klimbra Objavljeno Marec 7, 2005 Deli Objavljeno Marec 7, 2005 Še malo, pa bo Z750S tudi v garaži... :grim ← A garaža......u gradnji :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 7, 2005 Deli Objavljeno Marec 7, 2005 Kwa se prlizuješ :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: Tuki nau piva ......... je vse ponucal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ← Delim veselje. Ne se razburjat, raje uživaj - zdaj, ko si v penziji. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 7, 2005 Deli Objavljeno Marec 7, 2005 Delim veselje. Ne se razburjat, raje uživaj - zdaj, ko si v penziji. ← Polovični!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Kar deli veselje.....to si te fejst na tošlnu pozna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno Marec 7, 2005 Deli Objavljeno Marec 7, 2005 Trpiiiiiiiiiiiiiiiii Zima bo še vsaj 3 mesce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ← Pojdi ti raje ceste solit !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 7, 2005 Deli Objavljeno Marec 7, 2005 Polovični!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Kar deli veselje.....to si te fejst na tošlnu pozna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ← klimbra..... dons pa nisi s trdim tičem vstal, ne? Al pa si, pa nisi spraznu pravočasno........ dej pust bogega reveža pri miru, če je vesel za druge........ ne morjo bit vsi tko k ti, k sam težiš pa nisi za nobenega nič vesel :lol1: aja, pa jst mam tebe tut rada!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Marec 7, 2005 Deli Objavljeno Marec 7, 2005 A garaža......u gradnji ← Garaža je že zgrajena... že dolgo časa... :grim ... samo ni pri meni... :grrr ... jaz imam samo 5 m2 za motorček... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 7, 2005 Deli Objavljeno Marec 7, 2005 klimbra..... dons pa nisi s trdim tičem vstal, ne? Al pa si, pa nisi spraznu pravočasno........ dej pust bogega reveža pri miru, če je vesel za druge........ ne morjo bit vsi tko k ti, k sam težiš pa nisi za nobenega nič vesel :lol1: aja, pa jst mam tebe tut rada!!!!!!!!!!! ← Trdim..........sem na dieti že......khmmmmmmmmmm....to pa ni za javnost!!!!!!!!!!!!!!!!! Lavju Pupek :004 :004 :004 :004 :004 BTW.....sej nisem nikol reku,da ni lepo bit za druge vesel........trdim samo,da se ne splača......!!!!!!!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 7, 2005 Deli Objavljeno Marec 7, 2005 dokler sam sebi nisi na škodi, ni panike.......... .) pa včasih je bit boljše za druge vesel, če zase ne morš bit - si vsaj vesel........ :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 7, 2005 Deli Objavljeno Marec 7, 2005 Garaža je že zgrajena... že dolgo časa... :grim ... samo ni pri meni... :grrr ... jaz imam samo 5 m2 za motorček... :cry: ← Se poravičujem vaša ekselenca.......... Prijateljski nasvet.......zgradite svojo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vse info okli gradnje,bačrtov,stroškov...........ZNA SE.....ože iz "A" al pa iz "SLO"!!!!!!!!!!!!!! Sam d prišepnem.....SLO varjanta ceneje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.....pa za mene bolje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
flero Objavljeno Marec 7, 2005 Deli Objavljeno Marec 7, 2005 Ninja je že na poti iz MB-dks v KR-dumu... :grim :D :D :D :grim ...pa fejst kurte centralne, da se vse stopi... :P lp flero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 7, 2005 Deli Objavljeno Marec 7, 2005 Ninja je že na poti iz MB-dks v KR-dumu... :grim :D :D :D :grim ...pa fejst kurte centralne, da se vse stopi... :P lp flero ← Še en,k ne ve kam z "dnarjem"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
flero Objavljeno Marec 7, 2005 Deli Objavljeno Marec 7, 2005 Še en,k ne ve kam z "dnarjem"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ← ...hehehe :D ...smo tolk delal zadnjjih 6 mesecev, da so se nam možgani skisal... :kva2: p.s. pridi...pridi klimbra še tebi enega... .) je še neki rezerve... lp flero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
margo Objavljeno Marec 8, 2005 Deli Objavljeno Marec 8, 2005 Dobra je tale z možgani :kva2: .....,komej čakam da vidm :grim PS: lahko pa men kej zravn daš :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 :blush: ...JAVNO priznavam...... :blush: .... da sem vsem novim lastnikom neizmerno FOUŠ............ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 Kdor prizna, se mu pol oprosti. :grim :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 Kdor prizna, se mu pol oprosti. :grim :lol1: ← ok, jst tut ... pa upam,da kdor prizna, pa je res fouš (tko kot jst), da se mu tut polovičko primakne ! :) :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 9, 2005 Deli Objavljeno Marec 9, 2005 Jst tut priznam... sploh sem pa fovš vsem tistim, ki ste ponosni lastniki Honde Hornet 900 :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno Marec 11, 2005 Deli Objavljeno Marec 11, 2005 :blush: Triumph S3 je doma. Velika zahvala tudi Bladzotu, ki mi je kar dosti pomagal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mrki Objavljeno Marec 11, 2005 Deli Objavljeno Marec 11, 2005 You shit faced cock master! :kva2: Čestitam :OK: Sorry, feeling a litle bit off tonight! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Marec 12, 2005 Deli Objavljeno Marec 12, 2005 A na tisti fotki v "motocikli forumašev" kiklo nosiš :yea1: Ja pa podpis si tut zamenal vidim :OK: Naj ti dobro služi :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Marec 12, 2005 Deli Objavljeno Marec 12, 2005 Dave a lahko še kakšno slikico :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urqlle Objavljeno Marec 12, 2005 Deli Objavljeno Marec 12, 2005 Slikco maš pod 'slike naših motorjev', drgač pa je motor nore barve...Dave...SREČNO! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Marec 12, 2005 Deli Objavljeno Marec 12, 2005 Vem, zato bom stavku dodal...še kakšno več :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Marec 12, 2005 Deli Objavljeno Marec 12, 2005 :blush: Triumph S3 je doma. Velika zahvala tudi Bladzotu, ki mi je kar dosti pomagal. ← :OK: klap klap klap aplavz. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno Marec 12, 2005 Deli Objavljeno Marec 12, 2005 Vem, zato bom stavku dodal...še kakšno več :) ← Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se