stigmata Objavljeno Februar 11, 2005 Deli Objavljeno Februar 11, 2005 Glede na to da se sam ni javil naj povem da je Jasa dans prpelal domov novo (staro .) )pridobitev (končno :rolleyes: ) kawasaki VN800 :010 :004 :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 11, 2005 Deli Objavljeno Februar 11, 2005 (popravljeno) Da ne pozabim še slikovnega materiala... k*** ne gre :blush: Popravljeno Februar 11, 2005. Popravil stigmata Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pohajač Objavljeno Februar 12, 2005 Deli Objavljeno Februar 12, 2005 čestitke...čestitke :OK: škoda ker se nisi pripeljal do Kopra ,včeraj je blo vreme super...sicer je blo bolj malo časa tako da sem lahko naredil le enih 120 km :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Februar 12, 2005 Deli Objavljeno Februar 12, 2005 Glede na to da se sam ni javil naj povem da je Jasa dans prpelal domov novo (staro .) )pridobitev (končno :rolleyes: ) kawasaki VN800 :010 :004 :wub: ← :OK: :OK: :OK: Midva se kar nekaj časa vozila z njim ( mislim, ne prav s tem .) ) in je bilo :kva2: .... Srečno in čestitke - naj vama bo z njim lepo tako, kot je bilo nama.... :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Februar 12, 2005 Deli Objavljeno Februar 12, 2005 Čestitke vsem. Se še spomnem kakšni nasmehi se vam morjo risat na obrazih :D Varno vožnjo pa veliko užitkov! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Februar 12, 2005 Deli Objavljeno Februar 12, 2005 varno vožnjo vsem.... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 15, 2005 Deli Objavljeno Februar 15, 2005 bom probala še enkrat prlimat ... :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Februar 15, 2005 Deli Objavljeno Februar 15, 2005 bom probala še enkrat prlimat ... :blush: ← a maš zimske gume gor :naughty: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Februar 15, 2005 Deli Objavljeno Februar 15, 2005 iskrene cestitke vsem jaz pa sem mogu s starim vozit :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tato Objavljeno Februar 15, 2005 Deli Objavljeno Februar 15, 2005 Varno vožnjo vsem,pa ne pozabte na pozdrav! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 15, 2005 Deli Objavljeno Februar 15, 2005 (popravljeno) No, pa še moja dilema. Kaj kupit?? Pa čestitke tistim, ki so že kupili (in ki imajo in ki so imeli... )... :afro1: Popravljeno Februar 15, 2005. Popravil Furioso Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Februar 15, 2005 Deli Objavljeno Februar 15, 2005 Čestitke za nove motorje! Poleg varne in srečne vožnje želim vsem tudi ogromno užitkov (kar je pa bistvo)! :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno Februar 15, 2005 Deli Objavljeno Februar 15, 2005 No pa da še jest dodam svoj lonček :blush: približno dva tedna nazaj sem svojo CBR-o zamenjal za Y R1 :whistle: tako, da sem sedaj ponosen lastnik YAMAHE .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Februar 15, 2005 Deli Objavljeno Februar 15, 2005 Tudi jaz vam vsem želim veliko varnih in lepih kilometrov :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
master 007 Objavljeno Februar 16, 2005 Deli Objavljeno Februar 16, 2005 Še 9 dni do nakupa. :naughty: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schultz Objavljeno Februar 16, 2005 Deli Objavljeno Februar 16, 2005 @štef: veliko srečnih in varnih kilometrčkov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
master 007 Objavljeno Februar 22, 2005 Deli Objavljeno Februar 22, 2005 Danes sem plačal ZX6R 2004 (novo, 0 km). Komaj čakam, da sneg skopni in da naredim krog z njo. :D :OK: :krneki: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Februar 22, 2005 Deli Objavljeno Februar 22, 2005 Majnus siks dejz end kaunting :kva2: :xx: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Februar 25, 2005 Deli Objavljeno Februar 25, 2005 :010 :010 :kva2: :bounce: Končno!!!! Doma je, domaaaaa! Skoraj ne morem verjet! :yea2: Včeraj zvečer je svoj novi dom našel DUCATI 1000 SS! Kako sem srečen, srečeeeeen, srečeeeeeen!!!! :lol: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Februar 25, 2005 Deli Objavljeno Februar 25, 2005 :010 :010 :kva2: :bounce: Končno!!!! Doma je, domaaaaa! Skoraj ne morem verjet! :yea2: Včeraj zvečer je svoj novi dom našel DUCATI 1000 SS! Kako sem srečen, srečeeeeen, srečeeeeeen!!!! :lol: :OK: ← U ibr vesel zate!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno Februar 25, 2005 Deli Objavljeno Februar 25, 2005 :010 :010 :kva2: :bounce: Končno!!!! Doma je Kako sem srečen, srečeeeeen, srečeeeeeen!!!! :lol: :OK: ← bravo, pa ti je le ratalo :OK: :OK: :OK: zdej pa še kakšno fotko gor prlimej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Februar 25, 2005 Deli Objavljeno Februar 25, 2005 @ Ein: Hvala. Bova ob priložnosti nazdravla pridobitvi :beer2: @ SHARKs: bom bom, takoj ko ga pofotkam. Včeraj v veliki ihti pozabil digiča doma. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Perla Objavljeno Februar 25, 2005 Deli Objavljeno Februar 25, 2005 :010 :010 :kva2: :bounce: Končno!!!! Doma je, domaaaaa! Skoraj ne morem verjet! :yea2: Včeraj zvečer je svoj novi dom našel DUCATI 1000 SS! Kako sem srečen, srečeeeeen, srečeeeeeen!!!! :lol: :OK: ← Uauuu! :OK: Jaz pa srečna zate!!! B) B) B) Pa da bi bil z njim še naprej tako srečen, srečeeeeen, srečeeeeeen!!!! :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 25, 2005 Deli Objavljeno Februar 25, 2005 Majnus siks dejz end kaunting :kva2: :xx: :kva2: ← fuck, tri dni prezgodaj ti je voda odtekla :) čestitkam :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Februar 25, 2005 Deli Objavljeno Februar 25, 2005 jaz nič kriv, švaba ga je tri oz. štiri dni prehitro dol pripeljal. (zmenjeno je blo v ponedeljek). Hvala da delite mojo radost :lol: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se