urbi Objavljeno December 12, 2003 Deli Objavljeno December 12, 2003 WTF! :angry: :angry: :angry: link To je pa že too much! :cry: Urbi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno December 12, 2003 Deli Objavljeno December 12, 2003 :blink: hmmm in CNN je to pokazal, skoraj ne morem verjet? Po zalivski vojni sem spremenil mnenje o "objektivnosti poročanja" in neodvisnem novinarstvu na CNN ampak po 11.9. je so pa itak samo buševo trobilo. no ja saj se vidi kaki kreteni so američani, prepotentnim marincem pa želim še dosti srečanj z iraškimi gverilci in teroristi :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno December 12, 2003 Deli Objavljeno December 12, 2003 :ph34r: :ph34r: :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BaTeMaN Objavljeno December 12, 2003 Deli Objavljeno December 12, 2003 saj kot kaže so marinci tam pretežno iz razloga, da oni uveljavljajo svoj "legalni" terorizem sicer pa poslušajte malo poročila o uporabi kasetnih bomb,.. ki jih niso uporabljali v namen uničevanja vojaških ciljev... mislim.... saj ni fora v bushu... to traja že ene par predsednikov... USA style sicer pa so izgube na ameriški strani tudi visoke... ampak zgodovino pišejo zmagovalci Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno December 12, 2003 Deli Objavljeno December 12, 2003 Tudi DaNe je povedal kako resnico o Iraku predvsem v Mariboru. :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno December 12, 2003 Deli Objavljeno December 12, 2003 ver.1.0 iz prispevka je razvidno, da so besni in zlobni ameri iz cistega mira ustrelili miroljubnega iracana, ki se je slucajo sprehajal tam mimo. ver.1.2 iz prispevka je razvidno, kako marinci v samoobrambi ustrelijo ranjenega terorista, ki se ni hotel predati. na sebi bi lahko imel skriti eksploziv. katera verzija je "resnicna" ? katera verzija je blizje "resnici" ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno December 12, 2003 Deli Objavljeno December 12, 2003 Najbolj pa mi je bedno to da vsi (vkljucno z mano) potem pozabimo take izjave. Da ne bo pomote - to je se najbolj samokritika. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno December 15, 2003 Deli Objavljeno December 15, 2003 Čist nič ne zagovarjam američanov, samo večina vas pa ima oprane možgane iz strani naših medijev. Prvo kot prvo: nobena, NOBENA vojna ni humana. Lahko je sedeti doma na kavču in flancati ter kritizirati gdo je fer in ,,poglej kaj delajo,, a si predstavljate, da ste tam vi ali vaši bližnji, kako je biti vojak (katerikoli) kakšen je ,,strah,, ki ga pusti, ko vidiš, da je prijatlu odneslo glavo, ko se je razstrelil človek ali avto---po moje po vseh teh ,,gverilskih,, akcijah si ,,on the edge,, z živci in ne dopuščaš in ne verjameš več nobenemu ,,ranjencu,,. Ne zagovarjam takih dejanj samo probam videt tudi ,,drugo,, stran. Poleg tega pa Američani so kar so. Ker so svetovna velesila in imajo močne zaveznike, branijo SVOJE interese, ki jih v Iraku vsekakor imajo in pošiljajo SVOJE ljudi v vojno. Ja zamerim jim podporo raznim diktatorskim režimom dokler so delali, da je bilo tudi uredu s strani USA (Kurdi, konckoncev tudi nam niso nič pomagali, urjenje raznih paravojaških formacij, ki so se na koncu obrnile proti njim samim, tajvan,tibet....). Sedaj bomo pa mi njim govorili kaj in kje naj posredujejo?? Lepovasprosm ne bit tok naivni. Vojna industrija v ZDA je izredno velika in močna, predstavlja velik del gospodarstva, vojaki so plačani za svoje delo zato se morajo arsenali orožja praznit, da se lohk nove stvari not pripelje.... A ko so se končno na Yugo spravl je bilo pa uredu, pa ko so se boril v koreji, pa vietnamu (ni bilo tok gospodarskih interesov, bolj za svobodo ljudstva,demokracijo) ja-- zadaj je bil nek prestiž sam, jebat ga tisto, kar so oni izbojevali so pripeljali v nek demokratičen sistem (primerjaj S in J korejo) in tudi 2.sv. vojna se ne bi končala tako hitro in ne vem če bi bila Nemčija poražena če se ne bi umešale ZDA. Poleg tega pa poglejte kaj se je zgodilo z Nemčijo in Francijo, ki so na začetku tako ostro obsojale napad na Irak---ja nič a ne? Lepo počas so se nekak sprijaznil in zdaj bodo lepo sodelovale v obnovi njhova podjetja bodo dobila delo...lonček so pristavil nimaš kej. Z malo spretnosti bi ga lahko tudi mi---sam ne-- MI PA NE, MI SMO PA TOK VELIKI, DA NE RABIMO OD BUSHA NIČ. Ja sej na koncu bomo samo mi nekaj lajal o pravici-- upošteval pa nas itak ne bo nihče--tudi tisti pro- Sadamovi arabci nam ne bojo nafte cenej prodajal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno December 15, 2003 Deli Objavljeno December 15, 2003 Jest sem samo rekel, da mi gre na jetra ker pozabim na ljudi, ki recejo: "Ko sem ga ubil, mi je blo najprej mal grozno, pol se mi je pa zdel, Kul, dejmo se koga." Mislim, jest mu se vedno ne bi dal puske v roke, ne glede na to iz katere dezele je. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno December 16, 2003 Deli Objavljeno December 16, 2003 Čist nič ne zagovarjam američanov, samo večina vas pa ima oprane možgane iz strani naših medijev. Prvo kot prvo: nobena, NOBENA vojna ni humana. Lahko je sedeti doma na kavču in flancati ter kritizirati gdo je fer in ,,poglej kaj delajo,, a si predstavljate, da ste tam vi ali vaši bližnji, kako je biti vojak (katerikoli) kakšen je ,,strah,, ki ga pusti, ko vidiš, da je prijatlu odneslo glavo, ko se je razstrelil človek ali avto---po moje po vseh teh ,,gverilskih,, akcijah si ,,on the edge,, z živci in ne dopuščaš in ne verjameš več nobenemu ,,ranjencu,,. Ne zagovarjam takih dejanj samo probam videt tudi ,,drugo,, stran. točno tako....v nobeni vojni se ni mogoče izogniti civilnim žrtvam....nažalost...o tem smo na faksu že toliko predebatirali da me kr glava boli....in naprimer E. Che Gevara ki je avtor knjige Gverila War je predvidu da bi vojsko oz. oblast v državi napadali nenadno v manjših napadih s čim manj žrtvami na svoji strani in nič civilnimi žrtvami na sovražnikovi strani....torej napadali bi izključno vojake ker je cilj oslabiti oblast in na svojo stran pridobiti ljudstvo....to pravilo takega bojevanja pa je dobilo nov pomen na bližnjem vzhodu....ne vem kakšen vpliv ima na mnenje ljudsta če se sovražnik raztreli v restavraciji in pobere par ljudi...po moje so še bolj sovražni do njih....v iraku se pa dogaja "prava" gverilska vojna in hkrati palestinska varjanta...ko naj bi odpadniki napadali samo ameriške vojake...čeprav kdaj še katerega civilc potegnejo s sabo...da se ljudstvo spet zaboji "saddama" in da rušijo američane...neki tazga... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se