Ice Objavljeno December 16, 2003 Deli Objavljeno December 16, 2003 To lahko pričakujemo vsaj takrat, ko bo na sojenju (če bo vsaj približno neodvisno - beri ne-proameriško) začel Sadam obujat spomine na čas, ko mu je Rummy svetoval, naj kemično orožje (madeinZDA <_< ) na severu države preizkusi... (kurdipress). No, verjamem, da bodo amerikanosi (s pomočjo uveljavljenih in preizkušenih metod Mosada), do takrat že dodobra zbrisali Sadamove možgančke... :unsure: Urbi ce se ne motim, je imal sadam plin made in ussr in ne made in usa. pa ce sadamove mozgane predelajo v cvrtje mi je prav vseeno. vse kar bo povedal, ce bo kaj povedal, mi navadni smrtniki tako ne bomo slisali; vsaj ne v naslednjih 50tih letih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno December 16, 2003 Deli Objavljeno December 16, 2003 .... on jo je verjetno že pred napadom popihal v tujino. Saddam ima na Manhattanu že pol leta zelo trendy Kebab restavracijo. :naughty: Tistih $ 750.000 so mu stisnil ob aretaciji za bakšiš v preiskovalnem zaporu (po pogodbi od lani), po zaslišanju pa bo produciral musical na Broadwayu po resničnih dogodkih, če bo brado nazaj pustil. Ne glede na uspeh se bo po premieri pridružil skupinski tožbi svojcev umrlih v WTC proti G. Bushu, ker je vedel kaj bo in ni nikogar opozoril, ker ima tesne povezave z družino BinLaden, sesuva ustavo in uvaja totalitarizem. V SLO pa bodo zvišali otroške dodatke za par % leta 2006, denar pa vzeli gospodarstvu, ki bo taistim prejemnikom zato itak znižalo plače. Pa kaj je sploh še kje res in kaj je prav? Okupatorji lahko delajo kar hočejo, dokler jih ne bodo partizani z rodne zemlje pognali. itd. Sicer pa ga lahko pošljejo v Haag, namesto da čakajo drugo leto, ko bo v Iraku spet lahko smrtna kazen. May the FARCE be with us. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urbi Objavljeno December 16, 2003 Avtor Deli Objavljeno December 16, 2003 ce se ne motim, je imal sadam plin made in ussr in ne made in usa. Motiš se. Poglej včerajšnje odmeve (rtvslo.si) in pogovor z bivšim dopisnikom iz ZDA Urošem Lipuščkom. Plini, med drugim, made in ZDA! pa ce sadamove mozgane predelajo v cvrtje mi je prav vseeno. vse kar bo povedal, ce bo kaj povedal, mi navadni smrtniki tako ne bomo slisali; vsaj ne v naslednjih 50tih letih. Bi pa bilo fajn slišat kaj o vlogi ZDA v Iraško - Iranski vojni, ne? :naughty: Urbi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno December 17, 2003 Deli Objavljeno December 17, 2003 Bi pa bilo fajn slišat kaj o vlogi ZDA v Iraško - Iranski vojni, ne? :naughty: Urbi ne bit naiven: politika je cipa in noben ni čist, ker tudi če bi bil bi ga že zdavnaj pospravili--če bi mu seveda prej sploh uspelo priti na oblast kar pa je ZF. Pa smo spet pri temu, komu in pa kaj vse moraš obljubiti (obljubo tudi držati), da sploh prideš v ožji izbor za predsednika. Različni interesi, različni lobiji-zadovoljti ene na račun drugih-nikoli ne bodo vsi zadovoljni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno December 17, 2003 Deli Objavljeno December 17, 2003 :kva1: :? ti to resno? tako tisto prepricano pa to?! ......ne morem verjeti. :hmm: samomorilski napad prostovoljno dejanje.... se dober da je svizec drugje zaposlen, drugace bi ti ga motal tule. vecina taksnih dejanj so po eni ali drugi strani vecinoma dejajna iz prisile, v najredkejsih primerih so prostovoljna. ti "prostovoljci" se javijo za samomorilske napade iz razlicnih razlogov in najmanj jih je prostovoljnih. mascevanje je eden redkih razlogov takega izraza proste volje. skoraj vsi ostali naredijo to, da bi zagotovili prezivetje druzini (da, "placani" so bili na nacin, da bo hezbollah npr. poskrbela za prezivelo druzino!), iz verske fanaticnosti (device jih cakajo na "oni" strani) ali enostavno ker nimajo druge moznosti izraziti svoje mnenje ali jih socialni pritiski druzbe prisilijo v to. prosta volja je moznost izbirati med vsemi alternativami, katere najprej pretehtas in ne da nekomu prikrijejo 90 odstotkov informacije, ga "nafutrajo" s propagando in mu v roko porinejo sprozilec za 10 palic dinamita, katere ima ovite okoli trebuha, ga usmerijo proti "sovrazniku" in ga trikrat kusnejo v slovo. zame je to uboj. Odgovore se da dobit in razumet : V. Bartol: ALAMUT :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno December 17, 2003 Deli Objavljeno December 17, 2003 mene tut zanima? :? jest dvomim da so ga ujeli,grm je to aretacijo krvavo potreboval za nabiranje pik. tako, da po moje to sploh ni sadam. on jo je verjetno že pred napadom popihal v tujino. dr.looney :devil: jst pa mislim nasprotno...pomoje je on...