urbi Objavljeno December 13, 2003 Deli Objavljeno December 13, 2003 Nikoli nisem mislil razpredati na dolgo in široko o tem kaj se mi je zgodilo. Tudi sem parkrat napisal, da sprejemam logiko foruma in njenih moderatorjev-administratorjev. Sem bil pa ne daleč nazaj pošteno jezen. Pa saj ima vsak kdaj pravic, da ga stvar razbesni. B) Se mi je že dogajalo v resnih temah, da so me brisali. Pa sem si rekel RAN ne seri, glih vsak tvoj sraje ne paše v teme, kjer se ljudje resno pogovarjajo. Ampak potem nekega dne tema odpiljena do amena, v neresni rubriki in se mi dogaja, da me nekdo redno dol meče. Prekipelo mi je. In to je vse. B) Evo, that`s what I was talkin about! Exactly! Urbi OK, sem že :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno December 15, 2003 Deli Objavljeno December 15, 2003 Po dolgem času pogledal na MS, pa vidim tole... :fight2: :fight2: Sory družba, ampak mislim da to ni vredno besed... :? :? Upam da bo pogled ob naslednjem obisku boljši...;)) Uživajte LP, RAF Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno December 16, 2003 Deli Objavljeno December 16, 2003 .....in to je kje? Aresti v Ljubljani. :lol1: A si od Kekyja kaj druzga pričakoval? :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno December 16, 2003 Deli Objavljeno December 16, 2003 Aresti v Ljubljani. :lol1: A si od Kekyja kaj druzga pričakoval? :D :D :D :D sem se ze informiral po drugi poti, hvala vseeno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno December 16, 2003 Deli Objavljeno December 16, 2003 ČE BI BILA ADMINISTRATOR FORUMA BI TO TEMO ŽE ZDAVNEJ ZAKLENILA :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno December 16, 2003 Deli Objavljeno December 16, 2003 ....in ker modaratorji nismo admini je ne zaklenemo. :P :lol: p.s.: kaj vam naenkrat ni vec prav svoboda do izrasanja lastnega mnenja?! :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 16, 2003 Deli Objavljeno December 16, 2003 ....in ker modaratorji nismo admini je ne zaklenemo. :P :lol: p.s.: kaj vam naenkrat ni vec prav svoboda do izrasanja lastnega mnenja?! :lol1: odkar obstaja ta tema je naša hiša spet polna smeha :) :lol1: :kva1: :yea2: :naughty: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno Januar 19, 2004 Deli Objavljeno Januar 19, 2004 :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 19, 2004 Deli Objavljeno Januar 19, 2004 :topic: ....you don´t say.... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Januar 19, 2004 Deli Objavljeno Januar 19, 2004 ce bi JAZ bil lahko admin... ...ma nebi hotu bit. je prevec dela, nagrada je pa to, da se vsi sam prtozujejo. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Januar 19, 2004 Deli Objavljeno Januar 19, 2004 pa to je bilo slišat, kot da komu v rit lezeš.. ali se voha zokijeva želja po administratorskem mestu :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Januar 19, 2004 Deli Objavljeno Januar 19, 2004 ali se voha zokijeva želja po administratorskem mestu :lol1: ze ce dostudiram sm car, ne pa da bi se se z motosvetom mogu ukvarjat po 4 ure na dan (kar se tak ze... :P )! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno Januar 19, 2004 Deli Objavljeno Januar 19, 2004 Kaj je blo tega treba, Nata? Ze vec kot en mesec cisti mir, nihce ne pise dizertacij in pol sprozis plaz.... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Januar 19, 2004 Deli Objavljeno Januar 19, 2004 (popravljeno) Zapret temo! :ph34r: P.S.: če bi jaz bil ADMIN bi zaprl temo :OK: Popravljeno Januar 19, 2004. Popravil AREA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 19, 2004 Deli Objavljeno Januar 19, 2004 ne ne, nikakrsne cenzure prosim. :devil: jih ze vidim & slisim kako se zvijajo od besa. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Januar 19, 2004 Deli Objavljeno Januar 19, 2004 Kaj je blo tega treba, Nata? Ze vec kot en mesec cisti mir, nihce ne pise dizertacij in pol sprozis plaz.... :cry: ...ehh... ...zenske pac... :P :D :D pi es: sorrcy, nata!! :004 :004 :004 :wub: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Januar 19, 2004 Deli Objavljeno Januar 19, 2004 Če bi jst bil KRALJ si nikoli nebi lastnih rok mazal z malimi ljudmi ampak bi pustil, da drugi mali ljudje uredijo medseboj. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se