KeC Objavljeno Februar 25, 2005 Deli Objavljeno Februar 25, 2005 Evo to pa so švabi :D. Če bi pr italijanih bi rok konkretno prekoračil :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Februar 25, 2005 Deli Objavljeno Februar 25, 2005 (popravljeno) No pirrulz ko boš ducatija čez nekej let prodajov, sem jst potencialni kupec :D . Se mi ta motor zelo dopade. Popravljeno Februar 25, 2005. Popravil Dolenc™ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JaRaNe Objavljeno Februar 25, 2005 Deli Objavljeno Februar 25, 2005 evo, jst tud vsem ponosnim lastnikom novih konjičkov želim čim več užitkov vožnji, čim manj obiskov na servisu, čim več srečnih km, čim manj težav z "modrimi", predvsem pa varno vožjo :OK: :hmm: :hmm: , kdaj bo skopnu sneg :( , tud jaz bi rad novo zverinco dubu v garažo :OK: upam da bo to v roku 14 dni, fucking sneg :BUA: :BUA: ko jo dobim, prlimam slikco :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno Februar 26, 2005 Deli Objavljeno Februar 26, 2005 No pirrulz ko boš ducatija čez nekej let prodajov, sem jst potencialni kupec :D . Se mi ta motor zelo dopade. ← :doze: ko sem kupoval prejsnji motor ga se doma nisem imel pa so se mi vsaj trije modeli ponujali, da ga kupijo cez par let. Verjetno je brez veze poudarjat, da sem ga na koncu prodal cisto nekomu tretjemu. Kovaceva kobila je itaq vedno bosa. Zakaj bi kdo kupoval motor od nekoga, ki ga pozna, ga lahko najde in mu tezi, ce lahko prispara 50.000SIT in si ga uvozi iz tujine, kjer ga kupi od popolnega neznanca? Sej vem, da sem :topic:. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
era Objavljeno Februar 26, 2005 Deli Objavljeno Februar 26, 2005 :010 :010 :kva2: :bounce: Končno!!!! Doma je, domaaaaa! Skoraj ne morem verjet! :yea2: Včeraj zvečer je svoj novi dom našel DUCATI 1000 SS! Kako sem srečen, srečeeeeen, srečeeeeeen!!!! :lol: :OK: ← :D :OK: Čestitke!!! Naj ti sede :kva2: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Februar 27, 2005 Deli Objavljeno Februar 27, 2005 Hvala vsem :OK: . Upam, da se letos kje vidimo in se izljubimo v živo :lol1: @ Dolenc: evo, si dodan v beležnico. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
master 007 Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 Tudi moj konjiček je od včeraj dalje že v konjušnici pripravljen za vožnjo!!! :OK: :OK: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 bravo, bravo :OK: :yea2: delim tvojo radost in se spominjam, kako sem pred natanko tednom dni jaz svojega lubija k bajti pripeljal. kooooolio. :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 še vedno kar čakam dan, ko bom tudi sama to lahko rekla.... :cry: :cry: :cry: do takrat pa vsem novim lastnikom vaših ljubic iskrene čestitke, pa delajte z njimi, kot se za take ljubice spodobi!!! :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C( o )( o )L Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 razlgašam še eno ponosno lastnico z750, čestitam in želim veliko varnih km in mnogo užitkov v vožnji! :004 :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 razlgašam še eno ponosno lastnico z750, čestitam in želim veliko varnih km in mnogo užitkov v vožnji! :004 :OK: ← Zastave 750, zvanega Fića ??? :yea1: :yea2: :lol: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 Zastave 750, zvanega Fića ??? :yea1: :yea2: :lol: :lol1: ← :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 :grrr ← čestitam :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 A sem prav prebral........lastnico :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 bravo bravo. klap klap klap aplavdiram. :OK: to je zdaj je že druga 750ka v tem tednu. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Insallah Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 bravo bravo. klap klap klap aplavdiram. :OK: to je zdaj je že druga 750ka v tem tednu. :grim ← Moja 750ka je tudi že ves teden v garaži .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C( o )( o )L Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 :grrr ← jp, punca je nova ponosna lastnica Zastave, pardon, KAWASAKI Z750! :worship: :yes: :yea1: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
era Objavljeno Marec 3, 2005 Deli Objavljeno Marec 3, 2005 (popravljeno) Čestitam vsem ponosnim lastnikom Z750tk :OK: :D (starim in novim :D ) :krneki: Popravljeno Marec 3, 2005. Popravil era Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Skubaduba Objavljeno Marec 7, 2005 Deli Objavljeno Marec 7, 2005 :OK: :OK: :OK: :OK: Kawa zr7s aus DE je po 16 urni voznji koncno pri meni :blush: :blush: :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 7, 2005 Deli Objavljeno Marec 7, 2005 :OK: :OK: :OK: :OK: Kawa zr7s aus DE je po 16 urni voznji koncno pri meni :blush: :blush: :blush: ← Trpiiiiiiiiiiiiiiiii Zima bo še vsaj 3 mesce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Marec 7, 2005 Deli Objavljeno Marec 7, 2005 Zima bo še vsaj 3 mesce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ← CRKN!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 7, 2005 Deli Objavljeno Marec 7, 2005 CRKN!!! ← Rad te imam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 7, 2005 Deli Objavljeno Marec 7, 2005 :OK: :OK: :OK: :OK: Kawa zr7s aus DE je po 16 urni voznji koncno pri meni :blush: :blush: :blush: ← klap klap klap aplavz. :OK: Voščim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 7, 2005 Deli Objavljeno Marec 7, 2005 klap klap klap aplavz. :OK: Voščim. ← Kwa se prlizuješ :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: Tuki nau piva ......... je vse ponucal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Marec 7, 2005 Deli Objavljeno Marec 7, 2005 Še malo, pa bo Z750S tudi v garaži... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se