denZ Objavljeno December 11, 2003 Deli Objavljeno December 11, 2003 joj ob takih kršiteljih si pa želim da bi bil policaj...matr bi pisu kazni da bi me roka bolela..... :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
scoot-fr3ak Objavljeno December 11, 2003 Deli Objavljeno December 11, 2003 mene so enkrat ustavli zarad voznje po parku in brez celade. :BUA: dobo sn samo opomin :yea2: ampak je rekla glede na to da mam svoj vir dohodkov (stipendijo) bi mi lahko dala tut denarno kazen :cry: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno December 11, 2003 Deli Objavljeno December 11, 2003 To te je sam hotla prestrašit, da se nebi več brez čelade po parku vozu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speedrunner Objavljeno December 11, 2003 Deli Objavljeno December 11, 2003 joj ob takih kršiteljih si pa želim da bi bil policaj...matr bi pisu kazni da bi me roka bolela..... ma ja no! Kaj teb dela.... :lol1: Nisi resn. Pust da drugi uživajo, če ti nemorš! :P (sam najprej bi me mogu ujet! :D :P :devil: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno December 12, 2003 Deli Objavljeno December 12, 2003 mislim da od 15 do 18-ega leta starosti. khm ... 16-18 si starejši mladoletnik :doze: pomoje :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno December 12, 2003 Deli Objavljeno December 12, 2003 men z rs-ko še niso stavli....sam nekajkrat so me skoraj že dobili z staro apn-ko, sam jst sem jim prek šume, pa prek njive spizdo :D :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno December 12, 2003 Deli Objavljeno December 12, 2003 Mene so že tolkrat ustavl, da sploh ne štejem več. Pa upam da mi ne bojo več kej preveč moril, k me zmeri panika zagrab, čeprov vem da nism nč narobe naredu <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno December 13, 2003 Deli Objavljeno December 13, 2003 mene so enkrat ustavli zarad voznje po parku in brez celade. :BUA: dobo sn samo opomin :yea2: ampak je rekla glede na to da mam svoj vir dohodkov (stipendijo) bi mi lahko dala tut denarno kazen :cry: . sej park ni prometna povrsina... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speedrunner Objavljeno December 13, 2003 Deli Objavljeno December 13, 2003 sej park ni prometna povrsina... B) NE NE! Policaj ti lahko da sodnika za čelado, če samo sediš na prižganem. Park-kjer koli da si brez čelade te lahko kaznuje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno December 13, 2003 Deli Objavljeno December 13, 2003 ce se vozis izven prometne povrsine ti nic ne more, pa ce si v samih gatah. sam ne vem pa kok je z javno povrsino (s parkom). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speedrunner Objavljeno December 13, 2003 Deli Objavljeno December 13, 2003 ce se vozis izven prometne povrsine ti nic ne more, pa ce si v samih gatah. sam ne vem pa kok je z javno povrsino (s parkom). Za njih je pa itak vse javna površina-razn tvoj dvorišče. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno December 13, 2003 Deli Objavljeno December 13, 2003 Za njih je pa itak vse javna površina-razn tvoj dvorišče. :) ...blagor tistim, k majo velko dvorišče...... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
romans1 Objavljeno December 14, 2003 Deli Objavljeno December 14, 2003 ce se vozes po parku ki je javna povrsina te lohk kaznuje sicer se pa po parku ne smes pelat z motorjem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno December 14, 2003 Deli Objavljeno December 14, 2003 ce se vozes po parku ki je javna povrsina te lohk kaznuje sicer se pa po parku ne smes pelat z motorjem. Mene je en maestni paznik v parku enkrat dobo ko sem bil z aeroxom pa je priso do mene pa je reko od koda je motor pa sem reko nevem...pa je nekaj freh bil pa se se drl...Pa je reko idi ven z parka pa si dam gor celado pa je reko tiscal ga bos pa sem reko bom ja :angry: v tistem ko se je pa on obrno pa sem jaz samo zastaral pa dal po gasu pa je me za jakno zgrabo pa sem ga enih 6m za sabo vleko :naughty: potem pa me je nekak cudno za roko potegno...pa me je samo potegnilo pa na zadno vrglo pa direkt v robnik not... :xx: :cry: Hvala bogu motorju nic ni blo oni pa je tudi skrampal vstran...potem pa je za mano priso pa je reko da grema na policijo.Pa se reko grema pa se boma tam zmenla kdo bo skodo placal...potem pa je reko se nisem htel tak oprosti :lol1: V glavnem ce nebi Corsa takrat zezala bi se ga dalje po parku vleko :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mc m Objavljeno December 14, 2003 Deli Objavljeno December 14, 2003 ej roba dobra zgodbica :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno December 14, 2003 Deli Objavljeno December 14, 2003 Tako je blo to ja.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PuBeC Objavljeno December 15, 2003 Deli Objavljeno December 15, 2003 _Roba_ Objavljeno 15 Dec 2003 @ 00:16 Pa se reko grema pa se boma tam zmenla kdo bo skodo placal...potem pa je reko se nisem htel tak oprosti lol!!!haha!! :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno December 15, 2003 Deli Objavljeno December 15, 2003 lol!!!haha!! :lol1: :lol1: :lol1: ja, vi mate v mb dobre policaje....pr nas ni ravn tko, ampak zaenkrat nimam težav s škifi (od moje sestrične pubec je sin od načelnika pol. postaje, tko da poznam vse policaje v tem kraju) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno December 15, 2003 Deli Objavljeno December 15, 2003 ja, vi mate v mb dobre policaje....pr nas ni ravn tko, ampak zaenkrat nimam težav s škifi (od moje sestrične pubec je sin od načelnika pol. postaje, tko da poznam vse policaje v tem kraju) Ne dobre policaje...to so mestni pazniki...samo kaj bi ti naredo ce bi iz za kota priletelo 7 ludi pa bi se vsi na tebe spravli :? Rajsi bi se opravico pa molo da bos z celimi gatami domov priso Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speedrunner Objavljeno December 15, 2003 Deli Objavljeno December 15, 2003 Mene je en maestni paznik v parku enkrat dobo ko sem bil z aeroxom pa je priso do mene pa je reko od koda je motor pa sem reko nevem...pa je nekaj freh bil pa se se drl...Pa je reko idi ven z parka pa si dam gor celado pa je reko tiscal ga bos pa sem reko bom ja :angry: v tistem ko se je pa on obrno pa sem jaz samo zastaral pa dal po gasu pa je me za jakno zgrabo pa sem ga enih 6m za sabo vleko :naughty: potem pa me je nekak cudno za roko potegno...pa me je samo potegnilo pa na zadno vrglo pa direkt v robnik skrampal vstran...potem pa je za mano priso pa je reko da not... :xx: :cry: Hvala bogu motorju nic ni blo oni pa je tudi grema na policijo.Pa se reko grema pa se boma tam zmenla kdo bo skodo placal...potem pa je reko se nisem htel tak oprosti :lol1: V glavnem ce nebi Corsa takrat zezala bi se ga dalje po parku vleko :naughty: :naughty: Ajoj!!! Vse bi blo kul, če nebi robnika poljubil.... :P :D :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jezo-jan Objavljeno Junij 12, 2004 Deli Objavljeno Junij 12, 2004 LP zanima me kako je s kW v prometni? če imam v prometni napisano 17kW in imam omejitev do 11 in če me ustavi policaj in mi predpiše sodnika za prekrške ko še nisem polnoleten k sodniku za prekrške pa greš potem ko si že polnoleten. ali se to obravnava kot: -dejanje ki sem ga storil ko še nisem bil polnoleten -ali takrat ko sem star 18 let in sem v tistem trenutku pri sodniku zanima me če lahko dobim kazen(denarno,.....) ali dobim opomin??? :blink: :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno Junij 12, 2004 Deli Objavljeno Junij 12, 2004 denarno kazn lahko dobiš itaq, starost pa se gleda glede na takrat ko je bil prekršek storjen :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janzevec Objavljeno Junij 12, 2004 Deli Objavljeno Junij 12, 2004 Mene je nekrat sosolka prosla da jo pelem v mestni park. Te pa jo pelem po nekih potkicah cez neki mosz ko je itak za pesce. Jo odlozim grem po oni glavni poti, da bi priso vun z parka, ker sem samo čakal da vidim kakega redara. Se pelam po ovi potki lepo pa ko vidim dva krpana (becikla) pa redara gor <_< . En me sploh ni vido se je dalje pelo en mi je hoto pot zapret pa je malo prepočasen biu. Pol pa sem samo pelo pa molil boga da ni tablce vio. Neka jse je dr zadi. Niti v špegl nisem upal pogleat, samo pelal sem. Pol na irco eno zažaklam ko ji je stric redar. Pa sen jo vprašo če je se je en slučajno kaj pelal v parku pa če majo tablco. Pa je rekla ja. Pol pa meni mrak na oči. Pol se dalje meni pa reče: ne ne tablce nimajo samo vidli so temni skuter. Pa rečem to sem jaz biu ja. Pol pa se je zmanla z stricem pa je bla stvar resena. :P :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
McMatko Objavljeno Junij 12, 2004 Deli Objavljeno Junij 12, 2004 (popravljeno) denarno kazn lahko dobiš itaq, starost pa se gleda glede na takrat ko je bil prekršek storjen :) frend jo ni dobu k sej brez ispita vozu paj biw pounoletm baje jo ne dobis.. sam opomin dobis :D Popravljeno Junij 12, 2004. Popravil McMatko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Junij 12, 2004 Deli Objavljeno Junij 12, 2004 (popravljeno) En me sploh ni vido se je dalje pelo en mi je hoto pot zapret pa je malo prepočasen biu. Jaz sem ga za sabo vlekel kako se je koncalo je znano :wacko: Popravljeno Junij 12, 2004. Popravil _Roba_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se