Zdrawc Objavljeno Marec 4, 2006 Opozori Objavljeno Marec 4, 2006 če to res drži :grrr , potem sem (nevede) pedr odkar furam avte :fredy:
Jurij Objavljeno Marec 4, 2006 Opozori Objavljeno Marec 4, 2006 Renu fajv, rudeče barve. Renu for, rudeče barve...s karo vzorcem :naughty:
era Objavljeno Marec 4, 2006 Opozori Objavljeno Marec 4, 2006 Renu for, rudeče barve...s karo vzorcem :naughty: ... važič ... <_<
Nagaya Objavljeno Marec 4, 2006 Opozori Objavljeno Marec 4, 2006 sually practical, sensible people who like to drive fast where nobody can see them. :grim
Nagaya Objavljeno Marec 5, 2006 Opozori Objavljeno Marec 5, 2006 kateri avto ustreza vašemu značaju? evo mene :whistle: ou have a classic style, but you're up-to-date with the latest technology. You're ambitious, competitive, and you love to win. Performance, precision, and prestige - you're one of the elite, and you know it.
misty Objavljeno Marec 5, 2006 Opozori Objavljeno Marec 5, 2006 kateri avto ustreza vašemu značaju? ... jaaaaaaaaa "You are a Lamborghini Murcielago!" tomideli edin tole ne vem če drži (vsaj ne povsem :D) You're not subtle, but you don't want to be. Fast, loud, and dramatic, you want people to notice you, and then get out of the way. In a world full of sheep, you're a raging bull.
Fire Objavljeno Marec 5, 2006 Opozori Objavljeno Marec 5, 2006 Nevozen z letnimi gumami in praznim akumulatorjem :angry:
gizmOkak Objavljeno Marec 5, 2006 Opozori Objavljeno Marec 5, 2006 jaaaaaaaaa "You are a Lamborghini Murcielago!" tomideli Me too, me too :yea1:
Jurij Objavljeno Marec 6, 2006 Opozori Objavljeno Marec 6, 2006 kateri avto ustreza vašemu značaju? Po tem testu sem pa rumen Lamborghini Murcielago :P
Lobo Objavljeno Marec 6, 2006 Opozori Objavljeno Marec 6, 2006 kateri avto ustreza vašemu značaju? ... Dodge viper, rudeč. Brezvezn. Lada je zakon. Še sploh v pol metra snega.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se