ICE_MAN Objavljeno December 11, 2003 Deli Objavljeno December 11, 2003 Pozdravljeni Vem da to ni legalna dejavnost pa mislm da je se vsak nekaj prinesel ze cez mejo ne da bi to prijavil. Povejte kaj, kje in kako ste nesli cez mejo ali so vas kdaj nasli....itd Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno December 11, 2003 Deli Objavljeno December 11, 2003 I think there's a spy among us... :hmm: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-pero- Objavljeno December 11, 2003 Deli Objavljeno December 11, 2003 (popravljeno) ...mislim da skoraj vsakič k sem šel v A ali I sem svercal nazaj ...ponavad elekrtonko ...dobil so me sam 1x, 2 leti nazaj ...pridem na naso stran, pred mano nobenega avta, pridej trije cariniki v zelenih pajacih = tisti dan so imeli akcijo iskali so travo (luckey me!), premetal so mi ves avto od rezervenga kolesa pa do haube najdl telefon...pol sm se eno uro pregovarjal da mi ni dal sodnika in kazen, tko da sem nakonc plačal za prbližn 5jurjev carine pa šou dam ...ampak profitiru sm pa še zmer lp :) Popravljeno December 11, 2003. Popravil -pero- Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno December 11, 2003 Deli Objavljeno December 11, 2003 Vi kar govorte........ Marijan posluša za vrati :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno December 11, 2003 Deli Objavljeno December 11, 2003 iiiiiiiii Horjo, pa sem glih hotla rečt naj Marijana vpraša :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno December 11, 2003 Deli Objavljeno December 11, 2003 veliki Marijan vse posluša vse sliši, ampak zapomni si pa ne ha, ha, če ste tolk bol prefrigani kot naši fantje v zelenih kombinezonih pa ..... :D nič ne rečem :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno December 11, 2003 Deli Objavljeno December 11, 2003 veliki Marijan vse posluša vse sliši, ampak zapomni si pa ne ha, ha, če ste tolk bol prefrigani kot naši fantje v zelenih kombinezonih pa ..... :D nič ne rečem :devil: Js še sam čez Škofije švercam, na Viču so me že dobli :angry: in to en z oranžnimi lasami :angry: grdi grdi :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno December 11, 2003 Deli Objavljeno December 11, 2003 (popravljeno) mi smo enkrat švercali gorilec za centralno...je bil pod špežo na zadnjem sedežu petke.......pa je carinik samo mahal...... O:-) dokler nimaš prostorov urejenih za šver ti ne morejo zaplenit avta...ko pa imaš te prostore se ti slabše piše.... Popravljeno December 11, 2003. Popravil thundercat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno December 11, 2003 Deli Objavljeno December 11, 2003 V telesnih odpritnah. Gledajo redkogdaj. :P O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno December 11, 2003 Deli Objavljeno December 11, 2003 V telesnih odpritnah. Gledajo redkogdaj. :P O:-) Po viledah pa baje še kar :P :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno December 11, 2003 Deli Objavljeno December 11, 2003 V telesnih odpritnah. Gledajo redkogdaj. :P O:-) tudi ta redkokdaj je lahko zaskrbljujoč....redkokdaj lahko pomeni z vidika carinika enkrat na mesec...in glej ga zlomka....enkrat na mesec povprečno prestopim mejo tudi sam... :wacko: :blink: :unsure: :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 11, 2003 Deli Objavljeno December 11, 2003 Večinoma švercam moto opremo,polet sem peljala frenda v babava je zagonu okol 700eur pa so ga na neji dobil pa je mogu še nim 100e šenkat a še vedno je bil v + Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 11, 2003 Deli Objavljeno December 11, 2003 Pozdravljeni Vem da to ni legalna dejavnost pa mislm da je se vsak nekaj prinesel ze cez mejo ne da bi to prijavil. Povejte kaj, kje in kako ste nesli cez mejo ali so vas kdaj nasli....itd in kaj ima to za delat v temi "motociklizem, splošno"? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Codeine Objavljeno December 11, 2003 Deli Objavljeno December 11, 2003 veliki Marijan vse posluša vse sliši, ampak zapomni si pa ne ha, ha, če ste tolk bol prefrigani kot naši fantje v zelenih kombinezonih pa ..... :D nič ne rečem :devil: Čez dobre štiri mesece bo itak vse tukaj napisano postalo brezpredmetno... Juhej... :devil: :devil: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno December 11, 2003 Deli Objavljeno December 11, 2003 Čez dobre štiri mesece bo itak vse tukaj napisano postalo brezpredmetno... Juhej... :devil: :devil: :devil: ......in potem lahko tudi jaz grem k spovedi. :devil: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno December 12, 2003 Deli Objavljeno December 12, 2003 hi, hi, codein, če ne bo prej UNIJA crknla, pa vidiš kam pelje ta voz :D , še vedno se trdno držim v sedlu :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se