Mavti Objavljeno Marec 26 Opozori Objavljeno Marec 26 Rožica se z orehom dobro razume pa oba sta bila pot tremi metri vode in preživela tisto železje še čaka ,da ga odnesem na odpad ,pa takšnele robe še kljub ciganom še na pretek Akito, dr.looney in RobiRoberto 2 1
Mavti Objavljeno Marec 30 Opozori Objavljeno Marec 30 Včeraj uspel priti do zadružne trgovine, kjer sem kupil tole rožico Vam povem samo delo je s temi starimi kahlami(nočna posoda) in rožami gusar, Frenk 67, Akito in 5 others 3 2 3
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Marec 30 Opozori Objavljeno Marec 30 (popravljeno) Ma, čisto nov Popravljeno Marec 30. Popravil SAR-Solo Adventure rider
RobiRoberto Objavljeno April 2 Opozori Objavljeno April 2 Te fotke si po kar nekaj časa mojih neobjav upam objaviti v tej zahtevni temi. Otok Lošinj, leta 2006 zvečer, kamp Čikat, večerni pogled z obale, fotografirano z mojo takratno Minolto , z večino njenih nastavitev kar z "vrtljivim stolpcem" na zgornji strani fotoaparatovega ohišja. bankir, MARE 65, Akito in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno April 5 Opozori Objavljeno April 5 Ti zalivčki so mi vedno kjut Akito, Frenk 67, bajkr88 in 4 others 5 2
Akito Objavljeno April 10 Opozori Objavljeno April 10 ...štajerski bori tako cvetijo ...po novem 😁... Alla, DAMI34, VS800 in 1 other 2 2
Sam dePihlja Objavljeno April 23 Opozori Objavljeno April 23 RobiRoberto, MARE 65, GregorM in 4 others 6 1
pik1 Objavljeno April 23 Opozori Objavljeno April 23 pred 11 minutami, Sam dePihlja pravi: . ... niti ne vem točn, kaj je to ... ampak sam da diši po joškah .. pa mi je že všeč VS800, RobiRoberto, Sam dePihlja in 2 others 5
Frenk 67 Objavljeno April 25 Opozori Objavljeno April 25 Mal je treba oči pripret Mavti, bankir, Kawasaki_rider in 3 others 5 1
Sam dePihlja Objavljeno Maj 6 Opozori Objavljeno Maj 6 Frenk 67, RobiRoberto, DAMI34 in 6 others 7 1 1
Mavti Objavljeno Maj 12 Opozori Objavljeno Maj 12 Prve gozdne jagode pri nas v travi že zorij pa pa je šele Maj Akito, Alla in RobiRoberto 2 1
Mavti Objavljeno Maj 12 Opozori Objavljeno Maj 12 (popravljeno) Nagelj se je pritožil da je v kahli čisto utesnjen pa sem ga uslišal in premestil v kahlo pa drugo rožico usadil Popravljeno Maj 12. Popravil Mavti RobiRoberto, Akito in pik1 2 1
RobiRoberto Objavljeno Maj 13 Opozori Objavljeno Maj 13 Šele doma, pri urejanju mojih današnjih fotografij, sem opazil, da fotografiran cvet detelje ni sam, ampak je na njemu tudi obiskovalec (obiskovalka).
Buschi Objavljeno Maj 13 Opozori Objavljeno Maj 13 Obiskovalec, Robi, obiskovalec. Obiskovalka je takala: DAMI34 in RobiRoberto 1 1
Akito Objavljeno Maj 13 Opozori Objavljeno Maj 13 pred 2 urami, Buschi pravi: Obiskovalec, Robi, obiskovalec. Obiskovalka je takala: ...tokrat ima Robi prav...na cvetu njivskega grabljiča je košeninar/ka...ki nima nobene veze s komarji. Košeninarji se hranijo z rastlinsko hrano 😉. Samec komar nikoli ne doseže velikosti košeninarja. Alla, RobiRoberto in Buschi 1 2
DAMI34 Objavljeno Maj 16 Opozori Objavljeno Maj 16 by Art photography magazine Akito in RobiRoberto 1 1
Popularna objava Fadil Objavljeno Julij 4 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 4 GoBobi, Zivnorc, Alla in 8 others 8 2 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Julij 9 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 9 večinoma preskočim res nore fotke na fb, sam tale mi je pa prav mal stopla na čustva. the Sečovlje Saltworks is the largest Slovenian salt evaporation pond photo ordan_radesic RobiRoberto, Akito, Tedybear in 7 others 9 1
bankir Objavljeno Julij 13 Opozori Objavljeno Julij 13 Ob 22. 6. 2024 ob 13:04, Frenk 67 pravi: a , kje vidiš limono?
RobiRoberto Objavljeno Julij 14 Opozori Objavljeno Julij 14 Nedeljska jutranja v prijetni temperaturi na balkonu.
bajkr88 Objavljeno Avgust 1 Opozori Objavljeno Avgust 1 Akito, RobiRoberto, Andrejcer in 2 others 4 1
RobiRoberto Objavljeno Avgust 8 Opozori Objavljeno Avgust 8 Tudi moja "pokojna" Minolta je delala lepe fotografije. Lepota je stvar okusa ... Otok Lošinj, dopust 20?? ... Scarabeo 500 in DAMI34 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se