GrCaR Objavljeno Januar 12, 2007 Opozori Objavljeno Januar 12, 2007 kaj pa nardiš, če se ti roka preveč trese, da bi lepo označu :lol1:
gregor46 Objavljeno Januar 13, 2007 Opozori Objavljeno Januar 13, 2007 Zravo Rabim strokovno pomoč, oz. bolše rečeno mahera ki mi bo predelal napis na sliki (1) tako, da bo podoben napisu na sliki (2). Sam nimam pojma z opravljanjem PS-ja, v slikari pa se več kod sem naredo ne da naredit. Rabim za izdelavo PVC nalepke. Lp, Gregor :beer2: Slika 1: [attachmentid=89665] Slika 2: [attachmentid=89666]
jose Objavljeno Januar 13, 2007 Opozori Objavljeno Januar 13, 2007 (popravljeno) Rabim strokovno pomoč, oz. bolše rečeno mahera ki mi bo predelal napis na sliki (1) tako, da bo podoben napisu na sliki (2). tale napis, ki bi ga ti rad imel je, vsaj zame, lažje oz. bolj enostavno narediti v corel drawu, kjer napis dupliciraš, enega mal povečaš, nastaviš barve in to je to .) Popravljeno Januar 13, 2007. Popravil jose
C4V4L13R Objavljeno Januar 13, 2007 Opozori Objavljeno Januar 13, 2007 (popravljeno) še bolj pa ti predlagam da najdeš na internetu stran (jih je kar nekaj), kjer so datoteke pisav, pa bi moralo bit tud od "the doctor"-ja gor, pa sam daš datoteko v mapo s pisavami na nadzorni plošči in enostavno napišeš z izbrano pisavo .) link1 link2 link3 link4 in še več google: klučna beseda fonts ;) :topic: Popravljeno Januar 13, 2007. Popravil C4V4L13R
C4V4L13R Objavljeno Januar 13, 2007 Opozori Objavljeno Januar 13, 2007 evo, slučajn sm naletu: mislm d bo to to .) link še ena podobna vse skup je blo pa na tem forumu
gregor46 Objavljeno Januar 14, 2007 Opozori Objavljeno Januar 14, 2007 @jose hvala za info @C4V4L13R: zopet sem se nučil nekaj novega in praktičnega :blush: :OK: Rzultat: Zdaj pa dosti smetanja :topic: Lp, Gregor
hector Objavljeno Maj 7, 2017 Opozori Objavljeno Maj 7, 2017 Zdravo - rabim pomoč. Na fotki je objekt (hiša), na kateri bi moral "odstraniti" okno in jo zamenjati z obstoječo fasado. Znam približno narediti v photoshopu, vendar se vidijo robovi, sence....moje obdelave. Je kakšen mojster, ki bi mi lahko pomagal? PM
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se