Skoči na vsebino

Miran Stanovnik in njegovi uspehi

Priporočene objave

Objavljeno

"KTM LC4 660 Rally" ima tudi moj kolega. Mislim, da je motor l. 99. Huda zver. Motor je tovarniško opremljen z vsemi rally čudesi: motorni osvetljen roadbook, trip computer (oboje s komandnimi tipkami ob ročkah), nosilec in priključki GPS, rezervoar za pitno vodo, škatla za orodje, stranska bencinska rezervoarja zadaj, dvojna zadnja luč itd. Poleti sem mu popravil elektriko na motorju - z velikim veseljem, ker je zadeva res zanimiva. Do sedaj tudi eden redkih motorjev, ki mi nikakor ni bil prenizek... :oops:

Cena novega motocikla je bila takrat menda okrog 35.000DEM, že pri uvozniku pa so nanj montirali še smerokaze na "doma narejenih" nosilcih.

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Miran Stanovnik pravkar nastopa na Valu 202 kot jutranji gost (do 8. ure).

Objavljeno

Prejle sem videl da ste omenjal KTM LC4 660 Rally!!!!To je pa res masinca.Tko kot je napisu Transalp okoli tiste opreme pa to,je prov zanimiv za vozit ker ma gor se tisto `ropotijo´.Ko das pa gas pa tko ne ves tocno kje si:)Na crpalki pa poves stevilko na kateri si tankov pa pogleda ven pa ti rece ne me zajebavat piz..,sej mas motor!Pa pol reces ja motor ja,pa ni unmu nic jasen od kje oz. kam je slo 40 litrov benza :shock: :D :D Lahko bi mu rekli tud nebesa na zemli :D :D

Tisti ki ste ga vozil ze veste o cem govorim 8)

• 2 let pozneje...
Objavljeno

Miran se je vrnil! In to s stilom-če še ne veste!!! Poglejte tole !

Čestitke!!

P.S.: Letos spe pričakujem zanimiv Dakar in za spremembo malo manj smole-da ne rečem sreco!!

• 2 mesecev pozneje...
Objavljeno

Klepet z Miranom Stanovnikom

Priporočamo, 23. januar 2006 10:22

Ljubljana - RTV Slo

Danes ob 12. uri, bo spletno klepetalnico MMC-ja RTV Slovenija obiskal motociklist Miran Stanovnik.

-klik-

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Tlko, da se še jaz malo pohvalim!

Letos je Miran vozil Paris - Dakar z našimi ČZ verigami!

Ker so pri Avtomagazinu že testirali naše verige, se je Peter Kavčič obrnil na nas in nas je prosil, če smo Miranu pripravljeni priskočit na pomoč z verigami. In seveda smo mu pomagali!!

Njegovo izjavo o verigah si lahko preberete na www.bmtrade-si.com

Skratka, res je bil zadovoljen.

Objavljeno

Verige in verižniki so tule

Objavljeno

Klepet z Miranom Stanovnikom

povzetek klepeta

• 9 mesecev pozneje...
Objavljeno

Slovenski motoristični "puščavski ris" Miran Stanovnik nastopa na reliju UAE Desert Challenge v Združenih Arabskih Emiratih. Že v prvi etapi je padel in povsem uničil svoj motor. Težje se ni poškodoval, toda nadaljevanje dirke je pod velikim vprašajem.

"Zelo težko bomo do zjutraj usposobili motor," ni preveč optimističen Stanovnik, ki je bil pred padcem v boju za visoka mesta: "Pri časovni kontroli sem bil peti, po njej pa sem celo prehitel Španca Puyola. A na žalost je sledil nesrečni dogodek. Prišel sem na dvojni skok, ki ga zaradi slabe vidljivosti nisem pravočasno videl. Poskušal sem storiti vse, toda padca nisem mogel preprečiti."

Med motoristi je sicer po prvi etapi v vodstvu Španec Marc Coma, skoraj sedem minut za njim je lanski zmagovalec relija Dakar Cyril Despres, tretji in četrti pa sta Španca Jordi Viladoms ter Esteve Pujol, vsi vozijo KTM. Med avtomobilisti vodi nekdanji svetovni prvak Španec Sarlos Sainz (Volksvagen) pred nekdanjim alpskim smučarjem Lucom Alphandom (Mitshubishi). Še en svetovni prvak Finec Ari Vatanen (Volksvagen) je četrti.

vir: matkurja

Objavljeno

Fak :angry2:

Vsaj to, da Miranu ni nič :OK:

Objavljeno

[attachmentid=85593]Takole zgleda pa moped...

post-7326-1162887536.jpg

Objavljeno

hudo... :?

sam križi se pa ne bi smel tkole zlomt... :BUA:

Objavljeno

kdo ve, jim je uspelo zrihtat moped?

Objavljeno

kdo ve, jim je uspelo zrihtat moped?

Do danes zjutraj jim ga ni..vsaj tako so zjuraj oz. dopoldne povedali na poslovnem valu.

LP;Rock

Objavljeno (popravljeno)

[attachmentid=85593]Takole zgleda pa moped...

sam križi se pa ne bi smel tkole zlomt...

res je....

drugače pa ali kdo ve kaj novega????? In pa dobr je da vsaj on ni poškodovan če je že motor tako zdemoliran ....

Popravljeno . Popravil trco
Objavljeno

Z Miranom je vse OK. :eek: :eek:

Letos v Dubaju menda ne bo več vozil.

Pravi, da je imel gromozansko srečo, saj ga boli samo zapestje.

• 5 tedne pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

Meni se Stanovnik zdi car. Pa ne zaradi dirkaških uspehov, marveč zaradi prav nič slovenskega značaja. Medtem ko drugi pametujejo po sistemu, ......jaz bi tudi, če..., se Stanovnik brez velikega pompa organizira in počne stvari, ob katerih se drugim cedijo sline. Kdo pa je bil pred leti "neki brezvezni Stanovnik", kot so ga takrat imenovali na motosceni, ki se bo peljal zraven na Dakarju?

Bil je človek, ki se je odločil, kaj hoče in to tudi storil. Zato ga globoko spoštujem in mu izrekam vso spoštovanje. Pa tudi, če danes neha dirkati ali pa je na vseh dirkah zadnji. Miran ima značaj. To pa je kvaliteta, ki jo premore le redkokateri slovenski športnik. Žal, pa živimo v okolju, kjer je takšno lastnost prej pomanjkljivost kot kvaliteta. Poglejmo samo primere kot so Mateja Svet, Primož Peterka, Jure Košir, Zlatko Zahovič....Ko so postali zvezde, so začeli nekoga motiti. :OK: :OK: :yea1:

Popravljeno . Popravil gattolina
  • 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Gattolina :OK: :grim

Objavljeno

Vsi, ki bi želeli pričakati Mirana na letališču, ko se bo vrnil iz Dakarja!!!

Miran prileti jutri 24.1.2007 ob 9.30 na Brnik!!!

Objavljeno

Hvala, Noise. :D :D

Objavljeno

tudi jaz tako pravim :OK: :OK: :OK: :OK:

Objavljeno

tudi jaz tako pravim :OK: :OK: :OK: :OK:

:OK: :OK: :OK:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!