SiR Objavljeno December 10, 2003 Deli Objavljeno December 10, 2003 Glede na to, kako pljuvaš vse počez niti nisi za drugo, kot da te zj....! A ti si pa nedolžna ovčka ali kaj? :angry: valjda da je. bleja že tko :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno December 10, 2003 Deli Objavljeno December 10, 2003 direktno pod pas!! :lol1: :lol1: :lol1: ma eni policaji so legende. se je ze tud zgodil da me je ustavo k sm bil brez celade pa pol auspuha mi je falil, pa sm bil prjazn pa pohlevn k ena ovcka (sam sm ustavu, se opravicu, pa reku da me punca v Celu caka, pa si nebi rad frizure zmesal), pa je reku "pazi nase, pa celado mej gor, pa srecno voznjo!" .) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno December 10, 2003 Deli Objavljeno December 10, 2003 Glede na to, kako pljuvaš vse počez niti nisi za drugo, kot da te zj....! A ti si pa nedolžna ovčka ali kaj? :angry: AUČ!!! :lol1: O:-) O:-) O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno December 10, 2003 Deli Objavljeno December 10, 2003 (sam sm ustavu, se opravicu, pa reku da me punca v Celu caka, pa si nebi rad frizure zmesal) opažam da uporabljaš svoja dekleta samo za izgovore pred policaji...jih pa lepo izkoristiš....svaka čast.... :notworthy: :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno December 10, 2003 Deli Objavljeno December 10, 2003 ...oh, mucek... :D ...takrat se nism mel punce... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 10, 2003 Deli Objavljeno December 10, 2003 ...oh, mucek... :D ...takrat se nism mel punce... :lol1: zok strikes again with a mindbogglingly devastating blow to tje lower abdominals... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno December 10, 2003 Deli Objavljeno December 10, 2003 ...oh, mucek... :D ...takrat se nism mel punce... :lol1: še dobro da te ni policaj zapru...ker tako lažeš.... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno December 10, 2003 Deli Objavljeno December 10, 2003 To je to.......zato pa kradejo pa lažejo d glava peče!!!!!!!!!!!!!!!!Itak so vsi neki povezani pa če enga zjebeš(kot navaden smrtnik)bo pa drug tebe(drug polcaj)!!!!! P****i kaj čš :xx: :BUA: Rešitev je enostavna. Postani policaj. :D ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno December 10, 2003 Deli Objavljeno December 10, 2003 Rešitev je enostavna. Postani policaj. :D ;) Tud sam že ugutovu to :OK: ...varetn bom šu za pilota letala( :naughty: :devil: :yea2: )sam če mi pa to ne bo uspel bom pa krimič!!! :yea2: :yea2: :yea2: O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno December 10, 2003 Deli Objavljeno December 10, 2003 Tud sam že ugutovu to :OK: ...varetn bom šu za pilota letala( :naughty: :devil: :yea2: )sam če mi pa to ne bo uspel bom pa krimič!!! :yea2: :yea2: :yea2: O:-) Krimič kot kriminalec ali kriminalni policaj? ;) :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno December 10, 2003 Deli Objavljeno December 10, 2003 Krimič kot kriminalec ali kriminalni policaj? ;) :naughty: Ko bom velik bi ono drugo rad postal...prvo sm že :devil: :lol1: O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se