Dave Objavljeno December 4, 2003 Deli Objavljeno December 4, 2003 Hja s tomosim bi blo zanimivo dam zanga 5k pa no kerozin pa da me vidite kak to gre! :lol1: Ko das noter kerozin, ne gre vec nikamor (najbolj nekvaliteten bencin press) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zazy Objavljeno December 4, 2003 Deli Objavljeno December 4, 2003 Ja sej nism reku da avtomatiki ne grejo! Se dajo super zrihtat sam pol hit ribne,... Sam nebos mi pa reko da me avtomatik prehiti! :devil: NIKOL :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PSI_Hunter Objavljeno December 4, 2003 Deli Objavljeno December 4, 2003 Ko das noter kerozin, ne gre vec nikamor (najbolj nekvaliteten bencin press) why? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zazy Objavljeno December 4, 2003 Deli Objavljeno December 4, 2003 To sploh ni res motor s kerozinom gre noro ampak samo km al pa dva Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PuBeC Objavljeno December 4, 2003 Deli Objavljeno December 4, 2003 aha!ok! ki pa vi mislite met ta drag racing???Ker to bi blo kr fajn met!! (pa ne ki spet na kakem gorenskem) lp! B) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno December 4, 2003 Deli Objavljeno December 4, 2003 (popravljeno) V Zrkovcih je idealna cesta samo da nebo keri kdaj v jarek leto ker ni fajn...jaz sem lepo odneso z kako runnerco pa nebi :cry: Popravljeno December 4, 2003. Popravil _Roba_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[rain] Objavljeno December 4, 2003 Deli Objavljeno December 4, 2003 Najvecja bedarija doslej: met drag race na 3-4 km ravnine! by rain a si ti mal retarded ? Tolk je dolga ravna cesta, noben pa ni reku, da mors celo od zacetka do konca furat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno December 4, 2003 Deli Objavljeno December 4, 2003 ja v zrkovcih sem ze par dirk odpelo:D pa tudi drugje na ptuju smo ze malo. v bistvu se me noben ni prehitel :D enkrat me je roba, drugic sem jaz njega:) (sem mel polinijev jermen, pol pa zamenjal za navadnega:)) drugace pa: tisti ki da najvec dnara ni nujno da zmaga. zmaga tisti ki ma najboljse prpravljeno masino pa nastelano na optimalno. pravi valjcki, fergazer, jermen dober, fedrce... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno December 4, 2003 Deli Objavljeno December 4, 2003 enkrat me je roba, drugic sem jaz njega:) (sem mel polinijev jermen, pol pa zamenjal za navadnega:)) drugace pa: tisti ki da najvec dnara ni nujno da zmaga. zmaga tisti ki ma najboljse prpravljeno masino pa nastelano na optimalno. pravi valjcki, fergazer, jermen dober, fedrce... Ja seveda si ti meni ce je meni ribno pa mi je vsa kompresija mimo tolkla na 89-90 sem ga ravno spravo :cry: :cry: Zivi dokaz za to da tisti ko da najvec denarja je matej....glej kaj ma vse not pa kolko je dal kaj pa mam jaz not pa kolko sem jaz dal mislim da je rezultat bil videm in moj cilj uresnicen :) :OK: :yea2: Se je splacalo dva dni sedet v garazi :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speedrunner Objavljeno December 4, 2003 Deli Objavljeno December 4, 2003 Zraven tega pa je prnas neki takih k se grejo tut zrivat med vožno Sej to je prov. :P Dominantni zmagajo! :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speedrunner Objavljeno December 4, 2003 Deli Objavljeno December 4, 2003 Najvecja bedarija doslej: met drag race na 3-4 km ravnine! by rain Ni nujno! Najlepš je: Štart: npr. KOLOSEJ, CILJ:npr PREŠERNOV TGR. -pokaže se iznajdljivost posameznika, in tudi ce imaš počasnejši motor imaš šanse, da zmagaš! Pot med tema krajoma pa si izbere vsak sam. Seveda so tu tudi semaforji, ampak ko se tekmuje rdečih luči ni! :devil: Pa ne me spet napadat! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gapi Objavljeno December 4, 2003 Deli Objavljeno December 4, 2003 Pot med tema krajoma pa si izbere vsak sam. Seveda so tu tudi semaforji, ampak ko se tekmuje rdečih luči ni! Sory ampak to je spet ena od bednih dirk. Raj grem z motorjem čez recmo podrt most skakat, ker če bom kej zajebu bom sam jst poškodvan pa noben drug. