Hrenowsky Objavljeno April 15, 2005 Deli Objavljeno April 15, 2005 Okej vse lepo in prav, samo jst se zmerm nevem kako izboljsat luci na mojmu nrg-ju! :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c00L3r Objavljeno April 17, 2005 Deli Objavljeno April 17, 2005 _jezus_ kak so nove luči? Sem videl da si že dal sliko v temo "Pokažite svoj skuter". Svetijo kaj bolše? Ali so samo "šminka"? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno April 17, 2005 Deli Objavljeno April 17, 2005 Svetijo kar fino :) flek od svetlobe se vidi na cesti ob pol sestih popoldne, ko je se skor cisti dan:) sam je pa nazalost tako, da se ne da dvigovat in spuscat zarnic, kar pomeni da svetijo bolj pred motor.. Nisem se testiral v cisti temi, ampak ob mraku.. ampak je dez zacel tko d sm sel pol domov.. Grem danes se v kako garazno hiso probat pa sporocim:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno April 17, 2005 Deli Objavljeno April 17, 2005 edit.. Svetijo hudo! res, skor te zablesci! Edina skoda je, da so usmerjene tak blizu pred skuter.. Recimo ce ga postavim na zadnji bicikel.. pa na mestu.. in samo s stantgasom (luc malo utripa bolj kot ne), sveti 2x bolj ko moja prejsnja dolga luc.. mogoce bom kak mod naredu, da zarnice malo visje usmerim ali kaj takega.. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoNgL Objavljeno April 17, 2005 Deli Objavljeno April 17, 2005 Kok cajta si pa čaku da si jih dubu?? Kok pa pol košta ce ti crkne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KEBO Objavljeno April 17, 2005 Deli Objavljeno April 17, 2005 _jezus_ a si jih naročo prek scooterkit al kere nemške strani Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno April 18, 2005 Deli Objavljeno April 18, 2005 (popravljeno) no, da pokažem nekej zanimivga, za vse lastnike aprilije : Slika 1 slika 2 slika 3 več na... tukaj 1 tukaj 2 tukaj 3 zdej pa....kdo bi lahk stopu nekam na aprilio, pokazau mau tele slikce, pa prosu nej se pozanimajo, če se to da dobit ; ZDA verzijo luči namreč! ali pa če ve kdo kako online store, ki to prodaja?25 je sicer veliko, bi pa bla najbrž edina pametna stvar na tem skuterju, ki sem jo sam gor dal <_< Popravljeno April 18, 2005. Popravil Jebediah Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hrenowsky Objavljeno April 24, 2005 Deli Objavljeno April 24, 2005 Ej nitro, a pa nrg zdrzi 20W zarnice? :hmm: (mislm tko da pol ne svetijo kaksne druge slabse) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
the_speed Objavljeno April 24, 2005 Deli Objavljeno April 24, 2005 xenonske si kupte pa bo :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno April 24, 2005 Deli Objavljeno April 24, 2005 xenonske si kupte pa bo :lol1: ← Pamet si kupi pa tud bo :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
the_speed Objavljeno April 24, 2005 Deli Objavljeno April 24, 2005 Pamet si kupi pa tud bo :rolleyes: ← se nisn mislo resno samo to je brezveze ke si vežete kratke na dolge luči :BUA: rajši si kupiš močnejše žaromete pa je Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
erzo Objavljeno Junij 1, 2005 Deli Objavljeno Junij 1, 2005 kje kupit žarnice 12v 30w (p26s) ?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoNgL Objavljeno Junij 1, 2005 Deli Objavljeno Junij 1, 2005 kje kupit žarnice 12v 30w (p26s) ?? ← Mogoče jih majo na bencinski :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
erzo Objavljeno Junij 3, 2005 Deli Objavljeno Junij 3, 2005 kaj bojo te meli na bencinski, če jih še scooter center nima, vem vglavnem da obstajajo, dela jih pa top performance Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno April 14, 2007 Deli Objavljeno April 14, 2007 Kje v SLO se da dobit halogenske žarnice za NRG (podnožje P26S)? Hvala, D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fric Objavljeno April 14, 2007 Deli Objavljeno April 14, 2007 meni je rosvita zrihtala tako podobno za rs50 tko da njej pisi mogoce ti lohk kej zrihta :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno April 16, 2007 Deli Objavljeno April 16, 2007 (popravljeno) jaja... jst sem rihtala ja... tut jst sem mela v svoji tzr-ki, ki pa je ni več :cry: da se dobit nekaj takega, kot sem jih jaz zrihtala... so pa naslednje: Žarnica Xenon efekt 12V 15W modra (P26S), cena okoli 4,5€ Popravljeno April 16, 2007. Popravil ross|e20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se