duhec Objavljeno December 25, 2003 Opozori Objavljeno December 25, 2003 Vceraj zvecer sem se lotu moje prve spletne strani in mimogrede uploadal tudi neki slikic iz Bologne 2003 tko da ce koga zanima... :rolleyes: Ce bi si pa kdo zelel se kej dodatnih slikic (ducati,honda,apriliaRSV,ferrari challenge,lamborghini, impreza, mazda, bmw, alfa... ) nej me pa poslje v PM... ahem pardon..naj mi poslje en PM ;) aja se link! LP
duhec Objavljeno December 8, 2004 Opozori Objavljeno December 8, 2004 Hehe, ku zanimivo. :huh: Eno leto je stala tema in spet jo jst obujam. :P Link do slikic je ostal isto kot lani, torej ta. ;) opomba: od SLR-ja naprej manjkajo slike ker je zmanjkalo placa na volji. :doze: Bom probu zrihtat ASAP. :mellow: LP duhec
Tuono 007 Objavljeno December 8, 2004 Opozori Objavljeno December 8, 2004 VEČ KRUHA IN IGER - MOTORJEV IN BAB
Port Folio Objavljeno December 8, 2004 Opozori Objavljeno December 8, 2004 Hehe, ku zanimivo. :huh: Eno leto je stala tema in spet jo jst obujam. :P Link do slikic je ostal isto kot lani, torej ta. ;) opomba: od SLR-ja naprej manjkajo slike ker je zmanjkalo placa na volji. :doze: Bom probu zrihtat ASAP. :mellow: LP duhec ← Čau, škoda k se letos ni organiziru prevoz na SHOW, al se je pa je bil pisan pod drugo temo? No pa vsaj na IMOT januarja, če bo kej iz tega! Slikice so bomba Mič
joe1 Objavljeno December 8, 2004 Opozori Objavljeno December 8, 2004 Čau, škoda k se letos ni organiziru prevoz na SHOW, nisi cist nic zamudil, kar se tice motorjev in opreme je bila TUGA ziva uhhhhh
duhec Objavljeno December 9, 2004 Opozori Objavljeno December 9, 2004 nisi cist nic zamudil, kar se tice motorjev in opreme je bila TUGA ziva uhhhhh ← Morš pa tudi razumet, da je motorshow bolj avtomobilisticno usmerjen, ki so zravn tudi motorji. Samo ena od sedmih hal je motociklisticna in se tista je bla enkrat v dveh nadstropjih. :doze: Mi je pa zanimiv ker avte tudi testirajo, recimo kazejo kako se z minijem resis ce ti vrze vn zadnji konc :OK: , kako gre novi land rover cez vse terene :notworthy: , kako se je z novo hondo fr-v lepo vozit v treh spredi :huh: , gledat voznike kako lovijo dirkalne ferrari 360 modena po celi 500m ravnini ker jim zadnji konc zdrsava :huh: ipd.. to je motorshow, k ga hodim jst gledat. :grim Itak sm opazu da vsako zimo pri meni upade zanimanje do motorjev in se vrzem bolj na avte, rally itd. Pol marca (alpa prej) ko j*** avte, gremo na motor! :OK: hehe LP duhec
Furioso Objavljeno November 14, 2005 Opozori Objavljeno November 14, 2005 (popravljeno) MC AMD-TAM gre letos z avtobusom. Cena: 6.000 SIT. Krenemo pa v soboto (3. 12.) ob 2. uri zjutraj iz MB. Info in prijave na telefon 041/510-850, Karmen. www.mcm.si Popravljeno November 14, 2005. Popravil Furioso
Furioso Objavljeno November 24, 2005 Opozori Objavljeno November 24, 2005 (popravljeno) MC AMD-TAM gre letos z avtobusom. Cena: 6.000 SIT. Krenemo pa v soboto (3. 12.) ob 2. uri zjutraj iz MB. Info in prijave na telefon 041/510-850, Karmen. www.mcm.si Dodajam; ob 3. uri pobiramo v Celju (predloge, kje?) in ob 4. uri v LJ (predloge, kje?) - potem pa direkt. Prijave pa še na 041/555-170, Uroš. Pohitite, prostora je samo še za nekaj oseb! Popravljeno November 24, 2005. Popravil Furioso
vaški Objavljeno November 25, 2005 Opozori Objavljeno November 25, 2005 (popravljeno) V A B I M O Vse privržence bencinskih športov, da se nam pridružite pri ogledu Motorshowa Bologna 2005, kamor gremo že 12.leto zapored. Motorshow Bologna 2005 Odhod je v soboto, 3.decembra 2005 ob 3.uri zjutraj izpred blagovnice Vele v Domžalah, od koder se bomo z luksuznim avtobusom odpeljali na ogled novosti in šova. Cena prevoza je 7.000,00 SIT Vse informacije so vam na voljo na GSM: 041/ 704-586 P.S. Več o Motorshowu Bologna si lahko ogledate na spletni Popravljeno November 25, 2005. Popravil vaški
Mte :) Objavljeno November 29, 2005 Opozori Objavljeno November 29, 2005 mi gremo s solo 6ga ;) mogoce ksne slikce dobite :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se