Tomozuki Objavljeno November 23, 2003 Deli Objavljeno November 23, 2003 Ha ha ha, kot ponavadi slovenceljni obsedeni z Golfom... ojojojoj!!!!!! :BUA: :BUA: Otmena kola, i ljudstvo ih voli! :D Jas ne... Mazda 3 je moj favo-rit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dead_man Objavljeno November 23, 2003 Deli Objavljeno November 23, 2003 kaj pa cena za navadno in 4x4, pa klima me tud zanima ---ja in sem lena in se mi ne da brskat po netu. Cene še niso znane,bojo pa v kratkem,če bojo hotel kaj prodat. Stara Panda 4X4, ki se še zdaj prodaja ima pa ceno 2.030.550 sitnih. Nova bo pa kej hitro 3 mio blizu ali pa še kaj čez. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno November 23, 2003 Avtor Deli Objavljeno November 23, 2003 Torej, že šestič FIAT! Nisem vedel, da fičko tudi šteje!! :wacko: :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BONO Objavljeno December 1, 2003 Deli Objavljeno December 1, 2003 To, da pogosto zmagujejo avti iz Fiatovega koncerna, pa le malo smrdi. Zakaj pa potem prodajne številke ne potrdijo izbora? Ali strokovni novinarji nimajo pojma, kaj je ljudem všeč? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
flero Objavljeno December 2, 2003 Deli Objavljeno December 2, 2003 Upam, da bom dočakal dan :angry: , ko bo avto leta prišel iz HONDINE tovarne, uhhh!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se