Godfather Objavljeno Junij 15, 2005 Opozori Objavljeno Junij 15, 2005 (popravljeno) Evo tri moje fotke Popravljeno Junij 15, 2005. Popravil Godfather
BC Objavljeno Junij 19, 2005 Opozori Objavljeno Junij 19, 2005 (popravljeno) :whistle: Popravljeno Junij 19, 2005. Popravil BC
Godfather Objavljeno Junij 20, 2005 Opozori Objavljeno Junij 20, 2005 Kako je narava zanimiva :lol1: :OK:
Thundercat Objavljeno Julij 3, 2005 Opozori Objavljeno Julij 3, 2005 danes se mi je na morju slikalo sam žvalce.....
Staycool Objavljeno Julij 3, 2005 Opozori Objavljeno Julij 3, 2005 (popravljeno) se ena sluzasta :alien1: Popravljeno Julij 3, 2005. Popravil Staycool
lina Objavljeno Julij 7, 2005 Opozori Objavljeno Julij 7, 2005 ni glih domači ljubljenček...je pa reden gost...navadna krota...dobrodošla na vsakem vrtu očisti vam vse možne slinarje in žužke, ki malcajo vaš pridelek. Čist frišne fotke.
gizmOkak Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 (popravljeno) dobrodošla na vsakem vrtu očisti vam vse možne slinarje in žužke, ki malcajo vaš pridelek. ← Da, enih 15 sm jih že zmečkal, še ene 3 me pa čakajo v ribniku :angry2: Ti k ga nimaš so ti verjetno všeč žabe ja. Pa pojma nimaš kako ti z mrestom zasvinjajo cel ribnik in buhnedej d se zvalijo paglavci :slap: pobirajo kisik ribam in pole maš krepane koje(riba) vredne nekje 30k po komadu k plavajo s hrbton navgor......me zanima če bi ti ble še všeč "krote" :hmm: Popravljeno Julij 8, 2005. Popravil gizmOkak
lina Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 (popravljeno) Hm...glede na to kje živim...,,žabji raj,, bi bilo skrajno neumno od mene, da bi postavljala ribnik v katerem ne bi hotela imeti žab.....skoraj tako kot, da bi se odločila imeti soline. In ja všeč so mi krote...take zavaljene bajse...in krota je IZREDNO koristna sam marsikdo tega sploh ne ve...ker je grda za pogledat... In verjetno tam kjer imaš ribnik, prej ni bilo krot...prišle so osebno tebi škodo delat... :zzz: da ne bo čist :topic: Popravljeno Julij 8, 2005. Popravil lina
mrki Objavljeno Julij 9, 2005 Opozori Objavljeno Julij 9, 2005 Zelena rega :wub: svaka čast da si jo sredi dneva našel LP
Alla Objavljeno Julij 9, 2005 Opozori Objavljeno Julij 9, 2005 Še nekaj fotk mojega brata: Rusija (babuške, Bolšoj teater, cerkev, moscow undergraund station,red square)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se