sršenar Objavljeno April 20, 2007 Deli Objavljeno April 20, 2007 Dva dneva nazaj sm prpelov domov Cagivo Canyon 500, 99 letnik, 26000km :D !!! (sem za probo prestopu iz chopperja na enduro) :slap: lp miha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
primozh Objavljeno April 20, 2007 Deli Objavljeno April 20, 2007 vsem novim lastnikom čestitam, pa velik varnih kilometrov :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno April 20, 2007 Deli Objavljeno April 20, 2007 hvala :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno April 20, 2007 Deli Objavljeno April 20, 2007 dobil novo hondo :D CBF 100 A :kva2: najbrž CBF 1000 A :grim no ja ko sem pa že ravno tule, se pa tudi lahko pohvalim, da sem pred 14 dnevi domov pripeljal večjo enduro Triumph Tigra letnik 00 :D Srečno :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno April 20, 2007 Deli Objavljeno April 20, 2007 Čestitke in po pameti. :OK: Hm bi rekel predvsem po asfaltu ampak jebemu če maš Tigra pol bi bilo to bogokletno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
casper7 Objavljeno April 24, 2007 Deli Objavljeno April 24, 2007 VAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaa dons prpelu dam ta novo hornet-ko (veseu k radio) :OK: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno April 24, 2007 Deli Objavljeno April 24, 2007 Grom je doma :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se