Popularna objava bajkr88 Objavljeno December 28, 2023 Popularna objava Opozori Objavljeno December 28, 2023 bankir, Buschi, Kawasaki_rider in 10 others 12 1
Akito Objavljeno December 28, 2023 Opozori Objavljeno December 28, 2023 (popravljeno) . Popravljeno December 28, 2023. Popravil Akito bankir, RobiRoberto, Alla in 3 others 5 1
DAMI34 Objavljeno December 29, 2023 Opozori Objavljeno December 29, 2023 pred 12 leti je tale fotka prejela nagrado za nanaj...matr še vedno je dobra RobiRoberto, bajkr88, Kawasaki_rider in 3 others 3 2 1
Tedybear Objavljeno Februar 7 Opozori Objavljeno Februar 7 Tu se konča eden boljših kanyoningov pri nas. Pravijo. DAMI34, kaizer, akrobar in 4 others 6 1
Popularna objava Tedybear Objavljeno Februar 20 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 20 Še dva sem dodal. Lep sprehod pol ure tja in pol ure nazaj. Psička pa.....v 12. letu hodi vedno bolj počasi. Bo treba prilagoditi tempo in razdalje. 🤔 Mavti, bankir, RobiRoberto in 11 others 12 2
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Februar 21 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 21 Skalca. Akito, bankir, Kawasaki_rider in 12 others 10 3 2
RobiRoberto Objavljeno Februar 26 Opozori Objavljeno Februar 26 Ker je na tem forumu "splošno" nezadovoljstvo z ostrino mojih fotografij, sem pravkar naročil nov fotoaparat. pik1, Zivnorc, Alla in 2 others 1 3 1
Alla Objavljeno Februar 26 Opozori Objavljeno Februar 26 Lej, že ene parkrat si je folk vzel čas in ti napisal kako in kaj fotkat, da bodo boljše fotke. Pa ne dojameš in ne dojameš....ni važno kakšno mašino maš v rokah....važno je kaj znaš z njo delat. Tud s telefonom in 10 let staro trotlco se da naredit ostre fotke z všečno kompozicijo. Ampak ne.....k bi steni govoril. Škoda denarja, da karkoli kupuješ (tud 50 € je preveč za nov fotkič), če se nisi pripravljen kaj naučit. Sorry.....ampak tako pač je. kronik in Zivnorc 2
Buschi Objavljeno Februar 26 Opozori Objavljeno Februar 26 pred eno uro, RobiRoberto pravi: ...sem pravkar naročil nov fotoaparat. Pa ne fotokopirca !!!!!!!! Kupi fotoaparat...torej NIKON! In kaj ti bo tak fotoaparat...če ga boš skos mel na zeleni ikonci... Zivnorc 1
DAMI34 Objavljeno Februar 26 Opozori Objavljeno Februar 26 pred 1 uro, RobiRoberto pravi: Ker je na tem forumu "splošno" nezadovoljstvo z ostrino mojih fotografij, sem pravkar naročil nov fotoaparat. upam da ma autofokus Zivnorc in gusar 2
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Februar 26 Opozori Objavljeno Februar 26 Met za trojko😁 Zivnorc, MARE 65, Mavti in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno Februar 27 Opozori Objavljeno Februar 27 pred 18 urami, Buschi pravi: Kupi fotoaparat...torej NIKON! Ali je z mojim novim Nikonom kaj boljše?
DAMI34 Objavljeno Februar 27 Opozori Objavljeno Februar 27 fotka fotoaparata je kr ostra... Alla, Mavti in VS800 3
Buschi Objavljeno Februar 28 Opozori Objavljeno Februar 28 (popravljeno) Prelepo kozjansko se prebuja iz jutranje megle Popravljeno Februar 28. Popravil Buschi kaizer, MARE 65, RobiRoberto in 6 others 8 1
Buschi Objavljeno Februar 28 Opozori Objavljeno Februar 28 Slivniško jezero MARE 65, Mavti, maxxa in 2 others 4 1
Mavti Objavljeno Marec 3 Opozori Objavljeno Marec 3 (popravljeno) Rožice ob Savinji se dobro držijo Mlada jelka -vrsta smreke po savinjsko hojka se pa bolj bogo drži Popravljeno Marec 3. Popravil Mavti RobiRoberto, skalar36, pik1 in 5 others 7 1
Popularna objava Mavti Objavljeno Marec 5 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 5 Reka Savinja občasno prinese še kakšno uporabno reč nad tole včeraj najdeno posodo sem navdušen dobila bo častno mesto na terasi skalar36, gusar, Kawasaki_rider in 10 others 3 2 8
RobiRoberto Objavljeno Marec 18 Opozori Objavljeno Marec 18 18. marec. Mavti, MARE 65, Akito in 1 other 4
pik1 Objavljeno Marec 18 Opozori Objavljeno Marec 18 Ob 5. 3. 2024 ob 23:06, Mavti pravi: Reka Savinja občasno prinese še kakšno uporabno reč nad tole včeraj najdeno posodo sem navdušen dobila bo častno mesto na terasi . . ... navdušujoč altdojč komad Mavti 1
Mavti Objavljeno Marec 18 Opozori Objavljeno Marec 18 pred 2 urami, pik1 pravi: . . ... navdušujoč altdojč komad Narejen v Celju še made in Yugoslavija Rožoco zanj še izbiram-ozirima kupujem Alla, Akito in pik1 3
Popularna objava Akito Objavljeno Marec 24 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 24 ...včerajšnja😁... RobiRoberto, kaizer, gusar in 8 others 9 2
RobiRoberto Objavljeno Marec 24 Opozori Objavljeno Marec 24 Klop, katerega je moja draga pred pol ure uspešno odstranila z naše Karme.
Tedybear Objavljeno Marec 25 Opozori Objavljeno Marec 25 Planina Ravne, Mežaklja. Zivnorc, bankir, DAMI34 in 6 others 8 1
Buschi Objavljeno Marec 25 Opozori Objavljeno Marec 25 Ojstrica v oblakih. Slikano v soboto iz Menine RobiRoberto, Zivnorc, DAMI34 in 6 others 8 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se