She Objavljeno November 30, 2008 Opozori Objavljeno November 30, 2008 zastonj :naughty: tuš ob reki Tari ... moč masažnih curkov prepuščena lastnemu izboru :grim. gandi 1
Astral4 Objavljeno November 30, 2008 Opozori Objavljeno November 30, 2008 A je to Oludeniz v Turčiji? To je po moje plaža na Lubenicah. Se motim? Sem s padalom štartal od tam nekje kjer je fotka posneta. Tja grem pa samo še s čolnom. :)
She Objavljeno November 30, 2008 Opozori Objavljeno November 30, 2008 (popravljeno) :hmm: da ne bosta živela v zmoti. A je to Oludeniz v Turčiji? To je po moje plaža na Lubenicah. Se motim? Na fotki je Porto (Korzika) ... mal sem plonkala :krneki:, za povrh vsega pa še vedno izgleda tako kot pred leti :grim. Popravljeno November 30, 2008. Popravil She gandi in lejcek 1 1
Mutika Objavljeno November 30, 2008 Opozori Objavljeno November 30, 2008 (popravljeno) Appaloosa :worship: Si to sam slikal? Čigav konj, če smem biti radovedna? Jooj, občudujem konje! :worship: Popravljeno November 30, 2008. Popravil Mutika
kaca1 Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 :hmm: da ne bosta živela v zmoti. Na fotki je Porto (Korzika) ... mal sem plonkala :krneki: , za povrh vsega pa še vedno izgleda tako kot pred leti :grim . Je tako :worship: !
moto rider Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 (popravljeno) :worship: Si to sam slikal? Čigav konj, če smem biti radovedna? Jooj, občudujem konje! :worship: Žal, to ni moja fotografija. Se pa pridružujem tvojemu občutku za lepoto in eleganco. Sicer obožujem oboje; Motorje in konje! Razlika med njima je le v tem, da lahko motor pozimi odjaviš, konja pa ne... :hmm: :slap: :D Tale pa je naša. Ugani od kje? Popravljeno December 1, 2008. Popravil moto rider
MARE 65 Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 Kaca 1, evo še ena vezana na moj PM...
MARE 65 Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 Tale pa je naša. Ugani od kje?
moto rider Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 (popravljeno) Tale pa je naša. Ugani od kje? Motorider, če jaz kaj vem, je to s tvojega potepanja po AVSTRALIJI. Napačen odgovor. Iz Patagonije. V ozadju so Andi. Pa sem p'ršparu en pir! :010 :010 :010 Popravljeno December 2, 2008. Popravil moto rider
MARE 65 Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 Napačen odgovor. Iz Patagonije. V ozadju so Andi.Pa sem p'ršparu en pir! :010 :010 :010 Bom pa jaz dal za dva... :beer2:
Mutika Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 Tale pa je naša. Ugani od kje? Naj ne izpade tako, kot se bo zdelo ampak, še preden sem prebrala, da je tole Patagonija, sem pomislila na gaucho Argentince... sodeč po konjih ter njihovi opravi. Tudi pokrajina mi je vzbudila asociacijo na bolj južnoameriško celino, čeprav ni nujno, da bi bilo to res. Kako noro mora biti tam! :worship: Imam frende ravno iz Patagonije, pa v Argentini še sploh nisem bila. Sicer pa, da ne bom čisto :topic: , še ena lepa slikica z argentinskim pridihom!
moto rider Objavljeno December 3, 2008 Opozori Objavljeno December 3, 2008 Umetniška (moja) umetnija ne!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se