SiR Objavljeno December 9, 2003 Deli Objavljeno December 9, 2003 nekaj zanimivosti tukaj sicer pa še najbolj verodostojna fotka: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 9, 2003 Avtor Deli Objavljeno December 9, 2003 aja, tisto zgoraj je MPV (večnamenski kombi), tukaj pa še klasični ... vse to je špekul špekul :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 9, 2003 Avtor Deli Objavljeno December 9, 2003 pa še bolj verjetna realnost ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 9, 2003 Avtor Deli Objavljeno December 9, 2003 in še Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 9, 2003 Avtor Deli Objavljeno December 9, 2003 pa še Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klemens Objavljeno December 9, 2003 Deli Objavljeno December 9, 2003 Peugeoti se nekam na široko smejejo v xx7 verzijah. Se pa kombi (enoprostorski avtomobili) virus seli še v mestne avtomobile :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno December 10, 2003 Deli Objavljeno December 10, 2003 No ja. Meni osebno smešen. Smejoči avto. Kot iz risanke. Mi je sedanji 206 veliko bolj všeč, sam mašine bi lahk bile boljše. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno December 10, 2003 Deli Objavljeno December 10, 2003 sej mogoče le ena tema -novi peugeoti- nebi bila slaba zamisel tko se mi zdi no.. :) sicer pa me francozarji že dolgo in po novem še posebej odvratno, ne prepričajo več, ker so preveč zapustili tehniko napram obliki :( (včasih je bil to skupen paket) mogoče pa imajo tako veliko prizvodnjo avtomobilov, da gledajo uspešnost vzdržljivosti po številu še voznih avtomobilov in ne % še voznih avtomobilov :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Italjet Dragster Objavljeno December 10, 2003 Deli Objavljeno December 10, 2003 sej mogoče le ena tema -novi peugeoti- nebi bila slaba zamisel tko se mi zdi no.. :) sicer pa me francozarji že dolgo in po novem še posebej odvratno, ne prepričajo več, ker so preveč zapustili tehniko napram obliki :( (včasih je bil to skupen paket) mogoče pa imajo tako veliko prizvodnjo avtomobilov, da gledajo uspešnost vzdržljivosti po številu še voznih avtomobilov in ne % še voznih avtomobilov :rolleyes: Problemi z peugeoti??? Mi nimamo nobenih pa mamo doma dva peugeota!! Pa sta oba letnik 2001 (se pravi novejši). Itak ,da so problemi z avti. Vse firme jih poznajo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno December 10, 2003 Deli Objavljeno December 10, 2003 imaš prav, samo pri 2 avtih sklepat na celotno proizvodnjo je nehvaležen hudič vprašaj očeta, če so bili kaki problemi, za katere ti mogoče sploh nisi vedel vso avti imajo probleme ampak nimajo pa vsi avti problemov v večjem številu in kmalu za tem, ko pridejo iz tekočega traku PSA (citroen, peugeot) imata zopet porodne težave Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno December 11, 2003 Deli Objavljeno December 11, 2003 Eh, glede na dinamiko izdajanja novih različic svojih avtomobilčkov, kar nekako ne morm verjet, da bo samo par let po izidu 206-ke izšla že 207-ka. Res bi me to presenetilo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno December 11, 2003 Deli Objavljeno December 11, 2003 mače zakaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno December 11, 2003 Deli Objavljeno December 11, 2003 nekaj "malega" o problematiki - vpoklicne akcije v AUT po znamkah. in se ADAC Datenbank glede vpoklicev v D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se