lightning Objavljeno November 26, 2003 Opozori Objavljeno November 26, 2003 Ojla! Imam problem in sicer ne morem odpreti pps fajlov in ko na netu iščem ta programček je kr neki.Skratka ne najdem tapravega ,ker sem si že dva inštaleru pa mi ne odpre.En mi naj prosim napiše ali pa link da od tega programčka. Tnx
Einherjar Objavljeno November 26, 2003 Opozori Objavljeno November 26, 2003 In kaj je narobe s power pointom? kot vem prav lepo odpira .pps file.
cyc Objavljeno November 26, 2003 Opozori Objavljeno November 26, 2003 PPS in PPT datoteke odpre MS PowerPoint.
lightning Objavljeno November 26, 2003 Avtor Opozori Objavljeno November 26, 2003 Ja očitno neki neznam naštimat al jst nevem.Vglavnem ko na downloads.com vtipkam power point mi vrže kar nekaj zadetkov .nekaj sem jih probal pa mi nič ne dela.A se ti slučajno da it na to stran pa mi poveš ker je taprav?? TNX
lightning Objavljeno November 26, 2003 Avtor Opozori Objavljeno November 26, 2003 CYc si me prehitu medtem ko sem pisal.Torej je možno da mi nardiš link?
cyc Objavljeno November 26, 2003 Opozori Objavljeno November 26, 2003 Meni se itak niti ta stran ne odpre ...Sicer je pa tako, da je PowerPoint del MS Office in ni na voljo za download, kvecjemu na kakih piratskih streznikih, kar pa ne more in ne sme biti debata na temle forumu.
Treker Objavljeno November 26, 2003 Opozori Objavljeno November 26, 2003 power point viewer tole si dol potegni pa bo :)
lightning Objavljeno November 26, 2003 Avtor Opozori Objavljeno November 26, 2003 Treker najlepša ti hvala!To sem rabu:) :notworthy:
motobaby Objavljeno Marec 28, 2006 Opozori Objavljeno Marec 28, 2006 A mogoče kdo od vas obvlada power point? :hmm: Mam namreč en problemček; kako lahko npr. zadnji slide prestavim, da bo tretji po vrsti? Ne znam :cry: lp Motobaby
Virko Objavljeno Marec 28, 2006 Opozori Objavljeno Marec 28, 2006 Na desni strani imaš pregled slajdov (v pomanjšani obliki). Označi slajd, ki ga želiš premakniti, drži desni gumb na miški in ga prestavi gor ali dol ;)
motobaby Objavljeno Marec 28, 2006 Opozori Objavljeno Marec 28, 2006 Na desni strani imaš pregled slajdov (v pomanjšani obliki). Označi slajd, ki ga želiš premakniti, drži desni gumb na miški in ga prestavi gor ali dol ;) tnx :OK: - urejeno .)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se