pinjas Objavljeno December 9, 2003 Deli Objavljeno December 9, 2003 pozdrav vsem , nujno bi rabil stojalo za skuterje z minarelli blokom se pravi moj rally lc, ki nima nobene ga stojala zato bi bilo stojalo na sponji sliki nujno potrebno, ker če ne ga moran na zid naslanjat. Če ve kdo zato stojalo ali pa če mi g aupa zrihtat, kje po avtriji, nemčiji, mu takoj plačam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno December 9, 2003 Deli Objavljeno December 9, 2003 glede stojala pa poslji PM Roman -u, in ga vprasaj. on jih dela drgac za tavelke motore Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno December 9, 2003 Deli Objavljeno December 9, 2003 Jaz sem si ga sam doma nardil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno December 10, 2003 Deli Objavljeno December 10, 2003 Jaz sem si ga sam doma nardil dej mal opiš kako kr men bi tud prav prišlo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PSI_Hunter Objavljeno December 10, 2003 Deli Objavljeno December 10, 2003 zmeris zeljeno visino, gres v merkurja kupis ene 2m zeleznih profilov in si zvaris skp.......idejo kako, pa lohk iz svoje slikce razbers..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno December 10, 2003 Deli Objavljeno December 10, 2003 zmeris zeljeno visino, gres v merkurja kupis ene 2m zeleznih profilov in si zvaris skp.......idejo kako, pa lohk iz svoje slikce razbers..... Tocno tako Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nagajiček Objavljeno December 10, 2003 Deli Objavljeno December 10, 2003 stojalo pa res ni umetnost nardit za nas amaterje je vse dobro :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno December 11, 2003 Deli Objavljeno December 11, 2003 stojalo je že narjeno.....sem fotru reku kaj hočm met, pa ko sem pršel iz šole je motor že stal na njej...zdej še jo sam morm prefarbat pa bo ko original :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se