sayo Objavljeno Junij 27, 2008 Deli Objavljeno Junij 27, 2008 če hočete kvalitetno ležišče za kar lep čas, priporočam vodno posteljo dr.looney :alien1: Vodna postelja tehta tam okoli 1 tone in moraš imeti kar dobro plato imeti moraš pa tudi dobro PLAČO da jo kupiš :evilgrin: Jaz imam DORMEO že 5 let in sem ful zadovoljen, moje težave s križem so se zmanjšale za 80%. Ko sem ga kupoval sem bil v dvomih potem pa se je izkazalo, da je bil to dober nakup čeprav ne kupujem stvari iz TV prodaj saj je to edina stvar, ki sem jo kupil :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
punca z unca Objavljeno Junij 28, 2008 Deli Objavljeno Junij 28, 2008 sam tapravga partnerja/partnerko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Julij 2, 2008 Deli Objavljeno Julij 2, 2008 sam tapravga partnerja/partnerko ? s takimi se ne spi. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 2, 2008 Deli Objavljeno Julij 2, 2008 če hočete kvalitetno ležišče za kar lep čas, priporočam vodno posteljo dr.looney :alien1: Drži, al pa kupi stanovanje na Obali...pozimi sicer mal zebe... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Julij 2, 2008 Deli Objavljeno Julij 2, 2008 Drži, al pa kupi stanovanje na Obali...pozimi sicer mal zebe... ..poleti pa je vlažno... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 2, 2008 Deli Objavljeno Julij 2, 2008 ..poleti pa je vlažno... :P Heeeh,ma zato bolje klizi... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se