kađiva Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 Ambrož pod Krvavcem 1.novembra ....."prelepaaa Gorenjska..." :rolleyes:
MARE 65 Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 Brač pred dnevi...jaz pa brez motorja :slap:
MARE 65 Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 Kam bi pa pršli brez domišlija...
Pervy Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 nekaj lepih fotk je tudi v moji galeriji iz milana :evilgrin: link je v podpisu :whistle:
Br1 Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 (popravljeno) the forgotten Popravljeno November 10, 2007. Popravil Br1
Nagaya Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 (popravljeno) da ne bo samo enka limal kičastih fotk Le da je tale neobdelana. :winkiss: Popravljeno November 12, 2007. Popravil Nagaya
vdusan Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 Izvir Beli Drim na Kosovem slikano z GSM - om.
Br1 Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 da ne bo samo enka limal kičastih fotk Le da je tale neobdelana. :winkiss: lepa .. in kako to, da ima brez obdelave toliko šuma na nebu in oblakih? Ali si slikawa s telefončitam? :rolleyes:
Br1 Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 (popravljeno) Ena posebej za Nagayo (polarizacijski filter + HDR) "jesen je kičasta" - tkoaltko, a ne Nagayči. :rolleyes: Popravljeno November 12, 2007. Popravil Br1
Nagaya Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 (popravljeno) Ena posebej za Nagayo (polarizacijski filter + HDR)"jesen je kičasta" - tkoaltko, a ne Nagayči. :rolleyes: takole čist preveč da bi želodec ostal nevznemirjen :) Popravljeno November 12, 2007. Popravil Nagaya
Br1 Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 (popravljeno) takole čist preveč da bi želodec ostal nevznemirjen :) Hočeš powdart, da nekatere moje fotke vzbujajo pri tebi določeno čustvovanje - ki se manifestira kot krčenje želodca? :SS Bolši neki kot nč! Važno je, da ti kot najzvestejša občudovalka mojih fotk ne ostaneš ravnodušna. Če so ti tako všeč, jih lahko začnem delati serijsko, samo povej kdaj boš rabila praznenje. :naughty: Popravljeno November 12, 2007. Popravil Br1
Alla Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 Ampak fotka je še pa vedno fejst preveč barvno naspidirana. :rolleyes:
paris2 Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 A ma kdo tut kake druge fotke razn narave? :grim
Alla Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 V tej temi definitivno ne. Zakaj tako si preberi v podnaslovi teme. Drugače pa najdeš še kakšno fotografijo v temi >> Digitalna fotografija << B)
Br1 Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 ... fejst preveč barvno naspidirana. :rolleyes: Moraš razumeti, da: - je enostavno bil fantastičen barvno naspidiran dan - da sem se tega dne z veliiko muko odrekel 40im €songom in jih pri Beseničarju zamenjow za now polarizacijski filter - da je v meni gorela blazna želja doživeti maximalno naspidiranje barv v tej kombinaciji: jesen - polar. filter - HDR - da sem na neki spletni strani objavil celo serijo takih fotk z naslovom "nore jesenske barve" - da se je cel kup do tedaj zadržanih (kao naravne barve) fotografov sprostil in smo ugotovili, da enostavno obožujemo nore barve, da nas spravljajo ob pamet, čeprav jih v naravi ni in sprožil se je plaz takih fotografij od ljudi, ki do tistega trenutka eostavno v foto-krogih niso upali priznati, da je tudi njim to blaaaazno všeč - da v fotografiji velja en in samo en edini zakon: fotografija je vse, kar se začne s fotoaparatom in je odraz fotografove duše .. njegovega videnja okolice ali njegov fantazijski prikaz le-te No, pa še ena .. ne toliko "nabita" ... malce bolj romantična ... Midnight love on Swan Lake
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se