Furioso Objavljeno December 27, 2006 Deli Objavljeno December 27, 2006 jst pa jutri dobim "baje" darilo, k sm bla pridna O:-) Thja, vprašanje, če bo kaj... :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno December 27, 2006 Deli Objavljeno December 27, 2006 Kaj pa ti veš o moji pridnosti! :angry: O:-) Oprosti, ampak sploh nisem podvomil v Tvojo pridnost,sigurno si pravi angelček O:-) :grim , podvomil sem v to,da Božiček sploh še pali na to,ker pri meni je blo čist drugač.Veš kaj bi mogo men prvlečt,če bi na pridnost gledo! :grim :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno December 27, 2006 Deli Objavljeno December 27, 2006 Oprosti, ampak sploh nisem podvomil v Tvojo pridnost,sigurno si pravi angelček O:-) :grim , podvomil sem v to,da Božiček sploh še pali na to,ker pri meni je blo čist drugač.Veš kaj bi mogo men prvlečt,če bi na pridnost gledo! :grim :D Dve joški? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno December 27, 2006 Deli Objavljeno December 27, 2006 Dve joški? :hmm: Tako je!!! :grim :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno December 27, 2006 Deli Objavljeno December 27, 2006 Tako je!!! :grim :D Izvoli! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno December 27, 2006 Deli Objavljeno December 27, 2006 Furi, hvala ti! Ampak nisem preveč zadovoljen s totima joškama. :grrr Mi nista preveč všeč. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno December 27, 2006 Deli Objavljeno December 27, 2006 Furi, hvala ti! Ampak nisem preveč zadovoljen s totima joškama. :grrr Mi nista preveč všeč. Ti samo iti s to verižico "v lajf" - boš na stotine pravih dobil... :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno December 27, 2006 Deli Objavljeno December 27, 2006 Thja, vprašanje, če bo kaj... :fredy: Zaka da nebi blo? :hmm: Baje še mašnco dobim, k jo bomo ne vem kam dal :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno December 27, 2006 Deli Objavljeno December 27, 2006 Zaka da nebi blo? :hmm: Baje še mašnco dobim, k jo bomo ne vem kam dal :P Na eno zelo posebno mesto :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno December 27, 2006 Deli Objavljeno December 27, 2006 Na eno zelo posebno mesto :? Možno da, ampak neki je blo rečen, da jo dobim za vrat. Bom se pustila presenetit, sam upam, da ta mašnca ne bo iz vrvi :blink: Če povežemo: vrv, vrat... obešanje :hmm: :blink: :eek: :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno December 27, 2006 Deli Objavljeno December 27, 2006 prinesi mi forum, poln lepih in pametnih forumašev in forumašic ups, aja, saj že mam :D Vprašanje pa je:" Bolj ali manj od tebe?" :P Odgovor sicer že vem. Toliko pa tudi jaz razumem :P In Božiček dragi, prinesi mi drugo leto malo več luči. Lp Cvetoo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno December 28, 2006 Deli Objavljeno December 28, 2006 Možno da, ampak neki je blo rečen, da jo dobim za vrat. Bom se pustila presenetit, sam upam, da ta mašnca ne bo iz vrvi :blink: Če povežemo: vrv, vrat... obešanje :hmm: :blink: :eek: :unsure: Eh.. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno December 28, 2006 Deli Objavljeno December 28, 2006 dedek mraz, jz sm pa skromna :grim sam enga motorista mi prnes, :naughty: k motorji so čist neobstojni, :slap: sploh čokoladni. :lol1: pa skoz vrata ga prpel, :kva2: da se kje ne poškoduje po poti O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno December 28, 2006 Deli Objavljeno December 28, 2006 (popravljeno) dedek mraz, jz sm pa skromna :grim sam enga motorista mi prnes, :naughty: k motorji so čist neobstojni, :slap: sploh čokoladni. :lol1: pa skoz vrata ga prpel, :kva2: da se kje ne poškoduje po poti O:-) :lol1: (Cenzura me je pravkar zabasala) No prav, pa gremo takole. Popravljeno December 28, 2006. Popravil Furioso Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno December 28, 2006 Deli Objavljeno December 28, 2006 :lol1: (Cenzura me je pravkar zabasala) No prav, pa gremo takole. no ja furi :wacko: upam da ima dedek mraz mal boljši okus O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno December 29, 2006 Deli Objavljeno December 29, 2006 no ja furi :wacko: upam da ima dedek mraz mal boljši okus O:-) V sili hudič še žreble žere :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno December 29, 2006 Deli Objavljeno December 29, 2006 no ja furi :wacko: upam da ima dedek mraz mal boljši okus O:-) BremzPenzl ima sicer prav, a smo dobe volje danes, tukaj pri nas na severu... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno December 29, 2006 Deli Objavljeno December 29, 2006 BremzPenzl ima sicer prav, a smo dobe volje danes, tukaj pri nas na severu... uf kar dva :kva2: sam ne kravatarja, no :wacko: če pomislm, sploh nisem tko skromna :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno December 29, 2006 Deli Objavljeno December 29, 2006 uf kar dva :kva2: sam ne kravatarja, no :wacko: če pomislm, sploh nisem tko skromna :whistle: :? Saj nima nobeden kravate.. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno December 29, 2006 Deli Objavljeno December 29, 2006 :? Saj nima nobeden kravate.. :P bajkerskih oblačil tud ne :angry: kravatarja sta pa amen :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno December 29, 2006 Deli Objavljeno December 29, 2006 bajkerskih oblačil tud ne :angry: kravatarja sta pa amen :devil: Hmmm... No dobr no,... :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno December 29, 2006 Deli Objavljeno December 29, 2006 ma ja :OK: tole pa je :grim sm vedla, da se lahko na dedka mraza zanesem :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno December 29, 2006 Deli Objavljeno December 29, 2006 Eh.. :hmm: no Furi, tiste zadne slike nebi blo treba, ali pač :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno December 29, 2006 Deli Objavljeno December 29, 2006 no Furi, tiste zadne slike nebi blo treba, ali pač :? Vrv, vrat, doggie-style... :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno December 29, 2006 Deli Objavljeno December 29, 2006 Vrv, vrat, doggie-style... :P :D No no no, lepo se obnašat :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se