bLuZoNdEr Objavljeno November 18, 2003 Deli Objavljeno November 18, 2003 Kaj porecete? (upam da mi je ratal pripeti sliko) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno November 18, 2003 Avtor Deli Objavljeno November 18, 2003 Kaj je bols? Imet 100 konjev al eno kaco(pod pogojem da je se ziva) Mogoce je pa to blo namesto avtoalarma pa je mal pozabil!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno November 18, 2003 Deli Objavljeno November 18, 2003 woooha!!! ta pa lahk rece "ti, jes se pa s Cobro/Viperjem vozim naokol!!" :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno November 18, 2003 Deli Objavljeno November 18, 2003 woooha!!! ta pa lahk rece "ti, jes se pa s Cobro/Viperjem vozim naokol!!" :lol1: mislim da gre za pitona/udava tako da ne bo nč.......nezgodna situacija....take zadeve se zgodijo v avstraliji ko parkiraš avto ti kača zleze not...problem je če ti kaka strupena kača zleze not pa ti potem ko odpreš pa kej šariš po motorju pusti svoj odtis zob....takrat je pa lahko resen problem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno November 18, 2003 Deli Objavljeno November 18, 2003 Sej sirota je ranjena??!. :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno November 18, 2003 Deli Objavljeno November 18, 2003 take zadeve se zgodijo v avstraliji ko parkiraš avto ti kača zleze not... tudi v sloveniji, tudi v sloveniji (lendavapress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno November 18, 2003 Deli Objavljeno November 18, 2003 (popravljeno) :topic: Še sreča, da se tiste res ta hude kače (beri na dveh nogah) zanimajo samo za makine 300PS+ :devil: , ker je vprašanje, od katere pik oz objem je lahko usodnejši :hmm: . Tako, zdaj sem pomirjen...nam je navadnim smrtnikom vsaj malo prizanešeno :lol: . Popravljeno November 18, 2003. Popravil Sam dePihlja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno November 18, 2003 Avtor Deli Objavljeno November 18, 2003 woooha!!! ta pa lahk rece "ti, jes se pa s Cobro/Viperjem vozim naokol!!" :lol1: VIPER=GAD ce se ne motim (ampak vseeno poanta je dobra) :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno November 18, 2003 Deli Objavljeno November 18, 2003 Tako, zdaj sem pomirjen...nam je navadnim smrtnikom vsaj malo prizanešeno :lol: . Jah ne vem, a miš da se na motorje ne limajo :hmm: glede te kačice zgoraj, jo skorej pol manjka :cry: LP by gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLY Objavljeno November 18, 2003 Deli Objavljeno November 18, 2003 Kolegu je miška pri novi Hondi (avto) ob zagonu motorja snela jermen odmične gredi...pizd.....Mogoče je pa imel ta tip pitona tam spodaj ravno zaradi tega :hmm: LP FLY Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno November 19, 2003 Deli Objavljeno November 19, 2003 nam je enkrat ena miš začela pri motorju en kabel grizljat(smo ga morali zamenjat)...pa gnezdo je imela tudi v motorju....je naš maček rešil zadevo v dveh urah.... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jozl Objavljeno November 19, 2003 Deli Objavljeno November 19, 2003 To je nekaj čisto navadnega oz. nič posebnega! Pri nas doma letno povozimo nekaj mačk, ker gledo spat na topli motor. Hvala Bogu, da do sedaj še ni nobene zgrabilo med jermene za altenator, vodno pumpo in kompresor klime. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urbi Objavljeno November 19, 2003 Deli Objavljeno November 19, 2003 VIPER=GAD ce se ne motim Točno! :) Urbi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno November 23, 2003 Deli Objavljeno November 23, 2003 Enemu je na alfi mačka v pogonski jermen prišla in mašina je šla cugrunt. Kaj je od mačka ostalo? Komaj kaj... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno November 23, 2003 Deli Objavljeno November 23, 2003 tudi v sloveniji, tudi v sloveniji (lendavasnake&stuffpress) Jest sem enkrat podgano ven pregnal. Pustila je olupek od polisalame in sneto cev za po šipi špricat (zato sem sploh havbo odprl). No, pa sem le imel RAT-CAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se