čudi me samo to da so ga ujeli živega....bila so velika ugibanja ali je tako osebo kot je bil on sploh mogoče ujeti kdaj...jst sem mislu da se bo ufental, pa so ga brez boja zajeli...mislu sem da bo podobno kot s sinovoma....holivudski obračun ali kaj podobnega...pol pa se sadam preda in ga shiranega kažejo po televiziji....v očeh mu je pa vidit kako se počuti....zelo slabo.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno December 17, 2003 Deli Objavljeno December 17, 2003 :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno December 17, 2003 Deli Objavljeno December 17, 2003 Bi pa bilo fajn slišat kaj o vlogi ZDA v Iraško - Iranski vojni, ne? :naughty: Urbi ...in o britanski vlogi ...in o nemski vlogi ...in o francoski vlogi ...in o ruski, pardon, sovjetski vlogi ...in o svicarski vlogi ...in o jugoslovanski vlogi ...in o libijski vlogi ...in o sirijski vlogi ...in o saudsko arabski vlogi ...in o izraelski vlogi ...in o vlogi juznoafriske republike ...in o vlogi UNO ...in o vlogi turcije . . . vse katere sem pozabil pozivam, da se prostovoljo pripisejo na seznam. urbi res ne vem kat te tako moti samo usa. a vsi drugi so pa nedolznost rojena? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 17, 2003 Deli Objavljeno December 17, 2003 ...čudi me samo to da so ga ujeli živega... tebe itak vse na tem svetu čudi ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno December 17, 2003 Deli Objavljeno December 17, 2003 mene tut zanima? :? jest dvomim da so ga ujeli,grm je to aretacijo krvavo potreboval za nabiranje pik. tako, da po moje to sploh ni sadam. on jo je verjetno že pred napadom popihal v tujino. dr.looney :devil: eeee...se čisto strinjam...ma se bo pa zdaj kar naenkrat Sadam pustil ujeti in to kar v tistem trenutku, ko buš rabi malo novih pik...jao jao...pravljica, da večje ni...dnk test?! od kje pa imajo njegovo dnk? pa tudi, ce....kdo garantira, da se ujema? bušijevi podaniki...itaq! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno December 17, 2003 Deli Objavljeno December 17, 2003 (popravljeno) eeee...se čisto strinjam...ma se bo pa zdaj kar naenkrat Sadam pustil ujeti in to kar v tistem trenutku, ko buš rabi malo novih pik...jao jao...pravljica, da večje ni...dnk test?! od kje pa imajo njegovo dnk? pa tudi, ce....kdo garantira, da se ujema? bušijevi podaniki...itaq! Vso pravico imaš, da se z ničemer ne strinjaš. Vključno s tem, da so bili ljudje na Luni ter da si se danes zbudila. :devil: :D :D Popravljeno December 17, 2003. Popravil RAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno December 17, 2003 Deli Objavljeno December 17, 2003 Vso pravico imaš, da se z ničemer ne strinjaš. Vključno s tem, da so bili ljudje na Luni ter da si se danes zbudila. :devil: :D :D ja, kulk je fajn, ka mamo ljudje tolk pravice...cedalje vec... :grim :grrr ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh... :wub: pies: he he...po dolgem casu sem se danes strinjala s tem, da sem se zbudila :devil: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno December 17, 2003 Deli Objavljeno December 17, 2003 Koga pa v resnici briga ali je ujet resnično pravi Saddam ali njegov dvojnik? Se mi zdi, da je vse skupi sam še ena Holivudska farsa, podatke pa bojo že tako priredili, da bo prav. Pravi Saddam pa kjerkoli že je itak več ne bo mogel do svojega položaja in življenje. Pa da ne bo pomote: kolikor imam informacij o njegovih grozodejstvih, si zasluži vse kazni, ki jih lahko dobi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno December 17, 2003 Deli Objavljeno December 17, 2003 Koga pa v resnici briga ali je ujet resnično pravi Saddam ali njegov dvojnik? Se mi zdi, da je vse skupi sam še ena Holivudska farsa, podatke pa bojo že tako priredili, da bo prav. Pravi Saddam pa kjerkoli že je itak več ne bo mogel do svojega položaja in življenje. Pa da ne bo pomote: kolikor imam informacij o njegovih grozodejstvih, si zasluži vse kazni, ki jih lahko dobi. Mačica tvoja najljubša knjiga je Velika laž? :naughty: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno December 17, 2003 Deli Objavljeno December 17, 2003 tebe itak vse na tem svetu čudi ... čudno da tebe čudi vse kar jst napišem... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno December 17, 2003 Deli Objavljeno December 17, 2003 kolikor imam informacij o njegovih grozodejstvih, si zasluži vse kazni, ki jih lahko dobi. A če jih ne bi imela, si pa ne bi zaslužu. Na informacije mislim. