Lindau Objavljeno December 19, 2003 Deli Objavljeno December 19, 2003 Meni se pa se zmeraj zdi najboljsi avto katrca. Heeeeheee(priklical si mi sirok nasmeh na obraz) :OK: , pa tistim, ki me poznajo tudi! :yea2: @ Vsi: ce ve kdo za kaksno solidno ohranjeno Katro --> moj PM čaka! Pa bomo potem se kaksno rekli! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BONO Objavljeno December 19, 2003 Deli Objavljeno December 19, 2003 .....in ne pozabi igrac s seboj vzeti, ko bos ves uzaljen na drevo plezal. :P I love freedom of the speech! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno December 23, 2003 Deli Objavljeno December 23, 2003 I love freedom of the speech! ti tudi? :blink: si ze morda slisal za obligation to think (before making ............) ? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Januar 17, 2004 Deli Objavljeno Januar 17, 2004 Vsi zagovorniki nemških izdelkov si lahko pogledate današnje Delo, prilogo na kolesih. Mislim da imajo zagovorniki Japanerjev kar dobre razloge :D LP Leteči Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno December 2, 2005 Deli Objavljeno December 2, 2005 http://download.stern.de/_stream/NEBELCRASH_DSL.wmv nič čudnega da imajo probleme, če imajo takšno registracijo na avtu :P (3:45) http://www.theregister.co.uk/2005/11/29/me...ake_test_fiasco :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bassko Objavljeno December 2, 2005 Deli Objavljeno December 2, 2005 Samo a ste gledal zanč na siolu ko je blo ko so bili rezultati v "tekmovanju" motorjev. BMW je pobral najvec prvih mest - za motor od prostornine 2.5-3.0, od 3.0-3.5, od 3.5-4.0 in nad 4.0. Toyota je ledobila nagrado za najbolši dizel in pa smart za najbolši motor manjši od prostornine 1.0 :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se