Grilzz Objavljeno April 7, 2004 Opozori Objavljeno April 7, 2004 (popravljeno) Hm... Jaz sem zgleda smotan pozerski peder. PS.Avto je od atija (Pozrski zato k sm mogu še fotko nalimat) Popravljeno April 7, 2004. Popravil Grilzz
Pervy Objavljeno April 8, 2004 Opozori Objavljeno April 8, 2004 Kje pa je Citroen ni vreden omembe! :lol1: :devil: oz. so njegovi vozniki tako normalni (pusti), da ni o njih mogoče napisati nič zanimivega. :ph34r:
Zok Objavljeno April 8, 2004 Opozori Objavljeno April 8, 2004 Hm... Jaz sem zgleda smotan pozerski peder. PS.Avto je od atija (Pozrski zato k sm mogu še fotko nalimat) iiiiii, safraneeeee!!!! :wub: :wub: :wub: :notworthy: B)
D.J. Objavljeno April 8, 2004 Opozori Objavljeno April 8, 2004 na laji čez citroena, da te ne povozi, boš ti pust (brez telesnih tekočin) eee, počasi se lahko naredi psihološki profil citroenašev...ne diraj lava dok spava, če ga takneš, pa hitro ta kratko stakneš!! :)
Dr. _MAXXI_ Objavljeno April 8, 2004 Opozori Objavljeno April 8, 2004 ni vreden omembe! :lol1: :devil: oz. so njegovi vozniki tako normalni heheh ... ne vem če to o normalnosti drži :smile ... moja zadnja vožnja z citroenom se je končala z glavo zavzdol <_<
Pervy Objavljeno April 8, 2004 Opozori Objavljeno April 8, 2004 na laji čez citroena, da te ne povozi, boš ti pust (brez telesnih tekočin) eee, počasi se lahko naredi psihološki profil citroenašev...ne diraj lava dok spava, če ga takneš, pa hitro ta kratko stakneš!! :) mel 2 citroena (AX,ZX), foter ma picasso - fajn avti ampak neko čudno navado majo (no saj moja sta mela), da so zlo radi off-road, torej neke vrste enduro med avti. pa k ličarjem tudi radi hodijo. O:-)
cvetoo Objavljeno April 8, 2004 Opozori Objavljeno April 8, 2004 Renault An eccentric who likes doing things the wrong way around. Usually the one who asks all the silly questions at staff meetings. You fervently believe you have flair, but it's less than that of a French cookbook. Most probably gay. [ Na, pa ste me. Pa toliko dobro sem skrival. Kaj čmo. :wub: Love you boys. :wub: :004 LP
Shargo Objavljeno April 8, 2004 Opozori Objavljeno April 8, 2004 (popravljeno) Mercedes-Benz SL 500 Roadster Responsible :OK: , immaculate and not conservative. :OK: Not boring :OK: CEO clones with not too much money :OK: , or the office super-geek who can remember what it's like to have fun :OK: . Definitely good dating material. :OK: Ja, res je, cist use drzi! :rolleyes: Popravljeno April 8, 2004. Popravil Shargo
Dr. _MAXXI_ Objavljeno April 8, 2004 Opozori Objavljeno April 8, 2004 mel 2 citroena (AX,ZX), foter ma picasso - fajn avti ampak neko čudno navado majo (no saj moja sta mela), da so zlo radi off-road, torej neke vrste enduro med avti. pa k ličarjem tudi radi hodijo. O:-) Da nisva midva mela istega ZX-a :hmm: :lol1: :lol1:
Zok Objavljeno April 8, 2004 Opozori Objavljeno April 8, 2004 mel 2 citroena (AX,ZX), foter ma picasso - fajn avti ampak neko čudno navado majo (no saj moja sta mela), da so zlo radi off-road, torej neke vrste enduro med avti. pa k ličarjem tudi radi hodijo. O:-) to bi js lahk za Forde reku... :P
D.J. Objavljeno April 8, 2004 Opozori Objavljeno April 8, 2004 mel 2 citroena (AX,ZX), foter ma picasso - fajn avti ampak neko čudno navado majo (no saj moja sta mela), da so zlo radi off-road, torej neke vrste enduro med avti. pa k ličarjem tudi radi hodijo. O:-) razlika je če misliš ličarja po lastni krivdi al po krivdi postopka izdelave mojstrov poljuba kar se pa citroena al PSA nasploh tiče, pa je itak samo diesel vreden omembe, pa v6 24, k ga je itak renault naredu tko da citroen benz in citroen post 2002 ni avto k sem ga mislu, sory :D
Pervy Objavljeno April 8, 2004 Opozori Objavljeno April 8, 2004 razlika je če misliš ličarja po lastni krivdi al po krivdi postopka izdelave mojstrov poljuba nevem v določenih trenutkih je čutil močno potrebo po tem, da poskuša zravnat kakšno luč ali telegraf štango, pa tudi z matiz-i se ni najbolje razumel. nevem, mogoče je francoski temperament, ampak vse je hotel "poljubit" in "položit" :lol1:
Ice Objavljeno April 8, 2004 Opozori Objavljeno April 8, 2004 ni vreden omembe! :lol1: :devil: oz. so njegovi vozniki tako normalni (pusti), da ni o njih mogoče napisati nič zanimivega. :ph34r: bom jaz tebe opustosil potem ko bos napisan. :devil: (xantiapress) in nikdar vec te ne vzamem zraven v LJ. tako da ves. :cry: :grrr
Mustang Objavljeno April 8, 2004 Opozori Objavljeno April 8, 2004 Kje je pa fičo? :angry: Jaooj, zaboravili su legendu! :lol1: Jes' mali ali opasan! B)
ajgor the mad dog Objavljeno April 8, 2004 Opozori Objavljeno April 8, 2004 Fiat Cute self-confident girls climbing the corporate ladder with ball-breaking as their hidden agenda. Will take everything you own if she divorces you. Pa kwa pol... :naughty: :naughty: :naughty: Fiat UNO... :OK: :OK: :OK:
Saint Objavljeno April 8, 2004 Opozori Objavljeno April 8, 2004 Jah, kdo je pa tole pisal, nič o Citroenu (sam da nisme edin, ki je to opazil :D ) O Fiatu, pa zame nič ne drži, nisem ama čist nič cute, še posebi z brado (tale del v naši familiji moja hčerka opravlja), niti malo se ne vspenjam po lestvici (v bistvu že pol leta nezaposlen - bi se moral učit v bistvu pa sam bluzim :devil: ), nič nasilen (se mi ne da :doze: ), ženi pa ob ločitvi ne bom ama nič pobral, ker je skor vse name napisano :yea2: . Aja, a sem omenil, da nisem punca :lol1: . lp Rudi
vrho1679 Objavljeno April 9, 2004 Opozori Objavljeno April 9, 2004 Nekaj stvari z ALFO kar drži :hmm:
JEJŽ Objavljeno Februar 14, 2006 Opozori Objavljeno Februar 14, 2006 B) Kaj pa DAIHATSU ? :? To, stari, ti si car.Daiho je avto za prave dede! V službo me pozimi pripelje, za vse ostalo pa so motorji! :OK:
moto rider Objavljeno Februar 14, 2006 Opozori Objavljeno Februar 14, 2006 Star & dober! To = HONDA! :grim
pirrulz Objavljeno Februar 14, 2006 Opozori Objavljeno Februar 14, 2006 Hm. Potemtakem sem nikakršen. :hmm: :fredy:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se