Ice Objavljeno Oktober 27, 2001 Deli Objavljeno Oktober 27, 2001 ....v olimju pri podcertku.yep,tocno; v cerkvici nad gostilno haler,kjer smo danes obedovali.in nobeden ni tega izustil (ce je vedel).pa pridem domov in zvem to.....easy kaksen turisticni vodic pa si? ......ajajajaj.....porazno porazno ------- What part of NO don´t You understand? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 27, 2001 Deli Objavljeno Oktober 27, 2001 ICE...pa še neki ne veš....da je sam mal od tam tovarna čokolade............njamaaaaaaaaaaaaaa. Zmanjšajmo število nesreč na cesti....vozimo po pločniku Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Oktober 28, 2001 Avtor Deli Objavljeno Oktober 28, 2001 klimbra,TEGA pa zanalasc nisem omenil.....kaj mislis,kako se bodo ostali SEDAJ zaceli sekirati.... ------- What part of NO don´t You understand? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Oktober 28, 2001 Deli Objavljeno Oktober 28, 2001 a je kdo rekel ČOKOLADA...kje kdaj kam.... dr.looney Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Oktober 28, 2001 Avtor Deli Objavljeno Oktober 28, 2001 bi sla zraven....bi videla....vohala....jedla....tako pa nic ------- What part of NO don´t You understand? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 28, 2001 Deli Objavljeno Oktober 28, 2001 Iz prve roke garantiram,da je neizmerno okusna....se okusi,da krave prebivajo na območju tolic.....NIČ STRESA,DOBRA VODA IN SOČNA TRAVA... ODLIČNA ČOKOLADA! njjjaaaaaaaamiiiiiiiiiiiii Zmanjšajmo število nesreč na cesti....vozimo po pločniku Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Oktober 28, 2001 Deli Objavljeno Oktober 28, 2001 quote: bi sla zraven....bi videla....vohala....jedla....tako pa nic ------- What part of NO don´t You understand? jaz hotla zraven....šef ne dovoliti.... jaz enkrat bom šefa ... dr.looney Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Oktober 28, 2001 Deli Objavljeno Oktober 28, 2001 Kje kakšna čokolada? Jst nič vidla pa bla zraven. jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pegaso Objavljeno Oktober 29, 2001 Deli Objavljeno Oktober 29, 2001 A na jelene ste pa vsi pozabil? If you want more, find me! LP pegaso Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Oktober 29, 2001 Deli Objavljeno Oktober 29, 2001 Pa ne samo to. Na celi relaciji je TOLIKO zanimivosti za pogledati, mi pa smo imeli tako malo časa. Okolica Podčetrka je meni zelo dobro poznana (vem za lekarno v Olimju, tovarno čokolade, jelene, ...), samo kaj bi bilo, če bi se še tam ustavljali? Potem bi nekateri od vas prišli domov ob 22.00. To pa res nebi bilo pametno. Imam pa predlog: poleti ponovimo, začnemo bolj zgodaj, pa si lahko vse to ogledamo. lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 29, 2001 Deli Objavljeno Oktober 29, 2001 OKOL JELENOV PA ENA ANEKDOTA: veselo papaš srnin golaž....Ata jelen pa te otožni gleda kako mu sestro ješ!!! Neizmeren občutek nadmoči človeka....nad ostalimi bitji Zmanjšajmo število nesreč na cesti....vozimo po pločniku Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Oktober 29, 2001 Avtor Deli Objavljeno Oktober 29, 2001 klimbra,sem vedel,da si krvolocen ------- What part of NO don´t You understand? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Oktober 29, 2001 Deli Objavljeno Oktober 29, 2001 quote: klimbra,sem vedel,da si krvolocen Ne krvoločen, SRNOLAČEN. lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Oktober 29, 2001 Avtor Deli Objavljeno Oktober 29, 2001 quote: quote: klimbra,sem vedel,da si krvolocen Ne krvoločen, SRNOLAČEN. no...v glavnem ZVER ------- What part of NO don´t You understand? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 29, 2001 Deli Objavljeno Oktober 29, 2001 PA ČLOVEK MORA NEKAJ JEST! PRAZNA VREČA NE STOJI POKONCI Zmanjšajmo število nesreč na cesti....vozimo po pločniku Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Oktober 29, 2001 Deli Objavljeno Oktober 29, 2001 pozabili ste omenit hišo čarovnic, ki je nekaj metrov nad lekarno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 29, 2001 Deli Objavljeno Oktober 29, 2001 Pa palčke tut!!!!!!!!!! Zmanjšajmo število nesreč na cesti....vozimo po pločniku Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Oktober 29, 2001 Deli Objavljeno Oktober 29, 2001 Vidim, da niste šli v čokoladnico. Dobr, da sem na Vranskem obrnil, saj, če bi domov prišel brez čokolade iz Olimlja bi me doma tri "babe" napadle, pa bi bil hudič. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Oktober 29, 2001 Avtor Deli Objavljeno Oktober 29, 2001 marja,a ti zmeraj natancno poves kje si bil?! ------- What part of NO don´t You understand? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Oktober 29, 2001 Deli Objavljeno Oktober 29, 2001 quote: marja,a ti zmeraj natancno poves kje si bil?! ------- What part of NO don´t You understand? Kakor kdaj, odvisno od situacije. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Oktober 29, 2001 Deli Objavljeno Oktober 29, 2001 quote: Imam pa predlog: poleti ponovimo, začnemo bolj zgodaj, pa si lahko vse to ogledamo. lp Easyrider easy jest te držim za besedo.... ker me nadvse zanima tovarna čokolade.... dr.looney Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zarja Objavljeno Oktober 29, 2001 Deli Objavljeno Oktober 29, 2001 Jaz sem tudi za to, da ponovimo. Sicer pa bila pred letom na vikend paketu v Jelenovem grebenu in dodajam se eno zanimivost: v gozdu nad samostanom (kjer je lekarna) iz smeti najdenih v okolici narejena "Dezela pravljic in domislije". Vse od Sneguljcice, carovnice......do viteza iz Oza. Zanimivo za videt. Hja, pa cokoladice so bile tudi dobre. Zarja Uredil - zarja on 29/10/2001 18:30:10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno December 21, 2006 Deli Objavljeno December 21, 2006 Glede na to, da smo pavlinsko lekarnico restavrirali moi, moram dodat, da je, kakor se spomnim, nastarejša lekarna v Evropi na Hrvaškem, in sicer v Dubrovniku. Ta olimijska lekarna je pa druga, ali pa celo tretja najstarejša v Evropi. B) Imajo pa zraven odlično birco Haler. Temno in svetlo. Slaintje! :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno December 22, 2006 Deli Objavljeno December 22, 2006 :beer1: prodajajo v nam primernih steklenicah-2litrčka :yea1: V bižini je tudi manjši kamp za tiste, ki preveč :drunk: Priporočam še ogled bližnje Rogaške Slatine ali gradu v Podsredi... V termah Olimje imajo preverjno lepo urejene savne... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno December 22, 2006 Deli Objavljeno December 22, 2006 (popravljeno) Imajo pa zraven odlično birco Haler. Temno in svetlo. Slaintje! :beer2: Kaj imajo slačifante, ki nazdravljajo deklinam s temnim in svetlim pirom? :D Popravljeno December 22, 2006. Popravil šokac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se