Lobo Objavljeno Junij 21, 2006 Deli Objavljeno Junij 21, 2006 Tudi jaz ti želim srečno vožnjo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dirty Objavljeno Junij 21, 2006 Deli Objavljeno Junij 21, 2006 Hvala vam svima na lepim zeljama 2 motoristek, nadam se da je tako :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Junij 21, 2006 Deli Objavljeno Junij 21, 2006 Hvala vam svima na lepim zeljama 2 motoristek, nadam se da je tako :OK: nemoj, da ga puno teraš po zadnom kotaču. :yea1: sretno :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dirty Objavljeno Junij 21, 2006 Deli Objavljeno Junij 21, 2006 nemoj, da ga puno teraš po zadnom kotaču. :yea1: sretno :OK: Necu :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 Zmanjka prostora če bi pisal kaj vse je u garaži.... :devil: Tudi jaz imam polno navlake. Požarni inšpektor pravi, da moram tisto pohištvo od frenda zmetat ven. Najprej žena, a zdaj naj pa še jaz ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Junij 23, 2006 Deli Objavljeno Junij 23, 2006 Necu :kva2: Samo ti ga teraj :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Junij 24, 2006 Deli Objavljeno Junij 24, 2006 Danes naročil minimoto :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Junij 25, 2006 Deli Objavljeno Junij 25, 2006 Evo pa sem ga končno spet kupil :) (sicer že skoraj 1 mesec nazaj :blush: ) CBR je zakon :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 25, 2006 Deli Objavljeno Junij 25, 2006 Evo pa sem ga končno spet kupil :) (sicer že skoraj 1 mesec nazaj :blush: ) CBR je zakon :P Čestitam, gebre. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHERIFF Objavljeno Junij 26, 2006 Deli Objavljeno Junij 26, 2006 Evo pa sem ga končno spet kupil :) (sicer že skoraj 1 mesec nazaj :blush: ) CBR je zakon :P :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :doze: :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Julij 1, 2006 Deli Objavljeno Julij 1, 2006 Kupil sem ga od naše forumašice, $=550k Ko boš prodajal, me poišči B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Julij 1, 2006 Deli Objavljeno Julij 1, 2006 Tomozuki, ta vlak ti je odpeljal. zezeera je prodal in zdaj ima cebeera. Evo pa sem ga končno spet kupil :) (sicer že skoraj 1 mesec nazaj :blush: ) CBR je zakon :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Julij 1, 2006 Deli Objavljeno Julij 1, 2006 Evo pa sem ga končno spet kupil :) (sicer že skoraj 1 mesec nazaj :blush: ) CBR je zakon :P Keri model cebeera je to? Kako to, da si se odločil za nov motor? Če boš prodajal me ponovno obvesti .) SymRu: Ni prvi vlak, ki mi je tako odpeljal :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 Tomozuki, ta vlak ti je odpeljal. zezeera je prodal in zdaj ima cebeera. Sym sedaj pa tebe čakamo, čim prej, da se bomo malo pelal :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Julij 5, 2006 Deli Objavljeno Julij 5, 2006 končno :kva2: :kva2: :kva2: :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno Julij 5, 2006 Deli Objavljeno Julij 5, 2006 končno :kva2: :kva2: :kva2: :wub: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno Julij 7, 2006 Deli Objavljeno Julij 7, 2006 Grčar... srečno, pa čestitam :OK: :OK: :OK: Lp Burnout Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Julij 7, 2006 Deli Objavljeno Julij 7, 2006 hvala vsem :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Julij 7, 2006 Deli Objavljeno Julij 7, 2006 končno :kva2: :kva2: :kva2: :wub: Po pameti, po cesti in brez lizik! Čestitam! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matex_46 Objavljeno Julij 8, 2006 Deli Objavljeno Julij 8, 2006 :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :yea1: :worship: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: KONČNO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Julij 8, 2006 Deli Objavljeno Julij 8, 2006 :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :yea1: :worship: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: KONČNO čestitam :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matex_46 Objavljeno Julij 8, 2006 Deli Objavljeno Julij 8, 2006 TNX :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Julij 8, 2006 Deli Objavljeno Julij 8, 2006 končno :kva2: :kva2: :kva2: :wub: Grčar :OK: :OK: :OK: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :yea1: :worship: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: KONČNO je bil že cajt........ :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Julij 8, 2006 Deli Objavljeno Julij 8, 2006 Complimenti ala tutti! (upam, da sm približn prov napisou) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TBoxer Objavljeno Julij 8, 2006 Deli Objavljeno Julij 8, 2006 Približn je že, namesto "ala" je "a". lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se