enduraš Objavljeno November 30, 2003 Deli Objavljeno November 30, 2003 a sm edini rdeč al kaj???? :devil: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno November 30, 2003 Deli Objavljeno November 30, 2003 B) :rolleyes: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno December 1, 2003 Deli Objavljeno December 1, 2003 Jaz pa edini kristalen :blink: :? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno December 1, 2003 Deli Objavljeno December 1, 2003 a sm edini rdeč al kaj???? :devil: :naughty: Tudi jaz sn dobo rdečega :? :naughty: :devil: ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno December 1, 2003 Deli Objavljeno December 1, 2003 Tudi jaz sn dobo rdečega :? :naughty: :devil: ! se eden. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno December 1, 2003 Deli Objavljeno December 1, 2003 VIJOLČNA (Violets are the inspirational visionaries, leaders and teachers who are here to help save the planet. Most Violets feel drawn to educate the masses, to inspire higher ideals, to improve the quality of life on the planet, or to help save people, animals and the environment.) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaiser Objavljeno December 1, 2003 Deli Objavljeno December 1, 2003 oranžna... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guzzila Objavljeno December 1, 2003 Deli Objavljeno December 1, 2003 Rumena - moja najljubša barva. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno December 1, 2003 Deli Objavljeno December 1, 2003 oranžna... Hvala bogu, da si vsaj ti tut oranžna.... me je že mal skrbel zase :) :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Moji Objavljeno December 1, 2003 Deli Objavljeno December 1, 2003 Hvala bogu, da si vsaj ti tut oranžna.... me je že mal skrbel zase :) :rolleyes: Tudi oranžna :rolleyes:..., bo že držal, kar piše :D ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaiser Objavljeno December 1, 2003 Deli Objavljeno December 1, 2003 Jap... Manu a pol praviš da sva pustolovke in kar naprej izzivava :devil: :naughty:. 100% drži!!! O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno December 1, 2003 Deli Objavljeno December 1, 2003 Jap... Manu a pol praviš da sva pustolovke in kar naprej izzivava :devil: :naughty:. 100% drži!!! O:-) hmmmm a ugotovita kdo je tudi oranžen ? :naughty: :devil: he he he come to papa!!!!!!!! O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno December 1, 2003 Deli Objavljeno December 1, 2003 Modro-zelena... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno December 1, 2003 Deli Objavljeno December 1, 2003 a kurac ..PLAVA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alena_bmw Objavljeno December 1, 2003 Deli Objavljeno December 1, 2003 ZELENA.... Greens are some of the most powerful and intelligent people in the aura spectrum. Greens are extremely bright. They process information and ideas quickly; jumping from steps one to ten. They do not like dealing with all the steps and details in between. gre skozi... B) lp alena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno December 2, 2003 Deli Objavljeno December 2, 2003 Kaj sem še vedno edini kristalen :? ...ma sej so mi že od majhnega govorili,da sm posebnež :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klo Objavljeno December 2, 2003 Deli Objavljeno December 2, 2003 aaardeča... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D-D Objavljeno December 2, 2003 Deli Objavljeno December 2, 2003 rumena, rumena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno December 3, 2003 Deli Objavljeno December 3, 2003 hmmmm a ugotovita kdo je tudi oranžen ? :naughty: :devil: he he he come to papa!!!!!!!! O:-) :OK: :OK: :OK: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anA Objavljeno December 3, 2003 Deli Objavljeno December 3, 2003 (popravljeno) RUMENA O:-) Popravljeno December 3, 2003. Popravil anA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Italjet Dragster Objavljeno December 4, 2003 Deli Objavljeno December 4, 2003 Hmmm :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MATjuska Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 zelena :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 Ardeče arjavo armeno asrana. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 (popravljeno) OKROGLE! :hmm: :P :D Popravljeno November 2, 2007. Popravil moto rider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 :eek: :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se