako met ... Ran :004 uživaj ... pa le napiši še kako ... sej vem da boš ... pa kak PM pošlji ... pa na kako kavo pridi ... pa ... pa no sej veš :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 13, 2003 Deli Objavljeno November 13, 2003 Pa res naj mudaratorji to temo pustijo, pa ne brišejo nič ... je fajn eno tako met ... Ran :004 uživaj ... pa le napiši še kako ... sej vem da boš ... pa kak PM pošlji ... pa na kako kavo pridi ... pa ... pa no sej veš :004 Samo citiram Valiko. Mislim enako. :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno November 13, 2003 Deli Objavljeno November 13, 2003 Trla baba lan da joj prođe dan .... bila jedno jedna baba nije znala šta da radi leva ruka desna ruka ajmo još jednom trla baba lan da joj prođe dan... :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno November 14, 2003 Deli Objavljeno November 14, 2003 Sorči RAN ker škilim; hehe, voajer pač! Lepo te je brat pa magari v temi za IZBRISANE :unsure: P , ali pa mogoče IZPISANE :? , ali ODPISANE :hmm: Ma, le kej še napiš. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BaTeMaN Objavljeno November 14, 2003 Deli Objavljeno November 14, 2003 cel teden sem poln energije,.. pride pa petek in vse kar mi diši je spanje,... zakaj se gre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YZFgeorge Objavljeno November 14, 2003 Deli Objavljeno November 14, 2003 (popravljeno) :doze: :doze: :doze: :doze: :doze: V kolikor se bodo še v naprej odpiraje teme z podobno vsebino, bo tudi mene na motosvetu počasi zmanjkovat začelo....... Predvidevam, da nebom edini. In na koncu bo to vse drugo kot motoristični forum. Brezveze! :BUA: Popravljeno November 14, 2003. Popravil YZFgeorge Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno November 14, 2003 Deli Objavljeno November 14, 2003 ...V kolikor se bodo še v naprej odpiraje teme z podobno vsebino, bo tudi mene na motosvetu počasi zmanjkovat začelo Pa saj ni mus vse prečekirat. So npr. časi ko si ogledam samo določene topice, nekaterih sploh nikoli, včasih pa bluzim povsod. Kot mi paše in kolikor imam volje in časa. To se mi zdi plus MSa. Zato pa je potrebna toliko bolj stroga metla motoratorjev v zgornjih motorističnih temah. Tam red mora biti in mislimo z zgornjo glavo. Odspodaj nas pa itak lahko malo zanaša, serjemo in podjebavamo pa tudi na tistem koncu se mi zdi. :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno November 26, 2003 Avtor Deli Objavljeno November 26, 2003 :doze: :doze: :doze: :doze: :doze: V kolikor se bodo še v naprej odpiraje teme z podobno vsebino, bo tudi mene na motosvetu počasi zmanjkovat začelo....... Predvidevam, da nebom edini. In na koncu bo to vse drugo kot motoristični forum. Brezveze! :BUA: Kaj naj na to odgovorim ? :wacko: A lohk sploh kaj ? Seveda lahko. :rolleyes: BMK B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno November 27, 2003 Deli Objavljeno November 27, 2003 BMK B) Čist mal nas pa pogrešaš, anede. :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 27, 2003 Deli Objavljeno November 27, 2003 Katera je stvar, ki te žene da iščeš, nasprotnika svojih mnenj? Katera je stvar, ki te žene, da iščeš svoje razlage v tem, da imaš ti vedno prav? Katera je stvar, ki te žene, da hočeš najti pravi vzrok, vseh svojih bodočih vojn? Res je, vse svoje življenje, si nasprotnik samemu sebi, dokler ne odkriješ, prijatelja v meni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno November 28, 2003 Deli Objavljeno November 28, 2003 Valči, pa ne me....!!! Ma si me.... direkt v sredo čela!! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BaTeMaN Objavljeno November 28, 2003 Deli Objavljeno November 28, 2003 začel se je čas kolin,... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno November 28, 2003 Avtor Deli Objavljeno November 28, 2003 Čist mal nas pa pogrešaš, anede. :? Veš kaj dragi Alter, te nič ne pogrešam, ker te redno prebiram. :rolleyes: Sam metli se mal manj izpostavljam. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 28, 2003 Deli Objavljeno November 28, 2003 Veš kaj dragi Alter, te nič ne pogrešam, ker te redno prebiram. :rolleyes: Sam metli se mal manj izpostavljam. :D RAN :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: ALTER :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: VALE :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 29, 2003 Deli Objavljeno November 29, 2003 MANU ............................................................ O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se