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno December 4, 2003 Deli Objavljeno December 4, 2003 Ni nujno! Najlepš je: Štart: npr. KOLOSEJ, CILJ:npr PREŠERNOV TGR. -pokaže se iznajdljivost posameznika, in tudi ce imaš počasnejši motor imaš šanse, da zmagaš! Pot med tema krajoma pa si izbere vsak sam. Seveda so tu tudi semaforji, ampak ko se tekmuje rdečih luči ni! :devil: Pa ne me spet napadat! :P Daj na Grobnik se spravi pa tam pokazi tvojo iznajdlivost,pa stil voznje,pa bezanje pred parklom pa nevem kaj vse... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speedrunner Objavljeno December 4, 2003 Deli Objavljeno December 4, 2003 Sory ampak to je spet ena od bednih dirk. Raj grem z motorjem čez recmo podrt most skakat, ker če bom kej zajebu bom sam jst poškodvan pa noben drug. Razumem Gapi. ni to to. :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speedrunner Objavljeno December 4, 2003 Deli Objavljeno December 4, 2003 Daj na Grobnik se spravi pa tam pokazi tvojo iznajdlivost,pa stil voznje,pa bezanje pred parklom pa nevem kaj vse... Ta post je namenjen da vsak poda svoje mnenje, A NE? In kaj je z mojmu narobe, razn to da je več tveganja, ampak je vsaj pošten? Nevem kaj mečeš to naprej k sm dobr povedu kaj je na stvari. Če bi se pa rad tekmoval, pa prid, sm že napisov kam! :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno December 5, 2003 Deli Objavljeno December 5, 2003 To sploh ni res motor s kerozinom gre noro ampak samo km al pa dva kerozin = zlo nekvalitetno gorivo. letalski bencin je pa neki druga. speedrunner, ne provociraj, to mas svojo temo odprto. zgledaq da se bomo spet kregal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno December 5, 2003 Deli Objavljeno December 5, 2003 nene mislu sm tomos vs tomos. k pr tomosih ga lahk sam serjes mal predelujes kanale, bat ipd. pr skuterjih je pa takih bl mal k to znajo. pa se nemore it edn tekmovat k ma 50cc blokade vn uzete proti enmu k ma recmo 70kit. alpa edn k ma 70 kit middle race predelavo pa edn k ma MHR, Evo... mogl bi dirkat prblizno enakovredni, pol bi blo zanimivo glih pr tomosih rabis 3x vec znanja, k pr skutah enostavno kupis, zmontiras, pa je to to. pr tomosih si pa odvisen od svojga znanja. omejitve bi pa mogle bit po kubikih - 50, 70, 100, 125, 180 ccm. .) jst torej padem v 125 klaso - gre kdo proti men?? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno December 5, 2003 Deli Objavljeno December 5, 2003 Ne ne fant nebom jaz hodo v Lj da bi z tabo tekmoval mogoce drugo leto ce pridem na miting :) Pa grema potem na avtocesto al pa hitro cesto al pa nekam....Ce ne pa se bomo ze 1x neki srecali pa eno dirko vdarli :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno December 5, 2003 Deli Objavljeno December 5, 2003 yst sm s cela... ...pa v MB sm 5 dni na teden... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gapi Objavljeno December 5, 2003 Deli Objavljeno December 5, 2003 Razumem Gapi. ni to to. Ja pol pa pejt na Jezersko pa če z 60km/h speleš 5 180 stopinjski ovink ti plačam pivo, ups hotu sm rečt nagrobnik. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno December 5, 2003 Deli Objavljeno December 5, 2003 A misliš serpentine tik pod mejo? Po moje bi se dal, (zunanje ovinke) sam probat pa ne bom šel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno December 5, 2003 Deli Objavljeno December 5, 2003 ...wussy pussy... :lol1: (J.O.K.E. .) ) aja, cesta Zrece - Rogla - niti en sam ovinek nismo odpelal z manj k 65 km/h!! :OK: :naughty: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speedrunner Objavljeno December 5, 2003 Deli Objavljeno December 5, 2003 Ne ne fant nebom jaz hodo v Lj da bi z tabo tekmoval mogoce drugo leto ce pridem na miting :) Pa grema potem na avtocesto al pa hitro cesto al pa nekam....Ce ne pa se bomo ze 1x neki srecali pa eno dirko vdarli :) No vids! Za tekmovt, ko bos v LJ. pa sporoč! Ni problema! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speedrunner Objavljeno December 5, 2003 Deli Objavljeno December 5, 2003 Ja pol pa pejt na Jezersko pa če z 60km/h speleš 5 180 stopinjski ovink ti plačam pivo, ups hotu sm rečt nagrobnik. Ne pijem alkohol :P a! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno December 5, 2003 Deli Objavljeno December 5, 2003 Ne pijem alkohol :P a! sej nagrobnik ni alkoholna pijaca... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave