Skoči na vsebino

zakoni in kazni

sime77

Priporočene objave

Mene je nekrat sosolka prosla da jo pelem v mestni park. Te pa jo pelem po nekih potkicah cez neki mosz ko je itak za pesce. Jo odlozim grem po oni glavni poti, da bi priso vun z parka, ker sem samo čakal da vidim kakega redara. Se pelam po ovi potki lepo pa ko vidim dva krpana (becikla) pa redara gor <_< . En me sploh ni vido se je dalje pelo en mi je hoto pot zapret pa je malo prepočasen biu. Pol pa sem samo pelo pa molil boga da ni tablce vio. Neka jse je dr zadi. Niti v špegl nisem upal pogleat, samo pelal sem.

Pol na irco eno zažaklam ko ji je stric redar. Pa sen jo vprašo če je se je en slučajno kaj pelal v parku pa če majo tablco. Pa je rekla ja. Pol pa meni mrak na oči. Pol se dalje meni pa reče: ne ne tablce nimajo samo vidli so temni skuter. Pa rečem to sem jaz biu ja. Pol pa se je zmanla z stricem pa je bla stvar resena. :P :)

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Pa toti redari so nam s robejom tablice dol krampali iz skuterov :lol1: (ker je mel edn kolega jo na pant pa magnet narjeno da jo je lahko skril ) pa nam nobedn nič ni naredo, ker ti tak nič ne morejo. Pa nismo nič delali drugega kot da smo tam sedeli pa se vozli, pol pa smo jih še nagnali :lol1: Kaki mrak na oči, zaj mamo mir :kva2: :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kok lahko torej dejansko dobim ce se peljem brez izpita na motorju? V tork mam izpit, tk da bo ql ce nardim.. Sm mam obcutk da bom fuknu, pol pridm na vrsto cez kak mesec spet.. Tako da je to kaki mesec spet voznje brez izpita..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

policajem neje povej da delaš izpit ker te moraš it delat vse znova.meni so rekli v avto šoli da či me bojo prej škifi vstavli ko dobim izpit da neje smeš rečt da delaš izpit

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hm dobro da vem...

picka ne smem fuknit v torek... Ce bo zopet kaki stari pijanc ko nima kaj delat pa jebe tam mene v glavo pa nevem kaj bom.. Ceprav sem preizkusno naredo celo brez papirov:D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

eh, pa toti redari so si bogi :D

zadnič je en totega redara v mestu ko mu je parkirni listek napiso kuj rezat začel pa ni neho, so mogli policijo klicat, da so redara rešli :lol1:

narod pa samo stal okoli pa gledal :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zaj bojo ful neka pooblastila dobli  :naughty: Sprej in gumijevka  :lol1: Pravi arzenal...

Kaj jim pomaga to ce se policaja oropajo :)

Popravljeno . Popravil _Roba_
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Redarji :D :D :D :D

Mene se je en spravo lovit po pločniku ob cesti... jaz pa seveda na cesti, samo je bil kolega brez čelade poleg...

Kak so včasih smešni.. :afro1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!