SiR Objavljeno November 21, 2003 Deli Objavljeno November 21, 2003 novi Merc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 21, 2003 Avtor Deli Objavljeno November 21, 2003 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 21, 2003 Deli Objavljeno November 21, 2003 Grem stavit, da je full drag, pa se volana ti ne dajo... Prevaranti svabski :> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ID Objavljeno November 21, 2003 Deli Objavljeno November 21, 2003 Grem stavit, da je full drag, pa se volana ti ne dajo... Prevaranti svabski :> Dobiš pa fračo na sredinski konzoli! Nišan je pa že itaq na vseh MBjih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno November 21, 2003 Deli Objavljeno November 21, 2003 spredi spominja na prejsnjo generacijo SLa (ok, se nekok), sam feltne ma pa gadne!! :SS drugac glede joysticka se ena graja - na sredini je - najbolj na qrac mi gre, ce kdo steguje roke po volanu kadar js vozim!! :angry: nazadnje ko sma se s sestro kregala me je butnala v roke ko smo picl 140+, da smo skor s ceste zletel - v tistem trenutku bi jo najraj zabil do nafte globok!! :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno November 21, 2003 Deli Objavljeno November 21, 2003 Moje oči ga vidijo grdega.Predvsem dolgočasnega. :BUA: :BUA: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno November 21, 2003 Deli Objavljeno November 21, 2003 zadeva je stara ze vsaj leto in pol - bil ze na TV v D takrat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gas gas Objavljeno November 21, 2003 Deli Objavljeno November 21, 2003 Mercedes nej zgleda tak in nikakor drugače! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno November 21, 2003 Deli Objavljeno November 21, 2003 tisti gor so fajn ja...sam zadnjič sem pa v Ljubljani podrobno si ogledal tega.....cena 29 milj..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marem Objavljeno November 22, 2003 Deli Objavljeno November 22, 2003 novi Merc Študija simbioze avta in letala :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 22, 2003 Deli Objavljeno November 22, 2003 Dobiš pa fračo na sredinski konzoli! Nišan je pa že itaq na vseh MBjih. :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se