Jurij Objavljeno Februar 15, 2005 Deli Objavljeno Februar 15, 2005 na hitro preletel par postov in nimajo nič s tem, pa vseen ne bom odpiral nove teme V petek bojo na Milionarju motoristi. Bom gledu. Upam, da nas boste (kdorkoli je že bil na snemanju) predstavili v najboljši možni luči. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Februar 19, 2005 Deli Objavljeno Februar 19, 2005 No...je kdo gledu...jaz sem bil v službi <_< ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Februar 19, 2005 Deli Objavljeno Februar 19, 2005 Nisem gledal celega, ampak sem pa videl del z Maxom (Makoterja, ne Maxa iz MS-ja). Svaka čast Max! :worship: Dobro se je držal, ogromno vedel in ni pustil, da bi ga tisti sluzasti bebec od Romiha vrgel iz tira. V bistvu Romih ni čisto dobro vedel kdo je sploh gost oddaje in se je nekaj lomil z izrazi "bajkerji". Romih sucks! He's such a pussy! :BUA: Max pridobil 2.5 Mio SIT za Zavod za invalidno mladino :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Februar 19, 2005 Deli Objavljeno Februar 19, 2005 Romih sucks! He's such a pussy! :BUA: ← V bistvu me spominja na spužvo žveplenjačo a.k.a. aksinelo sp. :grim Max je tapraw desc, enkat je pršel do mene domov, k sm mel zaštekano ključavnico na mopedu. :grim V resnic je nisva mogla odštekat, sva pa spila eno žganjaro, kar pa tud dobr vpliva naše zaštekane celice... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se