Sanda7 Objavljeno December 2, 2003 Deli Objavljeno December 2, 2003 Če pa si bo kdo od otrok zaželel sestrico, naj mi na PM pošlje sliko mamice. :P Taj je pa huda :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno December 2, 2003 Deli Objavljeno December 2, 2003 Jest pa upam da mi bo Miklavž prinesu nov motor :D Dedek mraz pa novo opremo. Sej nisem prezahteven??? LP Leteči Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tamav Objavljeno December 2, 2003 Deli Objavljeno December 2, 2003 ....jest pa si zelim da bi bil miklavz alpa bozicek pa tud dedka mraza se neb branu pol bi pa seb prnesu ogromn stvari pa tud za vas forumovci bi se kaj najdlo :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno December 3, 2003 Deli Objavljeno December 3, 2003 ...recimo batni obrocki za AF1... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno December 3, 2003 Deli Objavljeno December 3, 2003 "jst bi pa rada da božiček prinese mir na svetu"....(miss sveta) :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno December 3, 2003 Deli Objavljeno December 3, 2003 "jst bi pa rada da božiček prinese mir na svetu"....(miss sveta) :lol1: :lol1: da te ne bo tožila za avtorske pravice, ker uporabljaš njen "umotvor" :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno December 3, 2003 Deli Objavljeno December 3, 2003 Rada bi Živela do smrti. :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno December 4, 2003 Deli Objavljeno December 4, 2003 jest bi pa dedka mraza , pa miklavža pa božička prosila za novo službo al pa parkeljne da odneseje našo upravo :devil: :devil: :P dr.looney :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno December 4, 2003 Deli Objavljeno December 4, 2003 Rada bi Živela do smrti. :ph34r: definitivno se ti bo želja izpolnila - to ti garantiram ys sam upam iz vsega srca, da se ne bo prehitr izpolnila dokončno, in da boš doooolgo uživala v čakanju na dokončno izpolnitev O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlazS Objavljeno December 4, 2003 Deli Objavljeno December 4, 2003 Ne praznujem ne Božicka, ne Miklavža, ne Dedka mraza. Vsi ti imajo neko ideolosko podlago, ki mi ni vsec. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno December 4, 2003 Deli Objavljeno December 4, 2003 Jaz mu bom poslal mail s tako priponko -> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Italjet Dragster Objavljeno December 4, 2003 Deli Objavljeno December 4, 2003 Jst pa bi.....Hondo NSR.....jao je še ne bom tako kmalu gledal :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno December 4, 2003 Deli Objavljeno December 4, 2003 Jest bom pa miklavžu naroču sam nove rokavice za bordat=>je bil priden pa je že nov kauč prnesel, aja pa napisov mu bom če lahko eno od tistih njegovih luštnih "palčic" pusti meni na uporabo, seveda za nedoločen čas :naughty: :wub: LP by gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno December 4, 2003 Deli Objavljeno December 4, 2003 aja pa napisov mu bom če lahko eno od tistih njegovih luštnih "palčic" pusti meni na uporabo, seveda za nedoločen čas :naughty: :wub: LP by gebre mogoče je ta želja primerna za katero drugo osebo, ne pa Miklavža...recimo deda mraz(ta ima "palčke/palčice") Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno December 4, 2003 Deli Objavljeno December 4, 2003 mogoče je ta želja primerna za katero drugo osebo, ne pa Miklavža...recimo deda mraz(ta ima "palčke/palčice") No bo pa to on lohka prnesu oz. pustu pri men :naughty: , aja pa Dedek Mraz prosm ne se zmotit:PALČICO NE PALČKA :lol1: Tvoj gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
devilish Objavljeno December 5, 2003 Deli Objavljeno December 5, 2003 "Rad bi življenje po smrti .... in zaposlitev po šolanju" (Loesje) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
devilish Objavljeno December 5, 2003 Deli Objavljeno December 5, 2003 drgač pa jst.... jst bi rada šla nekam vsaj za 10 dni... sama... si odpocit... najraj bordat... torej Dedek Mraz, jst bi paket za 10 dni bordanja v Val Thorensu... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nts Objavljeno December 5, 2003 Deli Objavljeno December 5, 2003 Zraven vseg tega, pa lahko tudi kaj snega zapade........ potem pa bomo še bolj veseli daril in praznikov!! :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 5, 2003 Deli Objavljeno December 5, 2003 Punce ne pozabit danes miklavžu nastavt. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno December 5, 2003 Deli Objavljeno December 5, 2003 jaz bi prosil za eno druzinsko pakungo potrpljenja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno December 5, 2003 Deli Objavljeno December 5, 2003 ...prosim?? :rolleyes: ...pa se gume - 140/60-17 pa 110/65-17 dunlop sportmax, da ne bos za take malenkosti hodu naokrog... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno December 6, 2003 Deli Objavljeno December 6, 2003 jest bom pa Božičku naroču tole: AIRSAL T6 alu. 70cc :naughty: malossi primarne pa sekundarne prenose športn filtr: malossi E5 variomat pa mal bol auspuh si bom pa sam kupu :) a sm zahtevn? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno December 6, 2003 Deli Objavljeno December 6, 2003 matr čudne so želje današnje mladine....včasih si dobil 3 pomaranče, "mandulat", pa en plastičen fičo.......zdej bi pa kr prave avte in motorje radi.... :hmm: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 6, 2003 Deli Objavljeno December 6, 2003 dragi božiček, prnesi mi ključe moje nove gostilne in seveda vse kandidatke za miss sveta, da bodo delale za šankom. pa ne pozabi jim odnest oblekic :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno December 9, 2003 Deli Objavljeno December 9, 2003 Jaz bi pa rada svoj lajf nazaj :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se