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno December 17, 2003 Deli Objavljeno December 17, 2003 čudno da tebe čudi vse kar jst napišem... :hmm: Po moje sta se kar mal zaciklala. Catch 22. Ti se čudiš, čemur se on čudi, da se ti čudiš,... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 17, 2003 Deli Objavljeno December 17, 2003 čudno da tebe čudi vse kar jst napišem... :hmm: narobe sklepaš, Watson .. pardon, Rocky. me sploh ne čudi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 17, 2003 Deli Objavljeno December 17, 2003 Po moje sta se kar mal zaciklala. Catch 22. Ti se čudiš, čemur se on čudi, da se ti čudiš,... :D ne, TC se je zaciklal sam s sabo, jaz pa samo opazujem :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno December 17, 2003 Deli Objavljeno December 17, 2003 Ma eh. Kaj ste spet eni vse narobe razumeli. Saddamovi zločini so hudi in si za to zasluži kazen. Pika. Seveda gre enim v nos to, da ga bojo kaznovali Američani, ki se grejo svetovne policaje. Ja prosim lepo, a ma kdo drug dovolj moči in jajc za to? Rusija že dolgo ni več to kar je bila v času hladne vojne. In ker vrhovni policaj (Buš osebno) rabi politične točke, bo že našel način, da bo podatke, tudi če niso najbolj pravi pravilno priredil. V tem je mojster. To je dokazal že z dokazovanjem upravičenosti napada na Irak. Lina, moja najljubša knjiga ni Velika laž, ampak tudi ne več Velika naivnost. Vsi, ki vas take in podobne zgodbice še spravijo iz tira in (bog ne daj) vlivajo upanje za boljši svet, si poglejte film Wag the dog. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Damian Objavljeno December 17, 2003 Deli Objavljeno December 17, 2003 (popravljeno) Kaj pa si mislite o radijskem (vsaj jaz sem ga slišal na radiu) članku, da je bila objava sadamove slike, britja, pregleda žrelnice, mandeljnov, zobovja in jezika....bla, bla , bla s strani Amerov Vsemogočnih, zelo težka kršitev Ženevske konvencije o vojnih ujetnikih? Ameri so to obrazložili s tezo, da so edino tako lahko dokazali. da so barabo in zločinca (verjetno resničnega) ujeli. Po moje so odgovori lahko tudi taki: -tej sliki verjamem enako, kot policaju z radarjem, ki ima samo napisano hitrost mojega avta, nima pa tudi reg.številke in slike avta, ki je hitrost prekoračil - tem slikam absolutno verjamem, saj ni potrebno, da predsednik Bush karkoli dokazuje z slikami, ampak je dovolj že njegova izjava.... -yebe se nam , Amerikancem, za kovenciye... -nimamo drugih tehnologij , da bi dokazali..... -zaslužil si je, da ga vidite tudi takrat, ko ni na oblasti... Brez pretenzij na keteregakoli od teh odgovorov(ali pa kakšnega novega), me samo zanima vaše mnenje o tem. Da ne bom samo s tujim "tičem" po koprivah mlatil, naj vam zaupam svoje mnenje: Baraba je sicer naredila ogromno gorja (v glavnem svojemu narodu(vse ostalo je po moje vprašljivo)). Kljub temu pa naj bi konvencije veljale za vse. Prosil bi samo za mnenja, brez replik in zmerjanj drugačemislečim... Popravljeno December 17, 2003. Popravil Damian Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno December 18, 2003 Deli Objavljeno December 18, 2003 a lahko jaz, a lahko jaz? hvala. še vedno je velika večina iračanov za sadama, ker jim je bilo pač lepo. zatirani so pa vedno proti tiranu in to so dejstva. poslušal sem izjave obojih, potem se je pa potrebno postaviti na eno stran, ker imam navado, da se postavim na stran šibkih in zatiranih sem se postavil proti sadamu. ampak samo v mislih. ne morem soditi človeku ki ga ne poznam (razen kar preberem in vidim na tv) nisem videl njegovih svinjarij. sem za pravično sodbo in dosmrtni zapor (ker sem proti usmrtitvam), če se mu dokažejo zločini. ampak narode moj, ne morejo mu soditi američani. imajo preveč krvave roke. :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno December 18, 2003 Deli Objavljeno December 18, 2003 Damijan : Popolnoma se strinjam. Amerikanci skoz vsem nakladajo kako so fajn. S takimi zadevami se pa spustijo na raven tega istega Sadama. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno December 18, 2003 Deli Objavljeno December 18, 2003 :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 18, 2003 Deli Objavljeno December 18, 2003 Seveda gre enim v nos to, da ga bojo kaznovali Američani, ki se grejo svetovne policaje. Ja prosim lepo, a ma kdo drug dovolj moči in jajc za to? a jajc, da ga "kaznuje"? Mislim, človek je delal štalo v državi, ki se imenuje Irak. Tam veljajo neke procedure, v katere se ZDA in druge "močne države" nimajo kaj vtikati... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se