Skoči na vsebino

torej koliko je vredno vase orodje?

PSI_Hunter

torej koliko je vredno vase orodje?  

65 članov je glasovalo

1. 1. torej koliko je vredno vase orodje?

• do 10.000 sit
      12
    • od 10.000 sit do 40.000 sit
      8
    • od 40.000 do 100.000 sit
      6
    • od 100.000 sit do 500.000 sit
      16
    • od 500.000 sit do 1.000.000 sit
      8
    • nad 1.000.000 sit
      15

Priporočene objave

uglavnm sm mel ze parkat problem, k me je ksn kolega poprosu ce mu pridem kj narest, pa sm reku da lohk, pa da nej mal pocaka, k sam se orodje vzamem pa greva, nakar on men, da ne rabm nost, k ma on kao orodje.........jast recm da pol pa ql in greva, nakar ko pridem do njega itaq ugotovim da nima pol ku*ca od orodja............

torej anketa je vsekakor povezana tudi z motorji, vendar pa je misljeno da napisete v vseh pogledih, ...........

torej steje se od sraufncigrja, bormasine, do struznice.......itd.

ce sem pa z tem mal prevec zacel od dane teme motociklizma, se pa globoko opravicujem nasim modernatorjem :notworthy:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jst posebej zs skutr nism nč kupu orodja in ga tut nč nimam.

Ma pa fotr vse kar hočeš.

pr men je tud tako...jst direk svojga orodja nimam, kr ma fotr v delavnci vse kar pač tam notr paše, pa pol še jst tisto koristim :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jst sm čist isti k vi. Ma fotr vse kar rabm, če ne pa iz šihta kej prnese al pa jst al pa on kup... :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mam par šraufncigr pa kladivo pa kak kluč, sam tist pa ni več moj. Fotr ma pa robe za par 100k, sam ni kaj prevec primerno za mehanicno udejstvovanje...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

midva z mojim fotrom pa mama ločeno orodje v garaži :D

on ma tam celo stalažo, jas pa mam v eni kištici 2 šraufncigra, gedore, papagajke, 10 in 13 kluč, kluč za oljni filter (kuplonga kluč za mene :D ) in potem doma nareto posebno orodje za odpirat variomat :D :D

variomat se s tem čist na izi odpre :D

malo sma z fotrom kopirala orodje od firme Buzzeti, ki je prav temu namenjeno :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...foter je bil vcasih mehanik... :) ...cez 1 mio ne verjamem, da ma, nad 500k pa ziher! .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jaz sn čisto enak primerek!!

ma foter vse kaj rabiš!!!Pravo delavnico ma doma!!

vrednost pa je ziher nad 400.000sit!! :OK: :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hm hm isto je pr men. doma ma ful enga orodja stružnco,bor mašine, vrtalne stroje, šfas aparate, moto.škarje pa še ta majhana orodja ključi,gedore..... tko da če kej rabm sam rečm

vredno pa je zihr nad 500.000

Popravljeno . Popravil GP ditech
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mam jaz tudi zalogo doma :) Samo treba zdaj med zimo spet vse v red spravit ker si je foter vse nekam odneso al pa ma pri svojih motorih...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sem opazu da ma ful velik folka orodje vredno prek 1 mio sit. Pa kva mate to vse not? Sej če bi jst prštel kosilnco, mešalc za malto, cirkularko, motorko pa še kej bi tud čez 1 mio pršlo sam tega se ne uporablja na skuterju.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sej če bi jst prštel kosilnco, mešalc za malto, cirkularko, motorko pa še kej bi tud čez 1 mio pršlo sam tega se ne uporablja na skuterju.

Ja ne

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sem opazu da ma ful velik folka orodje vredno prek 1 mio sit. Pa kva mate to vse not? Sej če bi jst prštel kosilnco, mešalc za malto, cirkularko, motorko pa še kej bi tud čez 1 mio pršlo sam tega se ne uporablja na skuterju.

...glede na napisano s strani avtorja ankete se le-ta nanaša na vse vrste orodja - torej ne samo na orodje za skuterje:

torej anketa je vsekakor povezana tudi z motorji, vendar pa je misljeno da napisete v vseh pogledih, ...........

torej steje se od sraufncigrja, bormasine, do struznice.......itd.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

če ma kdorkoli stružnico, je to že krepko čez 1 mio SIT. drugač pa orodje je zmeraj dražje, tko da nej bi blo v vsaki dobro opremljeni delavnici čez 500k ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

to da ste poleg še šteli mešalce za malto, cirkularke... pa take piz..e. je čisto brezveze. :zzz: kolko pa mate orodja ko ga uporabljate za sraufanje skutera??? :hmm: jaz ga mam tut skup s fotrom :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

če ma kdorkoli stružnico, je to že krepko čez 1 mio SIT. drugač pa orodje je zmeraj dražje, tko da nej bi blo v vsaki dobro opremljeni delavnici čez 500k ;)

dobr no jst sm štel tut stružnco ki je ne rabm pr motorju pa šev sm

švas aparat za Al ki je tut drag

sam če bi štel še viličarje kosilnce..... pa toto sranje ki ga je gapi napisu

:D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

dobr no jst sm štel tut stružnco ki je ne rabm pr motorju pa šev sm

švas aparat za Al ki je tut drag

sam če bi štel še viličarje kosilnce..... pa toto sranje ki ga je gapi napisu

:D

verjetn bi blo bolš dab pisali sam o orodju, k ga nucamo pr šravfanju motorja...k drugaš lohk pišemo da mamo mešalc za mord mešat, pol kompresor za gume pumpat...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

verjetn bi blo bolš dab pisali sam o orodju, k ga nucamo pr šravfanju motorja...k drugaš lohk pišemo da mamo mešalc za mord mešat, pol kompresor za gume pumpat...

Sej kompresor rabis pri sraufanju motorja :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!