Skoči na vsebino

Nepoznavanje Ljubljane


YZFgeorge

Priporočene objave

Jutri pridem v Ljubljano, da si ogledam "Lord of the dance" v hali Tivoli.

Ker je moje poznavanje Ljubljame zelo skromno, bi vas prosil za nekaj opornih točk, kako iz smeri Maribor dotično zadevo najlažje najdem (da nebom predolgo lutal) in kje je v bližini najprimerneje parkirati (da nebom "bincal 2km daleč).

.........pa prosim ne me poslat v Abu Dabi :cry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ko prideš iz Maribora ostani na obvoznici in se pelji do izvoza Ljubljana-Šiška tam zaviješ proti centru (levo) in se pelješ po Celovški cesti (4 pasovnica) stalno naravnost (kake 2 km) nato boš na kakem 5 semaforju(mislim da bo 5 kar prav) na levi zagledal ogromno poslopje (pivovarna Union) tu zavij DESNO. In se znajdeš direkt pred halo Tivoli mislim, da parkirni prostor ne bo problem (le pridi malo pred predstavo- kake 30 min). Tivoli ima kakih 2000 (če ne še več) parkirnih mest.

PS upam, da sem bil jasen

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če pa bo pred halo vse zasedeno in če ne bi rad pri odhodu čakal, da se vseh 2000 avtov odpelje čez križišče zavij pred pivovarno levo (tam kjer je Marem rekel desno) in si poišči parking v tistih ulicah okoli kino Mojce.

Popravljeno . Popravil lina
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hvala za odgovore. Če me pa kak teben nebo na forumu za brat, pa začnite z iskalno akcijo :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

YZFGeorge! Kako tocno izgleda to ko prides iz mariborske strani se ne spomnim vec ker grem v ono smer res redko, ampak ce bos sel proti LJ bos slej ko prej prisel na obvoznico - pojdi mimo tomacevskega rondoja (to je odcep proti Crnucam). Se pravi mimo, ostani na obvoznici, na levi bos takrat videl famozni WTC ce ti je slucajno znan, pelji se se naprej po obvoznici in pojdi dol ko bo odcep proti Kranju. Tam se pride na Celovsko. Ko bos sel dol zavij levo proti centru (ce bi sel desno bi dejansko sel proti Kranju), ko bos pa na Celovski pa samo naravnost, Tivoli je nasproti pivovarne Union, to je ze blizu centra, velika plehnata siva stavba, ne mores zgresit, kolikor vem tudi na veliko Union gor pise. Tam bos pac desno zavil proti hali Tivoli in tam je precej parkirisc - ce bos dovolj zgoden morda ne bodo zaradi predstave zasedena.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ko prideš iz Maribora ostani na obvoznici in se pelji do izvoza Ljubljana-Šiška tam zaviješ proti centru (levo) in se pelješ po Celovški cesti (4 pasovnica

btw

To je isto kot je napisal cyc izvoz Kranj.

Tok da ne boš zmeden

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!